شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۱

دسته ها:خاله بازی در IPA وطنی شماره ۲، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، روانکاوی در فولکلور، سور مقصور کاسبان روان، قابل تامل، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

میمون‌های کوروکرولال (مککل) لوطی کللگ!

نویسنده: منصوره اردشیرزاده

با مساعدت های بی نظیر و جانفشانانه  باباجان وزیر IPA وطنی و اعاظم مکتب روزبه و گراند لژ روزبه توانستند فلوشیپ رواندرمانی را با ریاست یک پزشک عمومی یعنی محمد صنعتی تصویب و اجرائی کنند. خوب لابد روانشناسان انجمن روانشناسی ایران با خودشان فکر کرده اند مگر ما چلاقیم که نتوانیم از این نمد کلاهی برای خودمان بدوزیم؟ و از آنجایی که بشر را وقتی طمع تسخیر می کند درست به سان آن مجسمه های میمون  معروف هندی کور و کر و لال می شود  تمام هشدارها و اخطارهای انجمن فرویدی را نادیده گرفته؛  ندیدند و نشنیدند و به راه تقلبی خود ادامه دادند…

انجمن فرویدی در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ به آنها هشدار می دهد که؛ برای فروید هیچ ثمربخشی‌ای جز ثمربخشی اخلاقی متصور نیست. اما به گوششان فرو نرفت! مجدد در بهمن ماه ۱۳۹۴به آنها هشدار می دهد که  آخرین اخطار به IPA وطنی شماره ۲: پایتان را از گلیمتان درازتر نکنید!

اما بلاهت و طمع که حد و مرز نمی شناسد؛ اول انتخابات برگزار کردیم، بعد عضویت شرکت‌کنندگان را کنترل کردیم و دست آخر هم سامانه عضوگیری را راه انداختیم!!!

امروز شاهد اعلام نتایج انتخابات!!! هستیم، انتخاب تعدادی آدم خود روانکاو خوانده!! و البته با تاخیر  نتایج اعلام شد!!  “علت تأخیر اعلام نتایج» ترس از انجمن فرویدی بود! و حالا مقلدان باید منتظر تاوان این بلاهت خود باشند: IPA وطنی شماره ۲، به شما اخطار داده بودیم، نباید گول مجتهدی را می خوردید!

آه حسین مجتهدی! جناب مجتهدی که یک زمانی به عنوان فوق لیسانس روانشناسی در معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی کارمند ساده ای بود که حتی در زمینه کاری اش هیچگونه خلاقیتی از خود بروز نداد، تنها با ۴ سال پرسه زدن در کشور آلمان و حول و حوش مکان مجهول الهویه ای به نام «کللگ» در هامبورگ، ناگهان در رعد و برق پرهیاهوی محور صنعتی – همایونپور به لقب روانکاو!!! مفتخر می شود! و البته مثل همیشه، بهزیستی که یار و یاور آسیب دیدگان است!! به او با کمک رانت های ویژه اش مجوز برپایی یک مرکز مشاوره را می دهد تا با کمک دوستان خارج کشوری اش، آقای حسن مکارمی، تا می تواند بر طبل توخالی شعارهایش بکوبد. او نام سیاووشان را برمی گزیند تا دیگر پرده وقاحت را هم بدرد و اسطوره های ایرانی را هم از این غارت بی نصیب نگذارد. و چیز جالب اینکه تمام روانکاوان وحشی علاقه عجیبی به بیان سخنان بی سر و ته و بدون پشتوانه علمی در مورد اسطوره ها دارند؛ محمد صنعتی اسطوره و دروغ را یکی می پندارد و حسین مجتهدی تئوری بافی هایی هذیان وار دارد: «…همانگونه که در واژه سیاوخش سیاهی درج است و به روشنایی آگاهی تن در نمی دهد از این رو اودیپ ایرانی حتی در اسطوره با ممنوعیت های شدیدی مواجه است…» !!!!!!!!!!!!

و از آنجا که «دیزی می غلطد درش را پیدا می کند»، دانشگاه شهید بهشتی که ظاهرا عشق مدرک تقلبی و تاریخ گذشته را دارد، او را به عنوان مدرس خود برمی گزیند تا در کنار گهر همایونپور دُر و گهر های خود را بر سر این روان های نیم بهای دانشجویان ایرانی بریزند. تا این بندگان عرصه روانکاوی وحشی نانی به کف آورند و روانی را نابود سازند.

راستش اینجا که رسیدم به یاد یکی از نوشته های اخیر بختیار علی افتادم که چقدر در مورد IPA وطنی شماره ۲ صادق است و چه توصیفی زیبا تر از این برای بلاهت IPA وطنی شماره ۲. که من بعد ممکن است فراموش کند که اصلا کیستند و به چه منظوری متشکل شدند. آخر در اینجا دیگر آنها هستند که بازنده اصلی اند.

«…جمشیدخان به یاد دارد که تا وقتی در آسمان بوده کمونیست بوده است ولی همین که روی پشت بام مکانیکی می افتد دیگر کمونیست نیست…بادی که جمشیدخان را از جنوب به شمال می برد گذشته او را از حافظه اش می زداید. بعدها هم هر بار که باد او را بر می دارد با سقوط بر سطح زمین دگرگونی بزرگی در او به وجود می آید و توهمی ژرف و دیوانه وار در درونش شکل می گیرد… با هر سقوطی هم بخشی از خاطراتش فراموش می شود و بخشی دیگر رنگ می بازد طوری که گاه احساس می کنم نوشتن زندگی نامه چنین شخصیت بی حافظه ای کار بیهوده ای است…»*

عضو انجمن فرویدی

منصوره اردشیرزاده