شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، محیط زیست دلخراش ما

نظارت ضعیف محیط زیست در حفاظت از حیات وحش/ لزوم برخورد قاطع با فعالیت‌ غیرقانونی سیرک‌ها

سخنگوی فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس نظارت محیط زیست درحفاظت از حیات وحش را ضعیف خواند وگفت: در حال حاضر هیچ برخورد قاطعی با فعالیت غیرقانونی سیرک‌های متخلف نمی‌شود.

موید حسینی صدر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از حیوان آزاری در سیرک ها و عدم نظارت مسئولان مربوطه بر این تخلفات، گفت: واقعیت آن است که زمان سیرک بازی گذشته زیرا فرهنگ مردم جامعه ارتقاء یافته و تفریحات سالم‌تری جایگزین فعالیت سیرک‌ها شده است، بنابراین دور کردن حیوانات از محیط طبیعی و استفاده از آنها در فضای سیرک پیام مطلوبی برای محیط زیست ندارد.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آموزش‌های سخت مربیان به حیوانات در سیرک‌ها، افزود: زمان فعالیت سیرک‌ها گذشته و سازمان محیط زیست باید در صدور مجوز فعالیت سیرک‌ها تجدیدنظر کند زیرا شواهد حاکی از آن است که نظارت‌ها بر عملکرد سیرک ها ضعیف بوده که همین امر منجر به آزار و اذیت حیوانات شده است.

وی با یادآوری اینکه سازمان محیط زیست باید از فعالیت سیرک های متخلف درجامعه جلوگیری کند، تصریح کرد: به طور کلی فعالیت سیرک ها در جهت افزایش تفریحات مردمی شایسته جامعه نیست بر این اساس مسئولان باید سرگرمی های دیگری را برای مردم در نظر گیرند و حیوانات را برای جلوگیری از انقراض به طبیعت بازگرداند؛ البته طی چند سال گذشته نظارت سازمان محیط زیست در بخش های مختلف از جمله جنگل خواری ها و محافظت از حیات وحش کاهش پیدا کرده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید براینکه محیط زیست باید در حوزه حفاظت از جنگل ها با جدیت بیشتری ورود کند، افزود: همچنین سازمان محیط زیست باید درحوزه حفاظت از فضاهای سبز و باغات اطراف کلانشهرها  با دقت عمل بیشتری ورود کند زیرا در حال حاضر در بخش های‌گفته شده سوء استفاده های بیشتری صورت می گیرد؛ البته انتظار می رود که این سازمان در خصوص تعیین تکلیف صنایع آلاینده داخل کلانشهرها موضع قاطع تری داشته باشد.

سخنگوی فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حیات وحش در ایران آسیب پذیری بسیاری دارد، گفت: انتظار می رود که در برنامه پنجساله ششم تجهیزات و نیروهای لازم برای محیط زیست فراهم شود.

منبع: خانه ملت

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۵۷