سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

«نیازمند تجدید نظر جدی در آموزش پزشکی هستیم»

یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم ز. ن. درباره «مافیای روان»
«وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: نیازمند تجدیدنظر جدی در آموزش پزشکی هستیم چراکه در این سال‌ها درمان، پژوهش و آموزش از روند کنونی آسیب دیده‌اند.

آموزش پزشکی زخم های عمیقی دارد

وی یادآور شد: حوزه آموزش اساس کار ما است در این زمینه زخم‌های عمیقی وجود دارد که باید برخی جراحی و برخی مداوا شوند. ما در آموزش پزشکی و انتخاب‌هایمان دچار مشکل شده‌ایم که باید آن را حل کنیم.»

جناب آقای وزیر راه دوری نروید، از همین دانشگاه تهران شروع کنید این «جراحی» خودتان را. رئیس دپارتمان روان درمانی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نه مدرک روان پزشکی دارد و نه مدرک روان درمانی و همین شما بودید که به این جناب مجوز فلوشیب رواندرمانی را هم دادید؛ فلوشیپی که از اساس غیرقانونی است و سازمان نظام روانشناسی و انجمن روانشناسی ایران هم به این مجوز اعتراض کردند اما شما نشنیدید چون این طرف ماجرا پزشکان بودند ولی آن طرف نه.
همه اش این روزها با خودم فکر می کنم دوره فلوشیپ که کوتاه است و زود تمام می شود و این افرادی که فارغ التحصیل می شوند فردا مدعی روان درمانی و شما جناب آقای وزیر باید پاسخگو باشید؛ پاسخگوی آسیبی که این افراد به مردم و روح و روانشان می زنند.

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۱۵