سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

همه چیز از یک سوال آغاز شد: «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» کجاست؟؟!!

سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶

سوده ص:
فریادهای “من شعبون بی مخ نظامم” از طرف کسی که با ضرب و شتم سرکار خانم دکتر کدیور و عده ای از شاگردان ایشان و اعضای انجمن فرویدی هنرنمایی می کرد!! نکاتی را به ذهنم متبادر می کند که تقدیم می نمایم.
نخست، نظامی که ادعا می کند بر پایۀ جمهوریت (مردم سالاری و پاسخگویی مسئولان به مردم) و اسلامی بودن (پایبندی به قوانین و دستورات الهی) بنا شده است، چه نیازی به شعبون بی مخ ها دارد؟ مگر این که تعمدی در میان باشد برای ریختن آبروی این نظام و ویران سازی دستاوردهای ملی!!
دوم، در اعتراضات مردمی اخیر علیه نابسامانی های اقتصادی و بی عدالتی موجود، شعار مرگ بر مفسد اقتصادی در کنار مرگ بر اغتشاش گر و خائن وطن فروش در همه جا به گوش می رسید. هیچ استنباطی نمی ماند از این تقارن و همزمانی، الّا یکسانی این گروه ها از دید ملت. انگار مردم فساد اقتصادی را خیانت به خود و کشور می دانند و اغتشاش گر را عامل گل آلود کننده آب برای فراری دادن خائنین و انحراف توجه از موضوع اصلی که اعتراض مردمی به عملکرد بعضی مسئولین است. اما، فساد غیر از جنبۀ اقتصادی شکل های دیگری نیز دارد؛ مثل فساد علمی که توسط جاهلان عالم نما و عالمان فاقد بینش و تقوا ایجاد می شود و زیان های آن نه تنها گریبانگیر عالمان و فرهیختگان درستکار می شود، که کل کشور و ملت را هم درگیر می کند. فرهیختگان و دانشمندان واقعی سعی در نشر دانش و مبارزه با جهل دارند؛ ولی جاهلان عالم نما با پافشاری بر انتشار جهل خود در جامعه (تولید نوعی شبه علم برای بازار گرمی) و افراد بی تقوا هم مترصد حفظ جهل عمومی برای سواری کشیدن از گردۀ عوام الناس به دنبال ارضای دیوانه وار غرایز خویشتن هستند. با کمال تأسف، شاهدیم که همین مفسدان علمی و اقتصادی با تشکیل شبکه های مافیایی موفق به تصدی مسئولیت های اجرائی و دولتی شده و در کمال وقاحت کارشکنی های بی شرمانۀ خود را به کلیّت سازمان متبوعشان و نهایتاً نقص کارکرد نظام حاکم بر کشور و ملت منتسب کرده و جالب آنکه بلندگوهای رسانه ای و منابع مالی و اعتباری و خلاء های قانونی را هم با صرف اندک مبلغی از خوان به یغما برده، به نفع خود مصادره می کنند. این مفسدین و خائنین یقه سفید، به قدری در لجنزار دروغهای خود غوطه ورند که فریب خوردگی خود را به زرنگی در مقابل مردم و مسئولین درستکار تعبیر می کنند!! در واقع، این افراد با هزینه کردن از دستاوردهای خود مردم به همین مردم آسیب های جدی می زنند. نوعی تداوم حیات انگل وار دارند، بدون ملاحظه درباره اینکه چه هزینه ای برای کسب چه چیزهایی می کنند؛ و غافل از اینکه همان امکانات را می توانستند از راه درست و قانونی (و بقول خودمان حلال و شرعی) بدست آورند بدون وارد کردن خسارت به دیگران.
