چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

وقتی هم وزیر مستعفی بهداشت و هم دادستان سابق جرائم پزشکی، هم فیسبوک و هم اینستاگرام تحمل سایت انجمن فرویدی را ندارند !

رسانه اینستاگرام انجمن فرویدی از آگوست ۲۰۱۸ شروع به فعالیت کرد. مدتی بعد از شروع فعالیت آن، یعنی در اکتبر ۲۰۱۹، سرویس اینستاگرام به این رسانه انجمن پیغام داد که شما نمی توانید کپشن یا کامنت در پست هایتان بگذارید! چندی بعد برای پاسخ به یک دوست انجمن فرویدی، مجبور شدیم لینک سایت انجمن فرویدی را دایرکت کنیم که این بار سرویس اینستاگرام پیغام داد: نمی توانید هیچ لینکی از این انجمن در هیچ جایی بگذارید!! پس از مدت کوتاهی سرویس فیس بوک هم در رسانه فیس بوک انجمن فرویدی پیغام داد که این رسانه نیز هیچ لینکی از سایت انجمن فرویدی نمی پذیرد زیرا در راستای سیاست های این رسانه اجتماعی نیست!! اکنون در شرایطی قرار داریم که حتی اعضای انجمن هم نمی توانند در زیر پست های اینستاگرام خود یا دیگران، لینک های سایت انجمن فرویدی را به صورت کامنت یا دایرکت استفاده کنند! لذا ما مجبور هستیم در اینستاگرام مطالبی که خیلی راحت می شود به صورت کپشن چاپ کرد، به صورت عکس تهیه کنیم و سپس چاپ کنیم! اینستاگرام روز به روز گستره فعالیت ما را محدود و محدودتر می کند به طوری که ما برای ارجاع خوانندگان این رسانه به مطلب منتشره، مجبور شدیم از لینک توییتری مطلب استفاده کنیم!

همچنین مجبور شدیم در فیس بوک انجمن فرویدی نیز، از لینک های رسانه توییتری انجمن فرویدی  برای ارجاع خوانندگان استفاده کنیم!!

نکته جالب اینجاست اینستاگرام و فیسبوکی که از قضا گردانندگان و سهامداران هر دو یکی هستند با سایت انجمن فرویدی مشکل دارند، اینها متعلق به کشورهایی اند که مدعی آزادی بیان هستند اما جمهوری اسلامی -که به انواع نقض آزادی از جمله نقض آزادی بیان متهم می شود- با چاپ مطالب سایت انجمن فرویدی کنار می آید!!

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸، ساعت: ۰۹:۱۹