پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

نتیجه رایزنی باباجان وزیر درباره «راه اندازی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در لبنان»!

نامه اعتراضی حزب الله خطاب به رئیس جمهور:

دولت شما درعرصه بین‌الملل،شهامت،جسارت و قدرت ندارد

به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، شورای هماهنگی نیروهای حزب الله پس از اتفاقات اخیر سفارت عربستان نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور نوشته است.متن این نامه به شرح زیر است:

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام

جنایت رژیم سفاک سعودی در به شهادت رساندن عالم مجاهد شیخ نمر باقر النمر را به عنوان رئیس‌ دولت – اگرچه با تاخیر تامل‌برانگیز – محکوم کردید و امت حزب‌الله از این بابت از شما متشکر است.آنچه سبب تاسف است، میزان محکومیت و شدت واکنش شما و دستگاه دیپلماسی دولت جناب‌عالی در قبال جنایت‌های مکرر آل‌سعود است.

در این نامه آمده است: حمله‌ تروریستی به سفارت ایران در بیروت و کشته‌شدن بیش از ۲۲ تن از جمله حجت‌الاسلام انصاری رایزن فرهنگی ایران، قتل یک ایرانی به دست دیپلمات مست آل‌‌سعود، تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده توسط عوامل دولت عربستان، قربانی‌کردن ۷۰۰۰ مسلمان از جمله ۴۶۴ تن از حجاج ایرانی در فاجعه منا، شکنجه شیخ زکزاکی علمدار شیعیان نیجریه و به شهادت رساندن فرزندان و حدود یک هزار تن از شیعیان این کشور، حمله‌ راکتی و موشکی جنگنده‌های عربستانی به سفارت ایران در یمن که به آسیب‌دیدن ساختمان و زخمی‌شدن تعدادی از نیروهای حفاظت سفارت انجامید، قتل‌عام هزاران شیعه یمنی و مردم مظلوم این کشور با ریختن بمب‌های خوشه‌ای، اتخاذ مواضع هتاکانه و تحقیرآمیز علیه ایران، توطئه کاهش قیمت نفت، سنگ‌اندازی در جریان مذاکرات هسته‌ای و حمایت‌های آشکار و نهان از تروریست‌های داعش، شرکت در جنایات آن در سوریه و عراق و بحرین و در آخرین اقدام، به شهادت رساندن رهبر شیعیان عربستان و اکنون محاکمه‌ ۴ ایرانی به جرایم واهی،اگر برای شما و دولت‌تان تنها شایسته‌ لبخند و در نهایت محکوم کردن است، اما امت حزب‌الله را به نقطه‌ جوش رسانده است.

آیا بهتر نبود که در همان روز نخست شهادت رهبر شیعیان عربستان در همدلی و همزبانی با خشم قهرمانانه‌ و انقلابی مردم شریف و غیور ایران،‌ نسبت به جنایت‌های کثیر رژیم حقیر آل‌سعود، سفیر ایران را فرا می‌‌خواندید و سفارت و کنسولگری این کشور را تعطیل، و سفیر و کاردار آن را اخراج می‌‌کردید و راهپیمایی با سخنرانی‌ شخص شما یا وزیر امور خارجه در محکومیت این اقدام شکل می‌گرفت؟

این نامه ادامه می‌دهد: انفعال و عدم جسارت دولت شما در عرصه‌ سیاست خارجی و عدم موضع‌گیری متناسب با جنایات این رژیم، امت حزب الله را به خروش آورد، اما آنچه در رابطه با کنسولگری عربستان در مشهد مقدس روی داده است تنها حضور مردمی و انقلابی، حرکتی نمادین و ابراز انزجار از اقدامات آل‌سعود بوده و آنچه شما به عنوان حمله و تهاجم به کنسولگری می‌خوانید، وجود نداشته است و در رابطه با سفارت عربستان در تهران عامل اصلی حادثه سفارت، موضع‌گیری دیر هنگام، دیپلماسی لبخند و مدیریت ناکارآمد دولت شما بوده و فقط حضور و اعتراض انزجارآمیز مقابل سفارت عربستان مورد حمایت ‌حزب‌الله است.

آنچه در مواضع رسمی و مکتوب جنابعالی، آن هم به صورت قاطعانه در قبال حرکت اعتراضی مسالمت‌آمیز در مشهد و اتفاقات تهران صورت می‌گیرد و در کنار آن کوچکترین واکنشی به جنایات رژیم آل‌سعود خصوصا حمله‌ی رسمی این رژیم به سفارت ایران نشان نمی‌دهید، صورت خوبی ندارد.

این اقدام شما این شائبه را به وجود آورده که دولتی که در عرصه بین‌الملل، شهامت، جسارت، جدیت، قاطعیت و قدرت ندارد و حتی پس از این همه جنایت، خصومت، توهین، توطئه و قطع رابطه و سایر اقدامات کینه‌توزانه آل‌سعود، باز هم ذره‌ای عزت و اقتدار در رفتار و گفتارش نسبت به سعودی‌ها دیده نمی‌شود، تلاش دارد تا همه‌ آنها را در صحنه‌ داخلی جبران کند.

منبع: پارسینه

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۰۰:۲۲