شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

نحوه انتشار دیدگاه ها در «مشرق نیوز»

نویسنده: مهدیه مرادپور

با سلام و عرض ادب

برخی از کامنت هایی که به همراه آدرس ایمیلم برای مشرق نیوز ارسال کرده ام و هیچ یک چاپ نشد، در ادامه تقدیم می شود. اما دیگر از مشرق نیوز  ایمیلی که نشان دهنده رد انتشار کامنتهایم باشد دریافت نکرده ام. به نظرم رسید اگر در کامنت ها نقل قول های فروید آورده شود مورد سانسور قرار می گیرد و چاپ نمی شود.
:اما چهارشنبه ۲۴ تیر کامنت دومی  بدون نام در جواب به  آخرین پاسخ کاملا سطحی و کودکانه راقم مطلب گذاشتم که بلافاصله چاپ شد که در ادامه لینک آن درج  شده است

کامنت مشرق/ ۵شنبه ۱۸تیر

در کلاس های تئوری روانکاوی در مرکز روانکاوی آفریقا در تهران، متون فروید زیر نظر تنها عضو انجمن جهانی روانکاوی در ایران(دکتر کدیور) ترجمه می شود؛ آنگاه نویسنده مقاله در دفاع از نوشته اش به برداشت های شخصی خود از مقالات فروید  استناد می کند!

کامنت مشرق/جمعه ۱۹تیر

آیا مشرق فکر می کند که همین که نویسنده مطالبش، منت گذاشته و پاسخی (هر چند ناکافی و غیر موجه) به انتقادات مخاطبان می دهد رسالت رسانه ای خویش را به جا آورده است؟ آیا کار به همین جا ختم می شود؟ همیشه این جمله را شنیده ام که ساختن بسی سخت تر از ویران کردن است! جناب راقم مقاله پاسخ دهید لطفا!

کامنت مشرق/ شنبه ۲۰تیر

مسئولیت نویسنده این مطلب با دادن پاسخی کوتاه و به مانند عذری بدتر از گناه، پایان نمی یابد. یکی از رسالت های  انجمن فرویدی این است که از نویسندگان چنین موهوماتی توضیح بخواهد. جناب نویسنده پاسخ دهید لطفا: شما فروید را نزد چه کسی خوانده اید؟

کامنت مشرق/سه شنبه ۲۳ تیر

راقم عزیز!
از نوشتار شما کاملا مشخص است که شما “هیچ اعتقادی به سیستم آکادمیک پژوهش” ندارید! چون سبک و سیاق نوشتارتان از حیث غلط بودن منابع(برای مثال کتاب انسان تک ساحتی اثر مارکوزه است، نه آدورنو)، برداشتهای کاملا شخصی و نسبت دادن آن به نویسنده(مانند تمام آنچه درباره فروید درفشانی! می کنید)، بسنده کردن به عنوان کلی منابع و عدم ذکر دقیق مشخصات منبع، نادانستگی شما در باره دانشی که از آن سخن می رانید(مقصودم “دانش برتر “روانکاوی است؛ اصطلاحی که فروید در  سخنرانی ۳۴ خود با عنوان “توضیحات، کاربردها و راهکارها”،۱۹۳۳،مندرج در سایت انجمن فرویدی بیان کرده است.) و ادعا می کنید ” بنده چندین بار مستقیما به آثار فروید استناد نموده ام”؛ گویی صرف استناد به منبع شما را به فهم آن رسانده است! و از همه مهم تر بدون آنکه خود را معرفی کرده باشید و به نوعی امضایتان در پای نوشتارتان باشد و … همه نشان می دهد که به “سیستم بوروکراتیک پژوهشی” اعتقادی  ندارید!
از آنجایی که اصرار دارید از فروید و دانش روانکاوی بیشتر بگوییم از خود فروید برای شما نقل می کنم:
“احتمالاً از شما انتظار می‌رود معرفی‌ای در مورد سایکوآنالیز ارائه کنید که حاوی دستورالعمل‌هایی نیز در مورد بحث‌هایی باشد که می‌توانید برای تصحیح این خطاهای آشکار در مورد آنالیز از آن‌ها استفاده کنید، چه کتاب‌هایی برای به دست آوردن اطلاعات دقیق‌تر پیشنهاد می‌کنید، یا حتی چه مثال‌هایی می‌توانید از مطالعه یا تجربه خود در بحث ارائه دهید که این نگرش جمعی را تغییر دهد. من باید از شما خواهش کنم که هیچ یک از این کارها را انجام ندهید. بی فایده خواهد بود. بهترین کار برای شما این است که دانش برتر خود را کاملاً مخفی نگه دارید. اگر این کار میسر نبود خود را به این محدود کنید که بگویید تا جایی که می‌دانید روانکاوی یک شاخه‌ی خاص از دانش است که فهم آن و ابراز نظر در مورد آن بسیار مشکل است زیرا که به موضوعات بسیار جدی می‌پردازد و بنابراین، چند جوک نمی‌تواند آدم را به قلمرو وارد کند – و این که بهتر است چیز دیگری برای سرگرمی جمعی پیدا کنند…”(سخنرانی۳۴/توضیحات، کاربردها و راهکارها/زیگموند فروید /۱۹۳۳)
امیدوارم این کامنت به سرنوشت کامنت های دیگرم دچار نشود و راقم بی نام و نشان مطلب پاسخگو باشد!

کامنت مشرق/ ۴شنبه ۲۴تیر

جناب/سرکارنویسنده! لطفا فرم زیر را تکمیل کنید:
نام و نام خانوادگی:
میزان تحصیلات:
 رشته تحصیلی:
محل/دانشگاه تحصیل:
نحوه آشنایی شما با فروید:
علت علاقه شما به فروید:
نام نشریه/سایت درج مطلب:

پاسخ هایی که فرض می شود نویسنده  بدهد:

نام و نام خانوادگی: راقم مقاله
میزان تحصیلات:”بنده هیچ اعتقادی به سیستم آکادمیک پژوهش ندارم.”
 رشته تحصیلی: فروید شناسی
محل/دانشگاه تحصیل: جایی شبیه “دانشکده روانپزشکی دانشگاه انگلستان”!
نحوه آشنایی شما با فروید: پانوشت کتاب معارف سال سوم دبیرستان
علت علاقه شما به فروید: چون درباره علایقم تحقیق کرده است!
نام نشریه/سایت درج مطلب: جایی که “خورشید هر روز از آنجا طلوع می کند”!

(خداییش به خاطر طنزش هم که شده ،اجازه بدید چاپ بشه!)

با احترام
مرادپور