دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سور مقصور کاسبان روان

«نویسندۀ خاله زنکی چون الیزابت رودینسکو»

پنج شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳

دیدگاه خانم ز. ن. درباره «مافیا روان»

به صورت خیلی اتفاقی در اینترنت به این سایت برخوردم که در یک عبارت به خوبی الیزابت رودینسکو را توصیف کرده است: «نویسنده خاله زنک»!

البته غرض من از آوردن این عبارت این بود که بگویم یکی از ویژگی های این روانکاونماها همین «خاله زنک» بودنشان است. «بستری اجباری» دکتر کدیور فرصت خوبی دست این «نویسنده خاله زنک» داد تا مجدد علیه ژک الن میلر عمل کند.

پنج شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳

دیدگاه خانم ز. ن. درباره «مافیا روان»

ریموند تالیس را که یادتان نرفته، همانی که مرجع و رفرنس دوستداران دکتر قربانی بود؛ برای اینکه او را بخاطر بیاورید این کامنت گذاشته شده در سایت دکتر قربانی را اینجا می آورم:

«فرشید مرادیان ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۵۲
ریموند تالیس(۱۹۹۷،ص ۲۰) در نقد و بررسی زندگینامه لاکان سخنش را چنین آغاز می کند:

“مورخان آینده ای که به جستجوی دغلبازی های سازمان یافته تحت عنوان نظریه می پردازند، بی تردید جایگاهی در خور برای تاثیر روانکاو فرانسوی، ژاک لاکان، قائل می شوند. او یکی از پروارترین عنکبوت ها در دل شبکه اندیشه های پریشان و به کلی فهم ناپذیر و اظهارات بدون شاهدِ بی حد و مرز است، که نظریه پردازان از آن ها علوم انسانی خودشان را بافته اند. بخش زیادی از عقاید جزمیِ محوری در نظریات معاصر از او ناشی شده است.”
———-
از آنجا که هواداران فرقه لَکانی در ایران علاقه وافری به رفرنس نشان داده اند!!!، مشخصات مرجع خواندنی فوق را در زیر آورده‌ام:

Tallis, R. (1997) .The Shrink from Hell, The Times Higher Education Supplement, October 31
»

می دانید رفرنس اصلی این جناب ریموند تالیس چه کتابی بوده است؟

کتاب «نویسنده خاله زنک»، الیزابت رودینسکو در مورد لکان.

البته در مطلب «نبیند مدعی جز خویشتن را»

و مطلب «عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»

توضیح داده بودیم که ریموند تالیس بدون مطالعه خود لکان، در مورد او اظهار نظر نموده اما حال که مخاطبان دارند با «مافیای روان» به تدریج آشنا می شوند، باید این توضیح را اضافه می کردیم که ریموند تالیس مزخرفات خود را در مورد لکان بر اساس کتاب رودینسکو (یکی از اعضای «مافیای روان» اون ور آبی) نوشته است.

Physician and philosopher Raymond Tallis wrote a scathing review of the first English language translation of Roudinesco’s biography, stating “The innocence with which Roudinesco reports all kinds of clinical cock-ups [in Lacan’s medical career] makes this book a particularly disturbing read for a medic.”[۳]
Tallis, Raymond (1997) “The Shrink from Hell”. The Times Higher Education Supplement, 31 October 1997, p. 20.

اینکه ریموند تالیس لکان را «دغلباز» خوانده؛ نشان از نادانی گسترده اوست اما نقش رودینسکو را در این کار دست کم نگیرید. آخر او کتابی در مورد لکان نوشته که در آن «لکان را زیر تلی از زباله مدفون می کند.» *

و البته آنقدر هم به این کار علاقه دارد که جدیداً کتابی در مورد فروید نوشته و « قطعاً در این کتاب هم مثل کتاب قبلیش در مورد فروید او را زیر تلی از زباله مدفون کرده» است. **

* – ** از سخنان دکتر میترا کدیور

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۲۰:۲۷