چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، وزیر مستعفی بهداشت

«وزیر بهداشت»! در مقابل «این شخص» از «روانکاوی» در «کشورهای پیشرفته دنیا» سخن می گوید!!!!!!!

پنج شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۴

سپیده:

دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت برای ”این شخص” از “روانکاوی” در “کشورهای پیشرفته دنیا” سخن می گوید!!!
دکتر میترا کدیور پزشک و یک روانکاو فرویدی ـ لکانی است. او پس از اتمام دانشکده پزشکی در سال ۱۳۵۸ برای ادامه تحصیل رهسپار دیار غرب شده و در شهریور ۱۳۷۲ پس از سال‌ها اقامت در پاریس و نیویورک به وطن بازگشت. در پاریس او توسط یک روانکاو ارشد عضو اکول فرویدی فرانسه (École de la cause freudienne (ECF و عضو انجمن جهانی روانکاوی (World Association of Psychoanalysis (WAP به مدت ۱۰ سال و به صورت ۴ جلسه در هفته ـ مطابق ضوابط شناخته شده جهانی ـ روانکاوی شد. آنالیست دکتر کدیور خود توسط شخص ژک لکان روانکاوی شده بود. روانکاوی شخصی دکتر کدیور توسط بلندپایه‌ترین کمیسیون‌های داوری اکول فرویدی فرانسه (ECF) و انجمن جهانی روانکاوی (WAP) مورد بررسی و سپس مورد تأیید قرار گرفته و پس از آن خود ایشان به عضویت این دو نهاد گران‌سنگ پذیرفته شد. پس از تأسیس فدراسیون اروپایی روانکاوی (Eurofederation of Psychoanalysis (EFP دکتر کدیور افتخار عضویت در این نهاد بین المللی را نیز بدست آورد. دکتر میترا کدیور تنها عضو انجمن جهانی روانکاوی در ایران است.
انجمن جهانی روانکاوی (WAP) دارای مقام «مشاور ویژه» Special consultant در سازمان ملل متحد است و اکول فرویدی فرانسه (ECF) عالی‌ترین مرجع روانکاوی لکانی در جهان بوده و توسط شخص ژک لکان بنیان‌گذاری شده است.
در نوامبر ۲۰۰۹ در پاریس ژک الن میلر در سخنرانی افتتاحیه دانشگاه مردمی ژک لکان (Universite populaire Jacques Lacan (UPJL از تلاش‌های ۱۶ ساله دکتر کدیور برای ارتقا جایگاه روانکاوی در ایران تجلیل کرد و در ژوئیه ۲۰۱۳ در کنگره بین المللی فدراسیون اروپایی روانکاوی (PIPOL 6) در بروکسل به منظور بزرگداشت او یک بخش از کنگره به نام «میترا» نامگذاری شد.
دکتر میترا کدیور بارها میهمان افتخاری و سخنران ویژه کنگره‌های بین المللی بوده است که از آن جمله می‌توان کنگره بین المللی انجمن جهانی روانکاوی (WAP) در آوریل ۲۰۱۰ در پاریس و کنگره بین قاره‌ای اکول لکانی بین ­المللی (NLS) در ژوئن ۲۰۱۳ در ژنو را نام برد. او هم اکنون در تهران به کار روانکاوی اشتغال داشته و ریاست انجمن فرویدی را نیز عهده دار است.

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۴، ساعت: ۱۱:۲۰