سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، معجون جادوگری «صن-هما-فر»

نکروفیلی که شاخ و دم ندارد، فردوسی به آدم «بی‌جان» می گوید «بی‌هوش»!!

کاربر soosoo13001300@ زیر پست «جدیدترین معجون جادوگری «صن-هما-فر» – بخش سه» در اینستاگرام انجمن این کامنت را نوشته است:

این متن غریب را که خواندم، بخصوص آن قسمت “خون قاعدگی (ترجیحاً) دختر ترشیده و فضله ریزه ریقکی است، و البته وقتی زیر دست یک روانکاو وحشی هم بیفتد ” یاد تلاش پروا برای ایجاد ارتباطات “خارج از کار” با خانمهای انجمن می افتم. نوع رابطه هم مهم نبود. فقط هر چیزی بجز کار. با یک تبختر که “حالا که من تو را طور دیگری تحویل میگیرم، خیلی لطفی کرده ام”. و اینکه بالاخره هم پای مراجع سابق مرکز آفریقا در میان است. انگار او نمی تواند برود جایی خارج از این حیطه برای خودش رابطه ای دست و پا کند. و یاد این می افتم که ” خودش هم در نوروز انتقال است“.

این کاربر در جواب کاربر marieh60__m@ نوشته:

بغیر از اینکه “دو مراجع سابق مرکز روانکاوی آفریقا در چه چیز لزج و چندش آوری غوطه ورند.” یک سوال دیگر هم هست که این اتفاق آیا برای هر کسی دیگر هم میتوانست بیفتد؟! با همین پروا. اینکه تو این همه راه بیفتی و بیایی درِ آن جایی را که باید ، بزنی و وارد هم بشوی. بعد کارَت به “خون قاعدگی (ترجیحاً) دختر ترشیده و فضله ریزه ریقکی است، و البته وقتی زیر دست یک روانکاو وحشی هم بیفتد ” بکشد. حالم بد است. از این همه کثافت وجود آدمی و این همه ویرانگری و این “طلب انقیاد روانی” حالم بد است.

منبع: اینستاگرام انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ساعت: ۱۷:۴۶