سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان

هر کس پیاز عکه را در مکه بخورد بهشت بر او واجب می شود

شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم افروز ر. درباره «مافیای روان»
“در سایت انجمن علمی روانپزشکان ایران نقل شده است:
“دکتر مینا حسینخانی متخصص داخلی و اعصاب و روان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: نتایج بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که مصرف هفتگی تنها دو گوجه‌فرنگی موجب کاهش علائم افسردگی و اختلالات روانی می‌شود.
وی افزود: طبق گفته محققان افرادی که هفته‌ای دو بار این سبزی مفید را مصرف می‌کنند، ۴۶ درصد کمتر از دیگران به افسردگی مبتلا می‌شوند.
این متخصص خاطرنشان کرد: از سویی دیگر، مصرف غذاهایی همچون کلم، پیاز و کدو هم بر سلامت روانی افراد مؤثر است.
حسینخانی اظهار داشت: به گفته پژوهشگران،‌ گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین‌های مختلف بویژه ویتامین C است که موجب کاهش ۵۳ درصدی احساس اضطراب در افراد می‌شود.”
http://www.iran-psychiatrists-congress.ir/post/11 “*
با خواندن آن مطلب یاد این حکایت افتادم: ابوهریره وقتی که حاکم مکه بود، مرد بیچاره‌ای از «عکّه» پیاز آورده بود که در «مکه» بفروشد. اما کسی از او نخریده بود و نزدیک بود که آن پیاز خراب شود. دست به دامان ابوهریره زد که چکار کنم، ورشکست می‌شوم. ابوهریره روز جمعه بالای منبر رفت و گفت: «سمعت من حبیبی رسول الله من اکل بصل عکه بمکه وجبت له الجنه، یعنی هر کس پیاز عکه را در مکه بخورد بهشت بر او واجب می‌شود! مردم هم مثل مور و ملخ ریختند و تمام پیازهایش را خریدند!».**
حالا مطلب خانم دکتر حسینخانی در سایت انجمن “علمی” روانپزشکان دو حالت دارد: یا این که این دست “متخصصین” با اتحادیه میوه و تره بار قرارداد بسته اند و یا اینکه “متخصص” اعصاب و روان هم دیگر به این صرافت افتاده که دارو ها و تشخیص هایش کاری از پیش نمی برد. در نتیجه مردم بهتر است برای اختلالاتشان به کلم و پیاز و کدو “مراجعه” کنند، چون سودمندتر است و حداقل مردم می دانند که آنها (یعنی کلم و پیاز و کدو) مدرکشان را از “انگلند” نگرفته اند!

*قسمتی از مطلب خانم زهرا م. با عنوان “منبع علمی IPA وطنی: طبق گفته محققان!”
** http://www.andisheqom.com/public/application/index/viewData?c=9765&t=qa

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۰۹