سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

هر کدوممون به نوعی آلوده هستیم

پنج شنبه ۲۹ امرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم منصوره اردشیرزاده درباره «مافیای روان»

«آموزشکده جامعه مدنی توانا» در صفحه فیس بوکش داستان “طنزی” منتشر کرده بدین شرح که؛ فردی در ایران به دکتر مراجعه میکند و در حین معاینه بازرسی وارد مطب میشود و از آن دکتر مدارک پزشکی اش را درخواست میکند. آن دکتر که مدارکش تقلبی بوده بازرس را به کنار میکشد و پولی به او میدهد و از او میخواهد تا ماجرا را نادیده بگیرد. بازرس نیز پول را میگیرد و به سمت در خروجی حرکت میکند. بیمار که از دیدن این صحنه ناراحت شده به بازرس اعتراض میکند که چرا جلوی فعالیت این دکتر قلابی را نمیگیرد؟ بازرس به او پاسخ میدهد که من پول خودم را گرفتم و حالا تو هم میتوانی از این دکتر شکایت کنی و خسارت بگیری. مریض افسوس میخورد و میگوید که متاسفانه نمیتوانم شکایت کنم چرا که دفترچه بیمه ام مال خودم نیست و دارم از دفترچه کس دیگری استفاده میکنم! در جمله آخر این داستان چنین نتیجه گیری شده که “حکایت ما در جامعه‌ی مثل این داستان است. چون هرکدوم‌مون به نوعی آلوده هستیم،نمی‌تونیم جلوی فساد رُو بگیریم”.
«آموزشکده توانا» همراه با این داستان کاریکاتوری را نیز منتشر کرده که دو دوست را نشان میدهد که همدیگر را بغل کردند و در عین حال دارند از جیب یکدیگرند دزدی میکنند. سپس «توانا» از مردم خواسته تا نظرشان را در این مورد بنویسند.*
با خواندن این مطلب بلافاصله یاد محور شرارت صنعتی – همایونپور افتادم و کسب و کار مافیایی آنها در حوزه روح و روان! و بعد از آنهم به یاد «سکوت» محافل روانپزشکی افتادم؛ «خود را به آن راه زدن» ی به وسعت حتی ۳۰۰ نفر یکجا** و جیغ کشیدن دم گوش آنها که بابا نگاه کنید، ببینید!! «دانشکده روانپزشکی دانشگاه انگلستان کجاست؟»
به عبارتی همان سکوتِ « السکوت علامت الرضا» که حتما دلیلی پشت اش هست. بله همین مافیا است که بساط کاسبی و نان خوری افرادی را فراهم کرده که می خواهند بدون زحمت و فقط با وصل شدن به جریان قدرت، کاسبی کنند، نه سوادی نیاز هست نه زحمتی! یک شبه روانکاو می شوی، افه هم داره و هرغلطی هم دلت خواست بکن تحت لوای روانکاوی!! به قول سعدی: « تو ا دشمن نفس همخانه ای / چه در بند پیکار با دشمنی».
اما…مافیایی ها در محاسباتشان یک اشتباه کرده اند؛ اعضای انجمن فرویدی سکوت نمی کنند و به افشاگری هایشان ادامه می دهند!!
اشتباهی که حالا برایشان یک کابوس شده!!

*https://www.facebook.com/ali.nasri.9216/posts/10153403868260673
** اشاره به کنگره ی خواری برگزار شده در مهرماه ۱۳۹۳