چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷

دسته ها:وزیر محترم اطلاعات

وزیر محترم اطلاعات

پنج شنبه  ۲۷ اردیبهشت  ۱۳۹۷ – ساعت ۲۳:۲۹

به علت آزار بیش از حد دکتر کدیور توسط ماموران وزارت اطلاعات تا اطلاع ثانوی مطلبی در این سایت منتشر نخواهد شد. در صورت ادامه این آزارها مرکز روانکاوی آفریقا نیز تعطیل می گردد.

دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۶ – ساعت ۲۰:۴۹

وزیر محترم اطلاعات،
الان چهار ساعت است که این مأمور مفت‌خور شما اینترنت را روی دکتر کدیور بسته است. واقعاً شرم نمی کنید؟ هواپیماهایتان سقوط می کنند، کشتی هایتان می سوزند، مسکن های مهرتان ویران می شوند، دانشگاهیان و مردم عادی «خودکشان» می شوند، چهل درصد تحصیل‌کردگان بیکارند، ولی وزارتخانه شما سه نفر آدم علاف را تمام وقت به خدمت گرفته تا اینترنت را روی دکتر کدیور ببندند. واقعاً شرم بر شما باد.

یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ – ساعت ۱۹:۱۸

وزیر محترم اطلاعات
چرا این نیروهای شما انقدر از روز عاشورا می ترسند؟ مگر آنها در کدام جبهه می جنگند؟! البته امروز شیفت همان مفتخور همیشگی است، شاید فکر می کند باید این چند روز تعطیلات را مثل بقیه می رفت شمال!!

دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ – ساعت ۱۰:۱۱

واااای وزیر محترم اطلاعات!
این جوجه جیمز باند تازه استخدام شده ساعت ۱ دیشب زد صفحه “وزیر اطلاعات” سایت ما را هم پراند. یعنی من تازه حالا دارد دستگیرم می شود چه جوری این جوجه جیمز باندها کارشان به قتل های زنجیره ای می کشد!

دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ – ساعت ۰۰:۰۴

واااای وزیر محترم اطلاعات!
خبر ندارید یک جیمز باند جدید در وزارتخانه تان استخدام کرده اند! به محض این که مطلب ژنرال اسراییلی را در سایتمان گذاشتیم این جیمز باند فوری رفت الگوریتمش را چک کرد و زد صفحه پرسش و پاسخ سایت ما را پراند! یعنی من مانده ام این مخلوقات فوق هوشمند را از مریخ وارد می کنید؟؟!!

شنبه ۷ امرداد ۱۳۹۶ – ساعت ۱۲:۱۶

وزیر محترم اطلاعات،
باز دو مرتبه شیفت این مفت خور شد. یعنی من مانده ام که با این چنین وزارت اطلاعاتی چگونه سران سپاه می ایستند برای آمریکا رجز خوانی می کنند؟!!!

جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶ – ساعت: ۰۹:۰۵

وزیر محترم اطلاعات،
۲۴ ساعت است که این مأمور مفت‌خور شما اینترنت را روی دکتر کدیور بسته و رفته پی کارش. این است معنای مردم‌سالاری دینی؟ این کار با حصر خانگی چه فرقی دارد؟ تا کجا قرار است پیش بروید؟ و آیا فکر می‌کنید با سپردن مملکت به دست عده‌ای مفت‌خور برای حصر عده‌ای دیگر می‌توانید یک کره شمالی دیگر درست کنید؟​

یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۶ – ساعت: ۲۳:۳۵

وزیر محترم اطلاعات،
بهتر نبود چهارتا آدم درست و حسابی استخدام می کردید تا بجای بستن اینترنت روی دکتر کدیور به وضعیت حامد داننده و پرویز همایون پور رسیدگی می کردند؟؟؟

چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ – ساعت: ۱۴:۰۹

وزیر محترم اطلاعات،
لطفا به این مامور سادیست تان هشدار دهید مرا مجبور نکند که آبروی این کشور را در دنیا ببرم.
با احترام
دکتر میترا کدیور

چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ – ساعت: ۱۹:۱۲

وزیر محترم اطلاعات، راستی این وزارتخانه شما برای کی کار می‌کند؟ حراستی‌های وزارت بهداشت اعضای انجمن فرویدی را سیاه و کبود می‌کنند. حراستی‌های پارک پردیسان از پارتی سلبریتی‌های همایون‌پور محافظت می‌کنند. و حامد داننده از حراستی‌های دانشگاه بی‌نصیب نمی‌ماند.

چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ – ساعت: ۱۸:۵۸

وزیر محترم اطلاعات، بی‌عرضگی وزارتخانه تحت امرتان را با افزایش عملیات ایذایی بر شهروندان تان جبران می‌کنید؟ این کارمند سادیست‌تان بهانه به دستش افتاده تا هر چه بیشتر دکتر کدیور را تحت فشار قرار دهد. او چند روز است که موبایلش قطع است و چند ساعت هم است که ایمیل ندارد. شرم بر وزارتخانه‌ای که اینگونه جبران مافات می‌کند.

جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ – ساعت: ۲۲:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، امشب باز شیفت همان کارمندی است که عادت دارد اینترنت دکتر کدیور را کلاً ببندد و برود دنبال کارهای شخصی خودش. مگر شما به این کارمندان حقوق نمی‌دهید؟ یا مگر حقوقشان کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد که مجبورند مسافرکشی کنند!!!

چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ساعت: ۱۸:۵۰

وزیر محترم اطلاعات، زنده باد ADSL، مرگ بر نوترینو!

یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ساعت: ۲۲:۵۰

وزیر محترم اطلاعات، علت اینکه این جیمزباندها کلاً موبایل دکتر کدیور را قطع می‌کنند این است که آنها بلد نیستند فقط اینترنت گوشی‌اش را مسدود کنند! شما سری فیلم‌های «آکادمی پلیس» را دیده‌اید؟ اکنون ۴ شبانه‌روز است که او نه موبایل دارد و نه اینترنت! ظاهراً به این جیمزباندها تعلیم داده‌اند که اگر کسی اینترنتش از ADSL به نوترینو تغییر کرد علامت این است که از CIA به موساد منتقل شده!!!

جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ – ساعت: ۱۱:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، رئیس CIA سلام رساندند و عاجزانه تقاضا کردند که شما بفرمایید این جیمزباندهای شما کجا تعلیم می‌گیرند، بعد از اینکه همین جیمزباندها کلاً موبایل دکتر کدیور را قطع کردند و او مجبور شد مثل هر جاسوس کارکشته‌ای از یکی از ده‌ها سیم کارت اعتباری خود با CIA تماس بگیرد!!!!!

دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ – ساعت: ۲۰:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، ظاهراً این کارمندان بی‌نظیر شما بدجوری بوی ۷۰۰ میلیارد به دماغشان خورده، دیگر حتی یکی‌شان هم سر کارش حاضر نمی‌شود. تدبیر و امید اطلاعاتی هم خیلی باحاله!

یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ – ساعت: ۱۱:۱۰

وزیر محترم اطلاعات، یعنی واقعاً با خودتان فکر کرده اید که این مملکت دربست مال شما و کارمندانتان است؟ خب از وزارتخانه ای که «فعالیت اقتصادی» دارد که  در مجلس هم مطرح می شود چه انتظاری می شود داشت؟ این کارمند امروزی هم ظاهراً یکی از آنهایی است که اولویتش «حیف و میل»!!! کردن هفتصد میلیارد دلار است که اینترنت را به روی دکتر میترا کدیور بسته و رفته که سهم بیشتری از خوان یغما به چنگ آورد.

جمعه ۶ فروردین ۱۳۹۵ – ساعت: ۱۳:۲۵

آه وزیر محترم اطلاعات، ظاهراً یک چند روزی ایمیل دریافت نکردید فکر کردید که اعضای انجمن فرویدی خسته شدند و یک مأمور دست و پاچلفتی و بی‌کفایت و سادیست دیگری را سر کار گذاشته‌اید. از همین امروز فرستادن ایمیل به اعضای محترم انجمن جهانی روانکاوی از سر گرفته می‌شود. راستی سال نو مبارک!

یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۴:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، کارمند امروزی که هم جدید است و هم تازه‌کار و در نتیجه بسیار ترسو و عصبی اینترنت را به کلی به روی دکتر کدیور بست. متأسفانه شما ما را مجبور کردید تا اعضای انجمن جهانی روانکاوی را در جریان اتفاقاتی که در این کشور برای همکارشان می‌افتد قرار دهیم. این دهکده جهانی کوچکتر از آنی ست که وزارتخانه شما تصور می کند.

شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۰۰

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت آن کارمند سادیست شد. مسئولش از خودش هم «تیزهوش»تر است که با خودش فکر می‌کند اگر او را بین ۶ کارمند دیگر بر بزند قابل‌شناسایی نیست. کاش حداقل امام زمان این کشور را حفظ کند. حال وزارتخانه شما که تأسف‌بار است.

جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۵:۲۵

وزیر محترم اطلاعات، امروز دکتر کدیور رأس ساعت ۱۲ ظهر با یک لوله‌کش قرار داشت و درست از یک ساعت قبل از آن کارمندان شما موبایل او را قطع کردند!!! رأس ساعت ۳ بعدازظهر نیز از CIA با دکتر کدیور تماس گرفتند و خواهش کردند از شما سؤال کند که این جیمزباندها کجا تعلیم می‌گیرند!!!

چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، این کارمند جدید و نابغه شما بالاخره متوجه شد که خبرگزاری مهر متعلق به همین ایران است ولی بدبختی اینجاست که خبر ندارد دریاچه ارومیه هم در همین کشور است! با این کارمندان IQ به زودی امام زمان که سهل است ۱۲۴ هزار پیغمبر هم دیگر قادر به حفظ این کشور نخواهند بود!!!

چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۰۵

وزیر محترم اطلاعات، این نابغه‌ای را که امشب گذاشته‌اند خبر ندارد که خبرگزاری مهر متعلق به همین ایران است و سایت آن را به روی دکتر کدیور بسته است!!! یعنی واقعاً این کشور را فقط امام زمان حفظ می‌کند!!!!!

جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۱۱

وزیر محترم اطلاعات، واقعاً با خودتان فکر کرده‌اید این مملکت حساب و کتاب ندارد که هر بی‌هنر علیل‌المغزی را به کار بگیرید و مردم را شکنجه دهید؟ حداقل از این انتخابات پرشکوه حیا کنید!

شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۴۵

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت آن کارمند سادیست شد. همین یک کارمند در حال به باد دادن آبروی وزارتخانه شما در کل جهان است. دیگر خود دانید. هشتگ‌های بیشتری در راه هستند.

دکتر میترا کدیور

یکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۶:۴۰

وزیر محترم اطلاعات، اگر وزارتخانه تحت امرتان اینترنت را بروی تنها روانکاو ایران نمی‌بست دست‌پرورده‌های امثال همایون‌پور این طور دور برنمی‌داشتند: «ولنتاین؛ نیازی که در قالب‌های سفارشی پاسخ داده نمی‌شود.»!!!

پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۹:۴۵

وزیر محترم اطلاعات، این کارمند «تیزهوش»تان سه ساعت تمام از ارسال مطلب «جوان‌ترین کاندیدای تأیید صلاحیت شده خبرگان ۲۴ ساله است» توسط دکتر کدیور به سایت انجمن فرویدی جلوگیری کرد!!! تمام ایران و نیمی از جهان از افتضاح رد صلاحیت سیدحسن خمینی حرف می‌زنند و این کارمند نابغه شما نگران چاپ این مطلب در سایت انجمن فرویدی است؟؟؟

چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۷:۴۰

وزیر محترم اطلاعات، ما نمی‌گوییم که افراد کم‌هوش و دست و پاچلفتی و یا حتی سادیست نباید نان بخورند. ما فقط می‌گوییم که آنها نباید نان وزارت اطلاعات را بخورند!!!

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۳:۰۰

وزیر محترم اطلاعات، واقعاً این «مسئول» خوب امتحانش را داد. فکر می‌کنیم آن کارمند کارآمد و سلیم‌النفس را به کلی اخراج کرد، اینترنت را هم به روی دکتر کدیور بست و یکی از همان دست و پاچلفتی‌ها را هول هولکی جایگزین کرد. همه «مسئولان» در این کشور همیشه همین کار را می کنند، زیرا که بیم آن دارند که کارمندان کارآمد جای آنها را بگیرند.

یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۳:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، منت خدای را عزوجل که شیفت تنها کارمند – از شش کارمند – که هم سلیم النفس است و هم کارآمد، هم هوشمند و هم دارای وجدان کاری فرا رسید. جای تقدیر و تشکر دارد. البته یک تن دیگر هم هست که فقط نیمی ازین خصائل را دارد. چهارتن دیگر هم که معرف حضورتان هستند.

شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۲۰

وزیر محترم اطلاعات، مسئولان تصمیم‌گیرنده وزارتخانه شما هم عیناً مثل همه مسئولان دیگر در همه جا و همه رده‌های این کشور هستند. این آقای به اصطلاح مسئول شما با خودش فکر کرده که اگر آن ۳ کارمند قبلی را با ۳ کارمند جدید که هر ۳ کم‌هوش و دست و پاچلفتی هستند جایگزین کنند مأمورانش می‌توانند «مخفی» باقی مانده و «قابل شناسایی» نباشند، غافل از اینکه کم‌هوشی و دست و پاچلفتی بودن هم انواع و اقسام دارد و کسی هم که آنها را «شناسایی» می‌کند دکتر کدیور است نه روانپزشکان طرف مشورت وزارتخانه شما!!!

پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۶:۴۰

وزیر محترم اطلاعات، این کارمندی را که امروز گذاشته‌اند را نمی‌دانیم دیگر از کجا پیدا کرده‌اند. ظاهراً امثال او را در پستو نگه می‌دارند که هر وقت ناشکری کردیم رو کنند. البته کسی هنوز رکورد آن سادیست را نشکسته. ولی خدایی‌اش این یکی هم در نوع خودش بی‌نظیر است. دست مریزاد!

چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۰:۲۰

وزیر محترم اطلاعات، این نیروی جدیدی را که جذب کرده‌اید نمی‌بایست قبلاً آموزش می‌دادید؟ اینها قرار است روی زلف مشتریانشان استاد سلمانی شوند؟ همین که بلد باشند کامپیوتر را روشن و خاموش کنند استخدام می‌شوند؟

سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۲۵

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت آن کارمند سادیست کم‌هوش دست و پاچلفتی شد. می‌دانید وقتی که تمام این ۳۷ سال چشمانتان را به روی پارتی‌بازی و ناکارآمدی در سایر وزارتخانه‌ها می‌بستید باید منتظر می‌بودید که این کاستی دامن‌گیر وزارتخانه خودتان هم بشود.

جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، این «مرد چهارم» واقعاً معرکه است. کلاً اینترنت را بست و رفت عروسی پسرعمویش. حداقل مثل آن سادیست آدم را خون به جگر نمی‌کند. پیشنهاد می‌کنیم سریعاً به او ترفیع داده و بگماریدش اینترنت آقای ظریف را قطع کند. هر چه نباشد او خیلی بیشتر از دکتر کدیور دشمن دارد. بعدش می‌توانید در گینس ثبت شده و رکورددار دشمن شادی همه سازمان‌های اطلاعاتی جهان شوید.

جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۲:۱۰

وزیر محترم اطلاعات، ظاهراً در بخش «قطع اینترنت» وزارتخانه شما بیش از سه کارمند مشغول به کار شده‌اند. امروز در میان هلهله عمومی نفر چهارمی رونمایی شد، که البته قرار است مثل همکار سادیستش «آموزش او در حین خدمت» باشد!!!

پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۴:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، این بنده خدا کارمندتان هم سادیست است و هم کم‌هوش و دست و پاچلفتی! فکر نمی‌کردیم در وزارت اطلاعات هم پارتی‌بازی باشد!!!

چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۵۰

وزیر محترم اطلاعات، ظاهراً این یکی کارمندتان نیز هوس کرده همان ادای همکارش را درآورد. راستی مأموران «مخفی» قابل شناسایی هم داستان غریبی است!

دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۶:۲۵

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت آن کارمند سادیست شده است. واقعاً خجالت آور است. درباره وزارتخانه‌ای که اینترنت را روی تنها روانکاو کشورش می‌بندد چه قضاوتی می‌شود کرد؟

شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۱۵

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت آن کارمند سادیست شده. لطفاً به کارمندتان دستور فرمایید اینترنت دکتر کدیور را باز کند. استدعا داریم این بازی‌ها را تمام کنید.

چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۲:۵۵

آقای شاکری، الآن حدود ۶ سال است که این اطلاعاتی ها مشغول خرد کردن اعصاب من هستند و من در تمام این مدت از دسترسی به اینترنت به معنای واقعی آن محروم بوده ام. من هرگز هیچیک از شبکه های اجتماعی را ندیده‌ام و هیچ تصوری از نحوه کار با آنها را ندارم. اگر در تمام این مدت حرمت آنها را نگه داشته ام فقط برای این بود که در آن ماجرای کثیف زمستان ۹۱ به کمکم شتافتند. ولی دیگر کافی ست. شما خودتان مسئولیت این کار را به عهده بگیرید و اعضا را بسیج کنید. من می خواهم علاوه بر فارسی زبانان همکاران من در تمام جهان توجه شان جلب شود بنابراین هم هشتگ فارسی را استفاده کنید و هم انگلیسی را (   و ). ببینم چه می کنید. ضمناً اغلب نوشته های من کمتر از ۱۴۰ کلمه هستند. بالاخره هنر اصلی یک روانکاو موجز بودن است! دکتر کدیور

سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۵۵

وزیر محترم اطلاعات، ظاهراً وظیفه اصلی تعدادی از کارمندان تحت امر جنابعالی «بستن» است. عده‌ای اینترنت را به روی دکتر کدیور می‌بندند و عده‌ای چشمانشان را به روی مدرک نداشته دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران! مرحبا به این مملکت‌داری!!!

سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۴۰

وزیر محترم اطلاعات، قبلاْ هم از شما سؤال کرده‌ایم، مگر این مملکت قانون ندارد؟ کارمند شما با اجازه چه کسی اینترنت را به روی دکتر کدیور می بندد؟

سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۱۰

وزیر محترم اطلاعات، کارمند «تیزهوش» جنابعالی اجازه نمی‌دهد دکتر کدیور پاسخ ایمیل خورخه لئون را بدهد. این بازی‌ها قرار است کی به پایان برسند؟

پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۱:۰۵

وزیر محترم اطلاعات، مگر این مملکت قانون ندارد؟ کارمند شما با اجازه چه کسی اینترنت گوشی دکتر کدیور را مسدود کرده است؟

پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۰:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، لطفاً از کارمندتان سؤال کنید با اجازه چه کسی اینترنت گوشی دکتر کدیور را مسدود کرده است.

چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۱:۲۵

وزیر محترم اطلاعات، باز شیفت همان کارمند سادیست شما شده است. مگر در آن دستگاه عریض و طویل شما کس دیگری وجود ندارد که جایگزین او کنید؟ یا فکر کرده‌اید که دکتر کدیور همچنان این وضعیت را تحمل خواهد کرد؟

یکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۲:۴۵

وزیر محترم اطلاعات، دکتر کدیور به چه جرمی باید از دسترسی به اینترنت محروم باشد؟ فراموش کرده‌اید که اینجا یک جمهوری است؟

یکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۶:۱۰

وزیر محترم اطلاعات، باز همان کارمند همیشگی اینترنت را بر روی دکتر کدیور بسته است. از حدود یک سال پیش که او به این کار گمارده شده هرگز هیچ فرصتی را برای آزار و اذیت دکتر کدیور از دست نداده است.

سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۳:۲۲

وزیر محترم اطلاعات، به اطلاع شما می‌رساند که همیشه همین کارمند شماست که اقدام به بستن خودسرانه اینترنت بر روی دکتر کدیور می‌کند.

سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۳:۰۰

وزیر محترم اطلاعات، متأسفانه کارمندان شما مجدداً اقدام به بستن اینترنت بر روی دکتر کدیور کرده‌اند.

سه شنبه ۸ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۰:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، دیشب به محض اقدام به مطلع کردن جنابعالی از طریق این سایت اکانت جیمیل دکتر کدیور باز شد!!!

دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۹:۰۰

وزیر محترم اطلاعات، آیا می‌دانید که کارمندان شما از ظهر امروز دسترسی دکتر کدیور را به اکانت جیمیل‌اش در گوشی‌اش مسدود کرده‌اند؟

دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۱۳:۱۵

ممنون وزیر محترم اطلاعات، مشکل موقتاً برطرف شد.

یکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ – ساعت: ۲۳:۳۰

وزیر محترم اطلاعات، آیا می‌دانید که کارمندانتان از روز پنجشنبه ۳ دی اینترنت را به روی دکتر کدیور بسته‌اند؟

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۳۰