شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸

question

پرسش‌های شما

یک شرکت کننده:
    آقای دکتر سیامند انوری دیدن شما با آن شکل و شمایل که کتتان را درآوردید و با صدای وحشتناکی بر سر اعضای انجمن فرویدی فریاد زدید و فحش و بد و بیراه گفتید و به همین راضی نبودید و دستور دادید که آنها را از بالای پله ها پرتاب کنند و گوشی و وسایلشان را بگیرند . زمانی که چند نفر از حراستیها به زور شما را کنترل کردند و مدام می گفتند آقای دکتر ، استاد !!! چشمان من چهار تا شده بود !! آقای دکتر ، استاد!!! من به عمرم ندیده بودم کسی با عنوان آقای دکتر و استاد مثل لاتهای چاله میدان عربده کشی کند و بخواهد چند نفر آنهم خانم را به باد فحش و ناسزا و کتک بگیرد!! بابا جاهلای قدیم هم برای خانمها اجر و قربی قائل بودند شما در آن حد هم نبودید !!! بی دلیل نیست که خانم دکتر میترا کدیور در متن ” اخطار رییس انجمن فرویدی ” به این کنگره عنوان سیرک را می دهد ! بالاخره در سیرک آدمی چیزهایی را می بیند که بیرون از آن تقریبا غیر ممکن است!!! در این سیرک به چشمان خودم دیدم که دکترها هم کتک می زنند!

یک شرکت کننده:
    کنگره ای با این همه کمیته انضباطی و حراستی مگر داریم ، مگر می شود؟! اگر ریگی به کفشتان نبود و نیست واز حضور اعضای انجمن فرویدی ترسی نداشتید اجازه می دادید مثل باقی شکت کنندگان وارد سالن شوند و همان جا سوالاتشان را بپرسند!! از خودتان نپرسیده اید بعضی اتفاقات مثل دم خروس خودتان را لو می دهد.

سحر م.:
    یک عکس از گهر دیدم کنار پدرخوانده در کنگره جعلی… بدبخت مچاله شده بود. تو صندلی فرو رفته بود. می دونید چرا؟ چون پشت در چندتا پله پایین تر کسی که با کمک پدر خوانده قصد سربه نسیتی کردنش را داشتند با بقیه همرزمانش آمده بودند و جنگ واقعی بود.

مهری:
    آقاى دکتر صنعتى
    چرا انقدر از این سوال انجمن فرویدی ” دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟” واهمه دارید ؟!!! در سالن کنگره وقتی دو نفر از اعضای انجمن پلاکاردی با همین سوال را بالا بردند ، صدایتان آشکارا می لرزید به طوری که منتظر شدید انتظامات کمیته اجرایی اعضای انجمن را از سالن بیرون کنند و بعد ادامه بدهید . اگر ترسی و وحشتی از این سوال و پاسخ به آن نداشتید چرا مانع برخورد غیر قانونی کمیته اجرایی نشدید ؟ چرا مانع اخراج آن سه نفر نشدید؟! چرا همانجا نخواستید به این سوال پاسخ دهید و قال قضیه را بکنید؟ در واقع نخواستید یا نمی توانستید !!!

س. ر.:
    سوال “چه کسی حامد داننده را کشت؟” همون آواری رو به جا می ذاره که ۴ سال پیش “آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟” گذاشت.
    من که این سوال رو می پرسیدم حالم بد بود، چطور آرتونیان و انوری تو زمین فرو نرفتن؟ اونا چطور بار اومدن که بتونن این همه بار “مرگ” رو به دوش بکشن.
    چه چیزهای دیگه ای هم در بین هست، چه ناگفته های دیگه ای در بین هست که باید ناگفته بمونه تا این مافیای روان سرپا بمونه؟
    یاد ضحاک می افتم.
    بعد از بوسه شیطان باید هر شب مغز ۲ مرد رو می داد به مارهاش بخورن،تا بتونه خودش سر پا بمونه.

س. ر.:
    تو کنگره جعلی های قبلی صنعتی، فرصت سوال کردن به اعضای انجمن داده نمی شد و ما این بار سوالمون رو مکتوب کردیم تا در محل “کنگره” علمی بپرسیم:
    “آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟”
    آرتونیان حالش بد شد و به دستورش، چند تا آدم “مزدور” ما رو از سالن کنگره انداختن بیرون.
    خب از خودت می پرسیم. از آرتونیان به عنوان رئیس کمیته اجرایی و سیامند انوری، رئیس بیمارستان روزبه:
    “چه کسی حامد داننده را کشت؟”

این یک کنگره تمام عیار بود و عین خود روانکاوی غافلگیر کننده

سوده رخشا:
    “چه کسی حامد داننده را کشت؟”
    سوال این بود.
    و جواب سیامند انوری: آنقدر عصبانی شد که آمد و پای رییس انجمن فرویدی رو به طرزی وحشیانه لگد کرد و رفت و دیگه پیداش نشد.
    حتی فرداش هم که دید ما جلوی در لابی ایستادیم، رفت تا از در پشتی وارد سالن بشه.
    این هم ادامه جواب اطمینان بخش انوری به اون سوال هولناک بود.

