شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

ولی با اصرار دکتر مرادی و خانم ملانقی ماندم

یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵

مرجان م.:
امروز خانمی با دفتر انجمن فرویدی تماس گرفت و گفت من خیلی جستجو کردم و در این جستجوها موسسه شما را پیدا کردم و دیدم موسسه معتبری است که از وزارت کشور مجوز دارد. من از دانشجویان سابق انستیتو روانکاوی تهران هستم. بیش از یک سال آنجا تحلیل شدم و یک ترم هم درس خواندم. البته من بعد از دو سه ماه می خواستم بیایم بیرون ولی با اصرار دکتر مرادی و خانم ملانقی ماندم. ولی این مدت به من خیلی صدمه زد. کار تحلیلِ ما را کسانی که خودشان هنوز تحلیلشان تمام نشده انجام می دادند. من پسرم را هم بیش از یک سال بردم آنجا و الان متمرد شده. اصلا فکر نمی کردم در این مدت از بچه من یک متمرد بسازند. من فارغ التحصیل ممتاز ارشد روانشناسی شخصیت دانشگاه آزاد بودم. چون به تحلیل و روانکاوی علاقه داشتم و در فضای آکادمیک هیچ امکانی برای ادامه تحصیل در این زمینه نبود من رفتم انستیتو. البته تقصیر خودم بود، باید این تحقیقات را قبل از اینکه می رفتم می کردم. ولی الان احساس حماقت می کنم. آنجا تعداد زیادی اسامی استادان هست که هیچکدامشان وجود خارجی ندارند. واحدها را هم کسانی که خودشان فارغ التحصیلان همانجا هستند درس می دهند. این دکتر اعتضادی هم هیچ وجود خارجی ندارد فقط چند جلسه ای با اسکایپ سخنرانی برگزار کرده. تنها کسی که همه چیز دست اوست دکتر تورج مرادی است که از او هم هیچ رزومه ای جز همان چیزهایی که روی دیوار زده بودند ندیدیم. هیچ ردی از تحصیلات ایشان نیست. تا بحال هم ندیده ایم یک استاد دانشگاه با او تعامل داشته باشد یا همکاری کند. ما ۷-۶ نفر بودیم که اعتراض داشتیم و بیرون آمدیم. یک عده ای هم ماندند.

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۵:۰۵