سوم، در مقایسه بین بیگانه پرستان و وطن فروشانی که با هزینه بیگانگان اقدام علیه کشور و ملت میکنند (مثل گروهک مجاهدین خلق) با مفسدین اقتصادی و علمی که در داخل با هزینه خود مردم و کشور تیشه به ریشه میزنند؛ تنها می توان گفت که گروه اول اندکی مقبولتر از گروه دومی که به هزینه خودمان از پشت خنجر می زنند رفتار می کنند. زیرا که آنها حداقل بخشی از هزینه مادی خنجر از پشت زدنها را بر گُردۀ بیگانگان تحمیل می کنند. در هرحال هر دو گروه بیشترین هزینه مادی و معنوی را بر ملت تحمیل می کنند.
چهارم، انگار تعمدی هماهنگ در بین است برای نادیده گرفتن (یا تجاهل) نسبت به کج روی های خائنین یقه سفید که در بین عده ای از مردم و مسئولان جا افتاده است. به نظر می رسد برخی مسئولان حاضرند آبروی خود را با خائنین یقه سفید تقسیم کنند تا از قِبل آنها هم پشتوانه مالی و اعتباری کسب کنند و هم با عضویت در یک باند مافیایی تضمین باقی ماندن در مسئولیت های متعدد را بخرند!! اما، بدتر از آن به حراج گذاشتن سرمایه های ملی ( بیت المال) برای کسب خرده منافع (به اصطلاح) آقازاده ها و آینده شغلی اطرافیان برخی مسئولان است. این سرمایه ملی ممکن است منابع طبیعی، نیروی انسانی و یا دانشمندان باشند؛ یا این که یک مسئول دولتی بجای صرف وقت و هزینه برای رشد کشور، خود را آلت دست عده ای خائن به ملت و کشور نماید و به اصطلاح جاده صاف کن باند مافیایی شود. بد نیست گاهی دقت کنیم تا جواهری گرانقیمت را با تیله ی شیشه ای معاوضه نکنیم.
در مورد انجمن فرویدی، و به ویژه سرکار خانم دکتر کدیور و جمعی از شاگردان ایشان، مفسدان علمی بعد از ناکامی های متعدد برای حذف ایشان و روانکاوی راستین از این مرز و بوم، امروزه با تشکیل شبکه ای مافیایی از نهادهای دولتی و رسمی سوء استفاده می کنند و سعی در خشکاندن ریشۀ این درخت پربار دارند. جالب آنکه همین تجاهل مسئولان و ترجیح خرده منافع اعضای باند مافیایی به مصالح کشور و نسل آینده بسیار محرز است!! چقدر این حالت تداعی گر کلمۀ جیره خواری خائنین است. این تلاش های مذبوحانه برای حذف تنها روانکاو “از دریای سیاه تا دریای چین” و اشاعۀ بدلی کاذب بجای ایشان، مشابه رفتار مفسدان اقتصادی است که برای یک شبه طی کردن ره صد ساله، از طریق رانت خواری، اختلاس، باند بازی و تضییع حقوق دیگران مالی هنگفت به چنگ آورده و چون مجبورند برای حفظ آن عده ای را شریک کنند، آن قدر هزینه می کنند که دست آخر همان خرده نان باقی مانده از خوان یغما نصیب شان می شود؛ و ایکاش همین خرده نان حلال باشد.
رزق حلال فقط کسب مال و لقمه ای نان نیست، اگر دانش هم از راه حلال کسب نشود برکتی برای صاحبش و جامعه نخواهد داشت. همه تلاشهای باند مافیای روان علیه انجمن فرویدی برای این است که جلوی نشر دانش روانکاوی راستین را بگیرند، و با سواری گرفتن از جهل مردم و مسئولان دلسوز کشوری از این آب گل آلود به نان و نوایی برسند.
سر انجام، از امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) روایت شده است: “بنده به سبب بى صبرى، خودش را از روزى حلال محروم می‌کند و بیشتر از روزى تقدیر شده هم نصیبش نمی‌شود.”
إِنَّ العَبدَ لَیَحرُمُ نَفسَهُ الرِّزقَ الحَلالَ بِتَرکِ الصَّبرِ، وَ لا یُزادُ عَلى ما قُدِّرَ لَهُ
(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید- ج۳، ص۱۶۰).

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۶:۴۸