س. ر.:
    هیچ جای دنیا چنین افشاگری هایی تو کنگره های علمی اش نشده. خب البته اون روی سکه رو هم باید دید که هیچ جای دنیا به اصطلاح “عالم” هاش چنین کارهایی نکردن.
    منظورم با فقط ۲ تا سوال واضح میشه:
    آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟
    و
    چه کسی حامد داننده را کشت؟
    این همه هیات برگزار کننده و آدم شرکت کننده و خارجی های رنگ و وارنگی که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمی شن و ردی ازشون تو گوگل هم نیست میان، که فقط این سوالا شنیده نشن. پرسیده نشن. از جرز دیوار بیرون نزنن:
    آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟
    چه کسی حامد داننده را کشت؟
    ولی وقتی انجمن فرویدی میاد، این سوال تو صورت آدم می خوره. و بالاخره مجبورن جواب بدن که ” چه کسی حامد داننده را کشت؟” حتی اگه همه شیاطین هم دست به دست هم بدن.

سوده رخشا:
    “در لغت‌نامه دهخدا در خصوص معنی کلمه کنگره چنین آمده‌است:
    «[ک ُ گ ِ رِ] (فرانسوی، اِ)، مجمعی از سران دولت، نمایندگان ممالک یا دانشمندان که دربارهٔ مسایل سیاسی، اقتصادی، علمی و غیره بحث کنند.(لغت نامه دهخدا)»” [۱]
    پس کنگره ۳ تا مولفه دارد:
    ۱. مجمعی از ….. یا دانشمندان
    ۲. که دربارهٔ مسایل … علمی و غیره
    ۳. بحث کنند.
    در این مهمانی دور همی که به نام “کنگره” معرفی شد، “دانشمندان” چه کسانی بودند؟ دانشجویان شیما شکیبا؟ سمیه بابایی که تازه قبل از کنگره جعلی ۱ دکتر شده بود؟ آن موبورهایی که هر چی درباره شان سرچ میکردیم کمتر چیزی از آنها در تمام گوگل پیدا می کردیم؟

مولفه بعدی “مسایل … علمی” است. چند نمونه از عناوین شبه سخنرانی ها را که در کانال این کنگره آمده، ببینید:
    خشونت در روابط زناشویی و معنای روانکاوانه تبادل همسر (خانم نیلوفر حسیبی)
    آیا بشر پیروز خواهد بود؟نگاهی خوش بینانه به آینده بشریت (دکتر آذرخش مکری)
    یک دیدگاه روانکاوانه در مورد وضعیت آسیب پذیر گسترش آموزش روانکاوی در جامعه ایران (دکتر روشنایی مقدم)
    ” زخم های اخلاقی “زندگی روزمره” (دکتر سبحانی)
    کجای این حرفها “مساله علمی” به شمار می آمد؟ آیا اینها چیزی جز ترویج و ساده سازی یک تباهی عظیم است؟!

و آخرین مولفه ” بحث کردن” است. چیزی که اصلا در این کنگره وجود نداشت. اینجا سخنرانان نه تنها گوشی برای شنیدن ندارند، بلکه چشمانی هم برای خواندن و دیدن ندارند. آنها حتی تحمل پلاکاردهای در سکوت مطلق ما را نداشتند.
    البته که دیگر سکوت ما هم درش این سوال کر می کند: “آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟”

بله!
    اینجا یک کنگره علمی می شود وقتی تنها نهاد رسمی روانکاوی با همین سوال، اس و اساس چیزهایی که به نام علم به هم بافته شده اند را باطل می کند.

جاء الحق و زهق الباطل، ان الباطل کان زهوقا (اسرا- آیه ۸۱)

