پنج شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

پاسخ به سوالی درباره «روان درمانی تحلیلی» (!!!) در مرکز مشاوره مرادی- مینا

———- Forwarded message ———-
From: xxxxxxxxx
Date: 2017-06-20 2:13 GMT+04:30
Subject: Re: روانکاوی
To: freudian association <freudianassociation@gmail.com >

 

حال از همه این ها گذشته ، چطور می شود یک فرد با مدرک پزشک عمومیدر طی دو سال یکهو صلاحیت درمان را پیدا می کند؟

یعنی رواندرمانی تحلیلی اینقدر کشکی است؟
من در یک از جاهایی در سایت شما خواندم ۴۶۰۰ ساعت خیلی حضور ذهن ندارم ولی فکر می کنم استاندارد های رواندرمانی تحلیلی بود 
جای سوال است این فرد در طی دو سال ۴۶۰۰ ساعت درمان شخصی گرفت؟
فکر می کنم همانطور که روانکاو وحشی داریم رواندرمانگر وحشی نیز داریم
 
 

۲۰۱۷-۰۶-۲۰ ۱۰:۴۸ GMT+04:30 freudian association <freudianassociation@gmail.com >:

 
 
درود بر شما دوست عزیز
 
دقیقا مسئله همین است. رواندرمانی نیز تعلیمات و الزامات خاص خودش را دارد و برای تعلیماتش چارچوب و دیسیپلین خاص خودش را ایجاد کرده است. اما متولیان آن از جمله نظام روانشناسی در حفظ این اصول و ضوابط کوتاهی و مسامحه می کنند. سایت انجمن فرویدی در بخش «خاله بازی درIPA وطنی شماره ۲» [۱] به این مسئله پرداخته است. آنها به جای حفظ اصول و ضوابط رواندرمانی همراه با روانپزشکان به روانکاوی طمع کرده اند. روانکاوی که برخلاف رواندرمانی، قلمرو آن با شجاعت و تلاش خستگی ناپذیر دکتر کدیور و انجمن فرویدی حراست می شود و البته اگر آنها متوجه باشند سهمی از «پس مانده شکار شیر»[۲] دارند.
در «اظهار نامه قضائی انجمن فرویدی برای اعضای کمیته علمی (!!!) یک کنگره جعلی» [۳] انجمن فرویدی اعلام کرده که در مراجع قضائی از دکتر صنعتی به اتهامات زیر شکایت کرده:
جعل عنوان روانپزشک به مدت سی سال
جعل عنوان رواندرمانگر به مدت سی سال
جعل عنوان روانکاو به مدت سی سال
در واقع این وظیفه نظام روانشناسی و دیگر متولیان رواندرمانی است که به اتهام «جعل عنوان رواندرمانگر به مدت سی سال» از دکتر صنعتی شکایت کنند ولی کنار گود نشسته اند تا از دستاورد دکتر کدیور و انجمن فرویدی استفاده کنند.
 در ایمیل خود گفته اید «یعنی رواندرمانی تحلیلی اینقدر کشکی است؟» کاملترین پاسخی را که ممکن است به این سوال داد می توانید از متن مکاتبات دکتر کدیور(روانکاو) و جرمی هلمز(رواندرمانگر تحلیلی)[۴] در سایت انجمن فرویدی بگیرید. این گفتگو به قول یکی از کسانی که قبلا عضو انجمن فرویدی بوده، «یک کنگره روانکاوی واقعی» است.
خواننده گرامی سایت انجمن فرویدی، متن ایمیل شما انعکاسی از تاثیرات این سایت در جامعه ایران است. این سایت از کسی که از روانکاوی هیچ نمی دانست و به دام روانکاوان وحشی انستیتو روانکاوی تهران افتاده بود، در این مدت کوتاه، فرستنده این ایمیل را ساخته است.  
 
پایدار  و  طلبه حقیقت باشید
 
[۱] خاله بازی در IPA وطنی شماره ۲
 
[۲] اشاره به عنوان یکی از مطالب سایت به نام«ضیافتی با پس مانده های شکار شیر»
[۳] «اظهار نامه قضائی انجمن فرویدی برای اعضای کمیته علمی (!!!) یک کنگره جعلی»
[۴] جرمی هلمز: من روانکاو نیستم و هرگز هم ادعا نکرده ام که یک روانکاوم. من یک پزشکم، روانپزشک و رواندرمانگر

پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=35388

  تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ساعت: 23:17