جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

ولی اتهامات ما قبل از احراز هویت صادر شده بود

پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۵

پ. ز:
ساعاتی در قرارگاه وزراء بودیم.غروب آفتاب نزدیک و به افطار چیزی نمانده بود. مردی با لهجه آذری که در دادسرا و قرارگاه وزراء همراه سرپرست دادستان آقای ذبیح زاده بود به نزد ما آمد. از او سوال کردیم شما؟ پاسخی نداد. سرش پایین بود و به اعضاء نگاه نمی کرد تا مبادا به گناه بیفتد، چون اعضاء خانوم بودند. گفت اسامیتان را بدهید تا آزاد شوید. این مرد اصرار می کرد و می گفت اسامیتان را بدهید تا آزاد شوید. الان افطار می شود. نهایتا ما هشت نفر اسامی خود را دادیم و او در یک چک نویس اسامی ما هشت نفر را یادداشت کرد و در گوشه دیگر دکتر میترا کدیور و اعضای هیات مدیره انجمن را نوشت. او یکی از اعضای انجمن را ننوشت و وقتی سؤال شد که چرا اسم این عضو نوشته نشده، خود را به نشنیدن و حماقت می زد و طوری رفتار می کرد که قادر به شمارش نیست و مانند نامش از از دادن پاسخ طفره رفت. دیگر صدای اذان مغرب در حیاط قرارگاه به گوش می رسید. اما موقع افطار ما به جای آزادی سر از بازداشتگاه درآوریم آن هم با یکسری اتهامات واهی. بدین ترتیب نه تنها تفهیم اتهام صورت نگرفت بلکه تکمیل تحقیقات مقدماتی در کلانتری انجام شد: تا آن ساعت آنها اسامی ما را نمی دانستند ولی اتهامات ما قبل از احراز هویت صادر شده بود.

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۴:۲۸