جمعه ۲۶ شهریور ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

وحید شریعت، چه کسی جز خود شما روانپزشکان بیماری روانی را «خلق» کرد؟

دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»

وحید شریعت! کاش قدری خجالت می کشیدی! با این حرفهای ریاکارانه در مورد «سلامت روان» چه کسی را می خواهی گول بزنی؟ وقتی تنها روانکاو ایران را در آن بیمارستان نکبتی بستری می کنید، با بقیه چکار می کنید؟!!! آنوقت میخواهی باور کنیم که مثلا خیلی به فکر سلامت روان مردم و بیماران روانی و انگ بیماری روانی هستی؟ چه کسی جز خود شما روانپزشکان بیماری روانی را «خلق» کرد؟ چه کسی جز شما این «انگ» بیمار روانی بودن را به مردم زد؟ چه کسی جز روانپزشکان به خاطر اینکه آدمهایی هستند که با دیگران «فرق دارند» برایشان «زندانی» به اسم «بیمارستان روانی» درست کرد؟ چه کسی جز روانپزشکان بخاطر اینکه از چیزی به نام «سایکوز» هیچ نمی فهمد، «شوک الکتریکی» را اختراع کرد؟ حالا که کفگیر به ته دیگ خورده از نو: «روانپزشکی اجتماع نگر»، «سلامت روان»، «انگ بیماری روانی» و … هزار دروغ دیگر!

در کنگره ی خواری که استادت برگزار کرد، سینه چاکانش همین شعار را برای اعضای انجمن فرویدی می دادند: «PRN، فیکس، بستری»!!!! میدانی چرا؟ چون هیچ «جواب»ی برای «سوال» ما نداشتند! آنوقت تو می خواهی به ما بگویی روانپزشک نازنین و دلسوزی هستی؟!!! فکر کردی دی و بهمن ۹۱ را از یاد برده ایم؟ هنوز یادم است چطور در آن بیمارستان ایرانتان می خواستید ما را از سرتان وا کنید تا بیسوادیتان آشکار نشود. وقتی کسی از درِ آن بیمارستان روانی تان می آید تو، هیچکدامتان کوچکترین حق انسانی برایش قائل نیستید! «هر چه» بگوید، «هر چه» بکند، یک برچسب احمقانه دارید که بهش بزنید! ما که می دانیم این حرفها فقط برای «جمع کردن مشتری» است دوست من!!! برای همان ویزیت های ۳۲۰ هزار تومانی که «استاد صنعتی» از ملت می گیرد!

لازم نیست اینقدر دست و پا بزنی، ما هم همان درسهای دانشگاهی را خوانده ایم، ما هم می دانیم که در خود WHO هم نمی توانی یک تعریف درست از «سلامت روان» پیدا کنی! اما می دانی چرا؟ چون: «ناخودآگاه را درمان نمی کنند»، «ناخودآگاه را درمان نمی کنند»، «ناخودآگاه را درمان نمی کنند»، «ناخودآگاه را….

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۲۰:۳۶