سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، وزیر مستعفی بهداشت

«نه مسأله تعداد و نه مسأله سال‌های عمر بلکه مسأله اشتیاق است»

پنج شنبه ۰۳ دی ۱۳۹۴

مصطفی س:

با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی

این “آمار” هم عجب حکایتی داره ها. آدم میتونه هر جور دلش خواست باهاش برخورد کنه.
اون از شریعت که میگفت خانوم دکتر فقط یه کتاب داره، اون از تاکید مافیای روان به تعداد اندک انجمن فرویدی، اون از نظرسنجی همشهری که نظر ۴۰۰۰ نفر رو تو بوق میکنه برای یه مملکت ۷۵ میلیونی، حالا بماند که نظر هزاران نفر غیرمتخصص، به نظر یک نفر متخصص واقعی هم نمی ارزه. بعد، اون حدود ۵۰۰۰ هزار کارگری که در اعتراض به تجمیع بیمه ها دور ساختمان وزارت رفاه تجمع میکنن رو نادیده میگیرن. اینم از افاضات اخیر دکتر هاشمی، که مرگ مردم در اثر آنفلوآنزا یا اهمال کاری بیمارستان سجاد یا ماجرای کشیدن بخیه رو میخواد با استناد به آمار اندک این وقایع، ماست مالی کنه! جالب نیست؟ از اون طرف حتی فوتی های انجمن روانپزشکانشون رو میشمرن که آمارشون بره بالا! خانم همایونپور از یک طرف میگه جمهوری اسلامی، روانکاوی رو دشمن درجه یک خودش میدونه و از اون طرف به ۱۵۰ نفر تشکیلات هرمیش مینازه و دهها مورد دیگه که تو این مدت ازشون دیدیم.
خلاصه اینکه هر جا دلشون خواست، و هر جور به نفعشون بود، آمار رو “متوجه میشن یا نمیشن”.
گفتار اربابی شاخ و دم نداره که، همین چیزاست. آدم کارای اینا رو میبینه، میتونه کلی چیز ازشون یاد بگیره، منتها به قول معروف، به همون صورت یاد گرفتن ادب از بی ادبان!
این “آماربازی های” مافیای روان رو مقایسه کنید با این گفته های خانوم دکتر:
«آنچه که امروز باعث شده است که من این لحظه را انتخاب کنم… برای این که امروز را به عنوان یک به اصطلاح سرآغازی برای یک برهه جدیدی از کارمان در نظر بگیرم، نه مسأله تعداد و نه مسأله سال‌های عمر، چه عمر من و چه عمر شماها بلکه مسأله اشتیاق است که تعیین‌اش می‌کند. یعنی که من برای این دیگر فکر کردم موقع مناسب فرا رسیده است، به خاطر این که تعداد اشتیاق‌هایی که بشود نامشان را اشتیاق گذاشت از تعداد انگشتان یک دست فراتر رفت… همین که یک همچین اتفاقی افتاده گفتم فصل جدیدی را، نه بگوییم برای روانکاوی یا حتی روانکاوی در ایران، ولی برای رابطه شما با روانکاوی آغاز می‌کند.»*

*

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۰۹