دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

وزیر بهداشت فنلاند به دلیل کشف «سه مکالمه تلفنی شخصی با هزینه دولت»!!! مجبور به استعفا شد

عجب جای غریبی است این «کشورهای پیشرفته دنیا»!!!

جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴

منصوره اردشیرزاده:

«وزیر بهداشت فنلاند به دلیل کشف فساد مالی اش مجبور به استعفا شد.
این وزیر فنلاندی به هزینه دولت، سه مرتبه با همسر خود تماس تلفنی (اونم) بین المللی برقرار کرده بود.

این حادثه باعث خشم و عصبانیت افکار عمومی و مطبوعات فنلاند شد… چرا که این فرد با سواستفاده از جایگاه خود به عنوان وزیر کابینه با هزینه پرداختی توسط مالیات دهندگان فنلاندی، سه مکالمه بین المللی شخصی انجام داده بود.

این وزیر فنلاندی نه تنها استعفا کرد بلکه پرونده ای برای وی در دادگاه تشکیل و مجبور شد هزینه این سه تماس تلفنی بین المللی را بپردازد!»*
…………….
عیناًمثل کشورما
خبر دوم:
سلامت آنلاین- وزیر توسعه و تجارت فنلاند پیش از ظهر امروز با حضور در محل وزارت بهداشت با سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت و درمان کشورمان نشست دو جانبه ای داشت.

لنیتا تویواکا که این هفته برای رایزنی با مقامات کشورمان وارد ایران شده است پیش از ظهر امروز نیز نشست دو جانبه ای با سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشت.

«لنیتا تویواکا وزیر توسعه و تجارت خارجی فنلاند متولد ۱۹۶۱ سپتامبر ۲۸ (۵۴ سال) در هلسینکی است که از سال ۲۰۱۴ در این سمت قرار دارد و معاونت رئیس جمهور، عضویت در پارلمان و مدیریت در بخش کشاورزی، ترافیک، بیمه اجتماعی و بازاریابی را در سوابق خود دارد.»**

با خودم فکر کردم «بابا جان وزیر» خوب می شد، به همتای فنلاندی خود و علت استعفای وی توجه می کرد تا به وزیر صنایع و معادن فنلاند دیدار و مذاکره کند!!!
آیا اگر اعضای یک انجمن با مجوز از وزارت کشور در فنلاند به دیدار وزیر بهداشت شان می رفتند و وزیر بعد از ۲۴ ساعت قدم رنجه نمی کرد [ حالا بماند برخوردهای حراست وزارت بهداشت] چه اتفاقی در فنلاند می افتاد؟
احتمالا علاوه بر استعفا، آبروی وی هم می رفت و احتمالا بعد از آن به صورت مادام العمر از هرگونه منصب دولتی محروم می شد و …نمیدانم از وقتی که چشم باز کردم در ایران بودم و بیش از این سخته برام تصور کنم!!! ولی برام خوندن این خبر دردناک بود! خصوصا وقتی یادم می آید که دکتر کدیور، تنها روانکاو عضو جامعه جهانی از دریای سیاه تا دریای چین، رییس همین انجمن است…….

* http://www.hammihan.com/post/6836616

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۲۱