دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

والاه مافیا هم مافیای سیسیلی!

دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم افروز ر. درباره «مافیای روان»
کلمه مافیا در ویکی پدیا اینچنین تعریف شده: “انجمن مخفی خلافکاران سیسیل بود. این گروه در اواسط قرن ۱۹ میلادی به دلیل بی اعتمادی مردم به حکومت و سیستم قانونی و وابستگی مردم به افراد محلی قدرتمند در سیسیل بوجود آمد و بعدها در شرق ایالات متحده آمریکا و استرالیا گسترش یافت.معروف‌ترین نمونه مافیا پنج خانواده‌های تبهکار در شهر نیویورک می‌باشد.تمام فعالیتهای مافیا برای پول سازی است.”
در ویکی پدیا قوانین ده گانه مافیا را ذکر کرده که تعدادی از آنها را اینجا ذکر می کنم:
آیتم دو: به زن دوستتان نگاه نکنید. (کاری که به عقیده همایونپور اگر باعث شادی شما میشه، مجازید انجام بدید!)
آیتم سه: با پلیس دیده نشوید. (آقای صنعتی که باید بالاخره به دادگاه تشریف ببره و پاسخ بده که خلاصه این انگلند کجاست. قورخانه چی و محمدی که رفتند و … ادامه دارد…)
آیتم پنج: همواره در دسترس بودن یک وظیفه‌است حتی اگر همسرتان در حال وضع حمل است. (آره دیگه از اینجا زنگ بزنن به همایونپور و در مورد وضعیت دکتر کدیور بگن. اون هم آنجا با بقیه “خانواده مافیایی” هماهنگ کنه –سوفی دو میژولا، نادر برزین، عصمت ترک قشقایی، سیامک موحدی، فواد صابران، نادر آقاخانی، امیر عباس کشاورز، شبنم نوحه سرا، وحید شریعت، محمد صنعتی و …- و خلاصه همه چیز تحت کنترل باشه. به قول یکی از دیدگاه ها “فقط فکر آقای میلر و انجمن فرویدی رو نکردن”)
آیتم هشت: وقتی سوالی پرسیده می‌شود حتماً حقیقت را بگویید. (خوب این بدبخت حق داره که حرف نزنه، چون باید حقیقت رو بگه!! وقتی مدرک نداره، از کجا حالا بعد ۳۰ سال براتون مدرک جور کنه؟ یا اون یکی که شرکت سهامیش توی ورمونته ولی اسمش بوستونه. که با اون مدرک توی امریکا نیم کیلو نخودچی هم بهشون نمیدن! به خاطر همین پاشده بدو بدو اومده ایران. باباش با مدرک نداشته، ۳۰ سال سابقه “خدومی” درست کرده، چرا دختر نتونه؟)
آیتم نه: ثروت اگر متعلق به خانواده دیگریست به آن چشم ندوزید. (دزدی از مطالب و درسنامه های دکتر کدیور، استفاده از پول بیت المال برای برگزاری کنگره ی خواری، زدن کارخانه تولیدی برای تولید ۱۵۰ عضو ظرف مدت ۷ سال، جلسه ای ۳۲۰ هزار تومن برای هر جلسه به اصطلاح روانکاوی، استفاده از اسکایپ و تلفن برای روانکاوی کردن ملت _خوب در هر حال پول اینها هم به حساب ریخته میشه دیگه؛ واسه راه رضای خدا که کسی رو اینجوری روانکاوی نمیکنن_، … و پیدا کردن تخت خالی در عرض سه سوت برای دکتر کدیور در یک بیمارستان روانی دولتی. چون ایشان بدجوری کارو بار اونارو کساد میکنه!)
آیتم ده: این افراد نمی‌توانند عضو کوزا نوسترا (نام حقیقی مافیا) شوند: کلیه کسانی که خویشاوندی نزدیک در تشکیلات پلیس دارند، کلیه کسانی که خویشاوندی خائن در خانواده دارند، کلیه کسانی که بدرفتاری می‌کنند و به ارزش‌های اخلاقی پای‌بند نیستند. (انصافا زبونم در مورد این آیتم و این خانواده مافیایی قاصره!!!!)

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳، ساعت: ۲۲:۱۹