چهارشنبه ۰۱ شهریور ۱۳۹۶

question

پرسش‌های شما

مهدیه مرادپور:
    امروز (۱۶ اردیبهشت ۹۶) حدود ساعت ۹ صبح وارد دادسرای جرایم پزشکی شدیم تا طبق دستور قاضی پرونده، گوشی های ضبط شده مان را دریافت کنیم. اما تغییرات ساختمان از همان ابتدای درِ ورودی مهم ترین اتفاقی بود که به چشم می خورد؛ به این صورت که پارتیشنها برداشته شده و به جای آن دیوار گذاشته بودند. علاوه برآن قسمتی که قبلا درِ پارتیشنی بود کامل برداشته شده بود و محوطه ورودی ساختمان
    (راهرو) بدون هیچ در و پیکری به محوطه پارکینگ وصل می شد؛ همان جایی که انجمن فرویدی را متهم کرده بودند که آن را شکسته!
    دو زندان کوچک نزدیک به حیاط را هم که اعضای انجمن را با خشونت به آنجا فرستادند تبدیل به یک اتاق شده بود. همچنین درِ پارکینگ که قبلا یک ورق فلزی یکدست بود و نمی شد اتفاقات درون پارکینگ را دید و شنید حالا به یک درِ مشبک تغییر یافته بود.
    به نظر می رسید این تغییرات اخیرا انجام شده زیرا کف پارکینگ در برخی قسمتها هنوز گچی بود و یک نفر را دیدم که یک یا دو استانبولی را جابجا می کرد.
    همچنین دو سه نفر از کارکنان دادسرا در حال بازدید از فضای اتاق تازه ساخته شده در پارکینگ و کنترل لامپها بودند.
    بله! انگار انجمن فرویدی “ساواک خصوصی”در ” سرزمین ذبیح زاده” را جمع کرده…
    چیزی که هنوز خودم هم باورم نمی شود…
    البته جناب ذبیح زاده و برخی از همراهانش مدتی ست از این ساختمان رفته اند! کسی چه می داند! شاید بتوان امید داشت که با تغییر مدیریت و به تبع آن تغییر روح حاکم بر آنجا حالا این “دادسرا”، سرای داد باشد!

م. ع.:
    دادسرای جرایم پزشکی واقعا جای جالبی است، با نامه قاضی هم نمی گذارند وارد دادسرا شویم، خودشان می گویند اینجا کنار بایستید، خودشان هم می گویند شما تجمع کرده اید!
    خب برادر من می خوای فقط روحم بیاد دادسرا موبایلمو بگیره؟ اینجوری راحتی؟ بابا نامه قاضی داریم این چه دادسراییه؟ اصلا اینها خودشونو از شمول قوانین جمهوری اسلامی مستثنی می دونند. هر دادسرایی بری نامه قاضی داشته باشی راهنماییت می کنند کجا بری. اینجا هیچ…
    خب البته وقتی یه «حکم» سرپرست دادسرا بوده لابد زیر دستاش فکر می کنند در حد «نامه اداری» دیگه هستند!!!

مردم:
    جالب بود امروز ۱۶ اردیبهشت ۹۶ که ما با نامه «قاضی» برای پس گرفتن اموالمان که بدون حکم قاضی آن را غصب کرده بودند، به دادسرای جرایم پزشکی رفتیم باز هم نمی گذاشتند ما وارد شویم! خانمی که کیف خانمها را موقع ورود می گردد می گفت باز می خواهید شلوغ کنید!
    فکرش را بکنید خودشان نگذاشتند ما برویم بالا و نامه قاضی را ببریم و به کارمان رسیدگی شود، به ما گفتند همین کنار در راهروی ورودی بایستیم تا آنها تلفن بزنند، بعد آقایی که آمده بود مثلا به مساله رسیدگی کند می گفت شما تجمع کرده اید!!!!!!!! یعنی از نو باید واژه «تجمع» را اهل فن معنی کنند چون ما که نفهمیدیم چه جوری تجمع کرده بودیم که خودمان نمی فهمیدیم. یاد وزارت بهداشت می افتم که هی می گفتند تجمع کرده اید، تجمع کرده اید! خیلی به هم شبیهند ها؟ عین هم حرف می زنند، عین هم تعبیر و تفسیر می کنند، عین هم رفتار می کنند!
    خب هر چه نباشد همه از دل «اداره صحیه» بیرون آمده اند دیگر!

صفحه 485 of 485« پیشین... قبلی«481482483484485