چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۹

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، روانکاوی در انجمن فرویدی

واکنش ما چیست؟ می خندیم…

دوشنبه ۰۵ شهریور ۱۳۹۷

ماریه مرادی:
تصمیم رئیس قوه قضائیه به انتشار تصاویر قضات متخلف

نتیجه “تصمیم جازم” رییس قوه قضاییه برای انتشار نام و عکس قاضیان فاسد بالاخره عملی شد:

به مصادیقی که رییس قوه قضاییه بعنوان تخلفات قاضی و بازپرس اشاره می کند دوباره گوش می کنم. چند تا از این تخلفات در مورد اعضای انجمن فرویدی و توسط بازپرس حسینی صورت گرفته؟ لابد اینکه بازپرس حسینی به عنوان نماینده دادستان در دادگاه اخلالگران اقتصادی حاضر شود و متن دادنامه قرائت کند یعنی انتشار تصاویر متخلفان قوه قضاییه! بازپرس حسینی در ۲۳ مهر ۹۶ تمام آنچه را که یک بازپرس به عنوان تخلف می تواند در چنته داشته باشد به نمایش گذاشت. ضرب و شتم دکتر کدیور و اعضای انجمن فرویدی توسط چند مرد قوی هیکل و ماموران مرد و زن نیرو انتظامی درست در مقابل چشمان حسینی و به دستور او، در حالیکه وقیحانه ترین فحش و ناسزاها را نثارشان می کردند، یکی از آنهاست و واکنش حسینی چه بود؟ می خندید! حالا که او به عنوان نماینده دادستان در دادگاه حاضر شده تا در جاری شدن عدالت و دفاع از حقوق مردم نقشی داشته باشد واکنش ما چیست؟ می خندیم… به “سر کار بودن ملت”؛ “خخخخخ”

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ساعت: ۱۴:۵۱