سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

و حالا، «جرمنی» دست راست درب سوم!

یکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴

زهرا م:

وقتی خبر “کارگاه مفاهیم بنیادین روانکاوی با تدریس دکتر مجتهدی در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه با هزینه۴۰ هزارتومان برای دانشجویان علامه و سایر متقاضیان۵۵ هزارتومان”[۱] را شنیدم، از تعجب دهانم باز ماند. یعنی مجتهدی با چه هدف و انگیزه ای راه می افتد و سراغ دانشکده ها می رود تا مفاهیم بنیادین روانکاوی را تدریس کند. آیا مفاهیم بنیادین روانکاوی نیاز اساسی دانشجویان اقتصاد و آمار دانشگاه علامه بوده است؟
خوب است به تاریخچه سید حسین مجتهدی که خود را روانکاو معرفی می کند نظری کوتاه بیندازیم. در مورد تحصیلات او آمده ست که دکترای تخصصی روان شناسی از دانشگاه هامبورگ با گرایش های تخصصی تحولی- بالینی ، بیماریهای روان – تنی و روان درمانی روان کاوانه
دانش آموخته ی دانشگاه های تهران ، هامبورگ و کالج روان کاوی آلمان (کللگ). [۲]
دانش آموخته ی دانشگاه های تهران ، هامبورگ و کالج روان کاوی آلمان (کللگ) چقدر یاد آور تبلیغات افرادی چون کامران علی پناه، و (کللگ) چقدر یادرآور فارغ التحصیلی صنعتی از «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» است.
در مورد محل تحصیلات روانکاوی مجتهدی کافی است « German college of psychoanalysis یا college of psychoanalysis of Gremany »را جستجو نمایید. یافته ها نشان خواهد داد که «کالج روان کاوی آلمان وجود ندارد». حالا «کلمه کللگ» هم که دررزومه او آمده است، جستجو نمایید تا محل تحصیل او مشخص شود. بازهم یافته ای وجود ندارد. پس مجتهدی شبه روانکاو از کجا فارغ التحصیل شده است؟ کلید معما در دستان علی فولادین است.
مجتهدی در آلمان دوستی به نام علی فولادین دارد که او نیز شبه روانکاو است و عضو هیأت موسسان کالج روانکاوی آلمان. «مجتهدی خود را به این کالج! منتسب می کند تا عنوان کند «روانکاوی فرویدی» (!) را بیرون از ایران گذرانده، آن هم یک دوره ۴ ساله »[۳] گویی دوستی مجتهدی و علی فولادین دیرینه است. آن دو و فرد دیگری به نام آرین مرادزاده دانش آموخته حقوق و فلسفه غرب از کانادا با هم کتاب «ضمیر ناآگاه» زیگموند فروید را ترجمه کرده اند». بنابر این
«علی فولادین که در مطبش کار می کند – درست مثل همایون پور – یک “گروه فرویدی تهران” در هامبورگ راه می اندازد و فردای روز تأسیس مجتهدی به آنجا می رود و ۴ سال را در یک “مک دونالد” – به همبرگر خوری و فروید خوری سپری می کند و سپس به ایران باز می گردد و می شود روانکاو فرویدی».
اکنون جای بررسی و تامل دارد که در دانشگاه های ایران چه خبر است که امثال همایون پور و مجتهدی در دانشگاه ها دوره راه می افتند و برای دانشجویان کارگاه برگزار می کنند. چقدر فساد علمی در دانشگاههای ایران غوغا می کند و کسی را بر آن خیالی نیست.

[۱] http://www.atue.ir/4076

[۲] http://www.siavoushan.com/fa/services/courses/current-cources.html