جمعه ۰۳ آذر ۱۳۹۶

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

وزارت بهداشت آمار به جهان صادر مى‌کند/ چگونه یک سور به اقتصاد جهان بزنیم

به قلم دکتر حامد یحیى‌زاده

—————-
ایرج حریرچی پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بجنورد اظهار کرد: ٩.۵ درصد کشورهای دنیا کل درآمد ناخالص ملی را اختصاص به بهداشت و درمان می دهند!!!!!!

ناز شستتان استاد! ممکن است راهنمایى بفرمایید بعد از اینکه کل بودجه دولت را در خندق وزارت بهداشت ریختند بقیه کارهاى مملکت را با کدام پول انجام دادند؟
در ادامه مى در ساغر انداخت: یک درصد جمعیت جهان در ایران زندگی می کنند،۷ درصد اقتصاد دنیا را داریم!!!!!!!!

باور کنید آقاى حریرچى، هر چه در لغتنامه جستجو کردم واژه‌ایى که حال شونده را بیان کند یافت نشد. قاطعانه باید گفت که شما تعمدى در ارائه آمار غلط دارید. حتى اگر سهم دقیق ایران را ندانیم، عقل سلیم حکم مى‌کند که با وجود گروهى بنام جى ٢٠ ما نمى‌توانیم این سهم عظیم از اقتصاد جهان را داشته باشیم. (سهم ایران کمتر از شش دهم درصد است)

چندى پیش یکى از مدیران مرکز آمار ایران یعنى آقاى مسعود ابوالحلاج، از مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت اعلام کرد: “در دهه ٧٠ و ٨٠ وزارت بهداشت راسا امور مربوط به حساب‌های ملی سلامت را انجام می‌داد ولى بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه و تاکید سازمان بهداشت جهانی، مرکز آمار باید مرجع ارائه حساب‌های ملی سلامت باشد. زیرا وقتی وزارت بهداشت این حساب‌ها را منتشر کند منتقدین می‌گویند که سندیت ندارد و خودشان ذی نفع هستند.”

دقیقاً هم منتقدین حق دارند. علت فقدان اطلاعات مربوط به عملکرد وزارت شما از سال ٩٠ به بعد در سایت مرکز آمار چیست؟ چرا آقاى ابوالحلاج نمى‌تواند کار خود را انجام دهد؟ در ضمن توضیح دهید آمار سلامت که در همین مصاحبه ارائه کردید از کجا بدست آمده است؟ آن بیش از٩٠٪‏ تطابق با اسناد بالادستى حکماً از ثمرات سرپیچى از قوانین توسعه و سازمان بهداشت جهانى است؟
#hy

The $74 Trillion Global Economy in One Chart
See how the multi-trillion dollar pie of the global economy gets divided between countries, based on the latest data from the World Bank from February 2017.

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ساعت: ۲۰:۰۷