جمعه ۲۶ شهریور ۱۴۰۰

می‌دانم اما با وقاحت اهداف رذیلانه‌ام را دنبال می‌کنم

یکشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۴

مصطفی س:
حدود دو هفته است که توی وبسایت شفا آنلاین اون مطلب سراسر مزخرف* رو دیده ام و کل پاسخهایی که از اعضای انجمن چاپ شده رو هم خونده ام. خودمم تا حالا بدون اغراق تقریبا ۲۰ تا کامنت گذاشتم و پاسخهای متعددی به اون حرفا دادم اما حتی یه دونه اش چاپ نشده!!! حتی یه دونه! بعد از دیدن اون سانسور گسترده ای که روی کامنتای اعضای انجمن انجام دادن و سانسور مطلق کامنتای خودم، دیگه برام کاملا مسجل شده که مشکل شفا آنلاین، “نمیدانم” نیست، حتی “نمیخواهم بدانم” هم نیست، “میدانم اما با وقاحت، اهداف رذیلانه ام رو دنبال میکنم” است.

چند تا از جوابایی که دادم اینا بوده:

-حرفه خود من روان شناسیه. به جرات میتونم بگم که در کل تاریخ مربوط به همه علوم مرتبط با روان، سراغ ندارم و سابقه نداشته که حتی برای یه آدم معمولی، از روی مصاحبه با همسایه هاش تشخیص گذاشته باشن!!! چه برسه به اینکه اینکارو با یه روانکاو کرده باشن. شفا! حتی از روی همین یه نکته میشه فهمید که قضایای سال ۹۱ توطیه بود، البته اگه چشماتو باز کنی.

-سانسور یعنی من پاسخی درخور حرف تو ندارم و خودمم میدونم که منطق درستی ندارم، به همین خاطر صرفا حذفت میکنم.

-شفا معلومه که به تو خیلی چیزا میرسه که موضوع به این واضحی رو سانسور میکنی.

آخریشم (البته تا حالا) این بود:

-شفا تو آخرشی! یعنی حتی یه کامنت منو نمیخوای چاپ کنی؟ همشونو از دم سانسور میکنی؟ از چی میترسی اینقدر؟ زشته! وااااقعا خیلی زشته که جرات ندارین حتی یه کامنت منو چاپ کنین.

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۴۲