سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

می‌بینی ذبیح‌زاده؟ کسانی هستند که نمی‌ترسند!

من علی شهامتی هستم!
(بچه ی ده ونک)
✍️ یاسر عرب

✅اینها می گذرد:
وقتی ویدئوی متصل به این متن را باز کنید محو شهامت علی شهامتی می شوید! یکه می خورید از اینکه نیروهای لباس شخصی دست به کلت و کلت به کمر، درب خانه شان را می زنند و از او سراغ محسن شهامتی را می گیرند! و تعجب زده می شوید از اینکه می فهمید محسن سال ۶۳ شهید شده..

بعد مات تان می برد از اینکه حضرات وقتی دوزاری شان می افتد که خانه ای که برای تهدید و ارعاب ساکنان اش آمده اند خانه ی شهید است باز هم با فشار و ضرب و شتم وارد خانه می شوند و مادر شهید را هل می دهند و … در ادامه ی داستان همینطور مبهوت می مانید تا جایی که رشته سخن خطاب به بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا می رسد و علی شهامتی که می گوید «بیایید اینجا تا بسیجی بهتون نشون بدم فارغ از همه زد و بندها!»

✅اینها ممکن است دیر بگذرد:
اینکه یک آدمیزاد عامی که نظریات دلوز را نخوانده و فرق خطوط افقی و عمودی نهضت و ساختار را نمی داند و تفاوت Government و State به درستی برای اش روشن نیست، نشسته روی صندلی و با زبان عامیانه خوداش دارد فرق حزب الله منتفع و حزب الله معتقد را روشن می کند.

حرص و جوش می زند تا بگوید ما فهمیده ایم ظلمی که به ما رفته و می رد فراتر از دانشگاه و دولت است! و چندین نکته بدیع دیگر برای چیز فهم ها!

✅اینها اما نمی گذرد:
اگر پیچ صدای این ویدئو را ببندید و خوب به تصویر اش دقت کنید عناصر بصری اش متحیر ات می کند! حرفها هر چند خودمانی و متناسب با حال و هوای حسینه ی تازه فارغ شده از محرم و صفرِ ده ونک است اما با کمی دقت آن صندلی با روپوش مشکی اش را منبر روضه خوان اباعبدالله میابی. امامی که به خاطر نپذیرفتن ظلم و ذلت بیعت با ظالم از حیات مادی خود و خانواده اش گذشت! و حالا این منبر در ۱۳۷۹ سال بعد جای نشستن جوانی با کت و شلوار لی شده که به خوداش و خانواده اش در ساختاری “صفوی” ظلم ها رفته است!

جوانی که با کوبیدن دستها روی زانو و با تمام زبان بدن اش می گوید از جانم نمی ترسم.. پشت تصویر گوینده جمله ی “یاقمر بنی هاشم ادرکنی” نقش بسته! و در طرف چپ تصویر قاب عکس جوانی است که از این دنیا رفته (و انگار برای ثابت کردن ادعایش نسبتی با او دارد) زمزمه ها را می شنویم اما مخاطبی را نمی بینیم! زاویه دوربین تلفن همراه طوری قرار گرفته که گویا او دارد برای ما درد دل خود اش و حکایت ظلمی که به اهل اش رفته را روضه می کند نه برای آدمهای توی حسینه!

یک پرده خوانی بزرگ و یک ملف گند کوچک و یک فرا TED عدالتخواهانه ی مضر برای ساختار های ضد جمهوریت فعلی و متناسب با حال و هوای انقلاب اسلامیِ مستضعفان. تصویر این ویدئو را یک بار بدون صدا ببینید و به حرکت دستهای علی شهامتی نگاه کنید! شهامت او ظاهر نمی شد الا در بوته ی ابتلا.. از ابتلا نترسیم. آدمیزاد را این رشد می دهد و لاغیر!
منبر واقعی حسین (ع) این است …

@yaser_arab_57

منبع: کانال اطلاع‌رسانی کلاس های اسماعیلی