دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

نظر متقابل دکتر کدیور: کار اپتومتریست جراحی شبکیه است!

چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴

مصطفی س:

با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی

دکتر قاضی‌زاده هاشمی با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: این سخن که روانپزشک نمی‌تواند روانکاوی کند، حرف نادرستی است که برخی از افراد می‌زنند. کار روانپزشک روانکاوی است و تربیت روانشناس اگر توسط هر سازمان دیگری غیر از وزارت بهداشت صورت گیرد، خلاف است.*

با خوندن مصاحبه بالا واقعا عصبانی شدم. جناب وزیر ما رو باش. این چشششششم پزشک(عمدا روی کلمه چشم پزشک تاکید دارم تا واضحتر باشه که این آقا چکارست اما داره در مورد چه مسایلی نظر میده) محترم ول کن نیست؟ چپ میره راست میاد راجع به روانکاوی مصاحبه میکنه!! برام سوال پیش اومده واقعا: چرا این چششششششم پزشک اینقدر در مورد چشم پزشکی مصاحبه نمیکنه؟ حالا این به کنار. این چششششششم پزشک از یه مغلطه ای استفاده میکنه که حتی یونانیهای قدیم هم اون رو میشناختن و براش اسم هم گذاشته بودن: مغالطه پهلوون پنبه. یعنی مدعای حریف رو تحریف و کوچیک و تبدیل به غلط میکنی و حالا هییییی به اون میتازی!

جناب چشششسشم پزشک! کی گفته که: روانپزشک نمی‌تواند روانکاوی کند؟

جناب چششششششم پزشک! نظر تنها روانکاو این مملکت که همون نظر فرویده رو، شخص ایشون و شاگردانش بارها اعلام کردن: شخص باید برای روانکاو شدن، خودش اول توسط یه روانکاو تایید شده روانکاوی بشه و تا انتهای روانکاوی بره، هرگونه تحصیلات مرتبط یا غیرمرتبط با حوزه روان هم هیچ فرقی توی این موضوع ایجاد نمیکنه، اما احتمالش وحود داره که گذروندن مراحل روانکاوی به خاطر جزم اندیشی و دگماتیسمی که پزشکا در طول تحصیلاتشون بهش مبتلا میشن، دشوارتر باشه. این، هم حرف فرویده هم لکان و هم خانم دکتر کدیور، و این در حالیه که هر سه نفر پزشک هستن!!!
جنابعالی که به خاطر ترس یا کبر و غرور و توهم همه چیزدانی یا هر چیز دیگه، رفتی قایم شدی و حتی حاضر نشدی رو در روی تنها روانکاو مملکت بشینی تا در مورد روانکاوی، راه و چاه رو نشونت بده، برای چی چپو راست در مورد روانکاوی مصاحبه میکنی؟!؟!

نخیر! جنابعالی نه تنها دلسوز روان مردم و روانکاوی نیستی، بلکه به خاطر مسندی که داری و تاثیر گسترده ای که به خاطر مسندت میتونی روی نظرات مردم و قانون گذاران داشته باشی، فعلا از بزرگترین (اگه نگیم بزرگترین) دشمنان روانکاوی و روان مردمی!

*

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۱۳