یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

وقتی شریعت رئیس بیمارستان می شود کی رئیس دانشگاه بشود خوب است؟

جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم افروز ر. درباره «مافیای روان»

“سارق علمی، رئیس دانشگاه آزاد دزفول شد”*. واقعا این دانشگاه آزاد دیگر چه جور جاییست؟ در حالی که فکر و ذکر خیلی اساتید و دانشجویان و بعضاً مدیران معطوف به مسئله فراگیر سرقت ادبی و علمی و کاهش اعتبار تحصیلات دانشگاهی و پایان نامه های قابل خرید و فروش است، یک سارق علمی را رئیس دانشگاه می کنند!

این که ناصر سراج خرمی “هنوز به مدیریت دانشگاه دست نیافته شروع به خط و نشان کشیدن برای برخی افراد کرده است”** چیز عجیبی نیست. به قول سعدی: “خلاف این اگر بودی عجب بودی”. از کسی که سابقه سرقت علمی دارد و با “زد و بند” کردن توانسته به ریاست دانشگاه آزاد برسد نمی توان توقع پاسداری از آبروی “دانش گاه” را داشت. (یاد وحید شریعت افتادم و رییس بیمارستان شدنش که بی هدف رییس نشد!)

در متن بیانیه اعتراضی جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد دزفول، این اتفاق را “سیاست زدگی” عنوان کرده اند! نمی دانم درست فکر می کنم یا نه؛ یک ضرب المثلی هست که می گوید “سیاست پدر و مادر ندارد”. ولی به نظر من وقتی قرار است در پس یک عمل، کاری شیادانه صورت گیرد، نسبت “سیاسی” به آن می دهند. نمونه آن در انجمن فرویدی، زمانی بود که بستری کردن اجباری دکتر کدیور را می خواستند سیاسی جلوه دهند ولی موضوع، حذف فیزیکی دکتر کدیور بود توسط محور صنعتی- همایونپور.

*و**: https://freudianassociation.org/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%82-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C%D8%8C-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B2%D9%81%D9%88%D9%84-%D8%B4%D8%AF/

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۳۰