۱- https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%87

منصوره ا.:
    برای من سوال است که چرا برای ما که می خواستیم «مبارزه تئوریک» انجام دهیم، ثبت نام هم کرده ایم و پول هم پرداخته ایم، باید نیروهای رزم کار انتظامات بیاورند؟؟! آخر این سناریوی کتک زدن چرا اینقدر تکرار می شود؟ آنهم در جاهای مختلف؟ از « وزارت خانه بهداشت» تا «دادسرا» و حالا در «کنگره»؟!
    مگر صنعتی اینهمه آدم دورش جمع نکرده؟ مگر برای آمد و رفت وی در سالن بیست نفر زیر بغل او را نمی گرفتند؟ بازهم کمش بود؟ مگر ما جز کلمات چیزی داریم؟ مگر ما جز اینکه ۵ سال است از او می پرسیم « آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستالن کجاست؟!» سوال دیگری کردیم؟
    مگر ما در سایت مان، بر سر در سایت مان ننوشته ایم «Word Is Mightier than Sword»؟
    خب رزمی کار برای چه؟ کتک کاری برای چه؟ تماس های «No caller ID» برای چه؟
    مگر ما روز قبل از کنگره حراست بیمارستان میلاد را در جریان نگذاشتیم؟ مگر به رییس دانشگاه تهران اصلاع ندادیم؟ مگر به وزارت بهداشت اطلاع ندادیم؟
    آقای دکتر صنعتی! شنیدن کلمات ما اینقدر برایت سخت است؟ چرا؟ چون بار قبلی کج شدی از این کلمات؟ ترسیدی دوباره لب و دهن ات کج شود؟؟
    کلمات، کلمات، کلمات….
    «اخطار رییس انجمن فرویدی

فروید: نباید انتظار داشته باشید این خبر شادی بخش را بشنوید که مبارزه بر سر روانکاوی پایان یافته

ما برای پاسخ به گستاخی اخیر انجمن روانپزشکان، سازمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان روزبه منتظر خواهیم ماند تا عملکرد رییس جدید محترم قوه قضاییه انتظارات مردم و رهبری را از ایشان و از این دستگاه برآورده سازد، زیرا در شرایط فعلی حاکم بر دادستانی تهران هرنوع اقدام قضائی بی فایده خواهد بود.
    مضافاً این که به گفته فروید “کسانی که آموزش کافی در روانکاوی ندیده اند دیوهائی را از بند آزاد می کنند” و اکنون بعد از قریب به پنج سال افشاگری های انجمن فرویدی دیگر این به عهده دستگاههای امنیتی کشور است که جلوی “آزاد کردن عمدی دیوها را به صورت گسترده” بگیرند، اگر هنوز برای خودشان مسئولیتی در قبال پاک ماندن جامعه و جلوگیری از دیوگونه شدن آن قائل هستند. آنها اگر واقعاً صادق و کارآمد هستند حتماً این شعار معروف فراماسونری را می شناسند: Order out of Chaos !»*

* https://freudianassociation.org/?p=47966

م.س:
    واقعا این رفتن به یزد و کرمان آدم را یاد سیرک می اندازد!!!
    خجالت نمی کشند که به خرج بیت المال این اجانب بی هویت و بی نام و نشان را پذیرایی می کنند؟؟!!!

زهرا:
    “Word Is Mightier than Sword”*
    میتوانم بگویم که این جمله را با گوشت و پوست و خون خودم در سومین سیرک صنعتی حس کردم. کلمات ما برای آنها تیز و تندتر از شمشیر بود و آنها در تمام سه روز سیرک از همه قوای شان استفاده کردند که این کلمات را نابود کنند.
    آنها جوابی برای کلمات ما غیر از زورگویی و تهدید و توهین و ضرب و جرح نداشتند. و همگی شان مانند موشان کور از دالان های زیرزمینی برای نابود کردن این کلمات تلاش می کردند. به هر شیوه ای متوسل شدند حتی به پلیس امنیت و ون بزرگ و … اما هیچ کدام شان توان رویارویی با این کلمات را نداشتند و از روبرو شدن با آنها فرار می کردند. آنها نمی دانند که نمی توان کلمه را به بند کشید که نمی توان کلمه را با شمشیر نابود کرد که کلمه همیشه زنده است از ابتدای زمان تا انتهای آن.

*از صفحه اصلی سایت انجمن فرویدی

فاطمه س.:
    خیلی مسخره است کنگره ای* که اسم روانکاوی و علمی رو یدک می کشید تاب و توان رویارویی با کلمات رو که در روانکاوی معیار همه چیزند، نداشت « واژه‌ها ذاتاً سحرآمیزند». « در درمان روانکاوی هیچ چیز به جز مبادله واژه‌ها میان بیمار و آنالیست اتفاق نمی‌افتد.»**
    ما اعضای انجمن فرویدی فقط کلمه گفتیم، فقط کلمه؛ آنهم در بیشتر اوقات در سکوت این کلمات را بیان کردیم با پلاکاردهایی در دستان مان ولی افسوس که آنها نمی توانستند همین کلمات را ببینند و بشنوند و از هر راهی برای قلع و قمع کردن این کلمات استفاده کردند از توهین و تهدید گرفته تا ضرب و جرح و …

* منظور سومین سیرک صنعتی

** از پیشگفتار فروید بر سخنرانی‌های آشنایی با روانکاوی