سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

پاسخ نایب رئیس انجمن فرویدی به «مجله تهران»

—– Forwarded Message —–
From: Secretary Freudian Association <s2.freudianassociation@yahoo.com>
To: La Revue de Téhéran <mail@teheran.ir>
Sent: Tuesday, 20 January 2015, 10:13:35
Subject: جناب آقای ارشادی
جناب آقای ارشادی
با سلام و ادب
غلط دستوری شما برای ما معنا دار تر از متن ایمیلتان، و حتی پاسخ دادن به صورت Reply کردن ایمیل روزنامه اعتماد که برای شما فوروارد شده بود، است. لطفا منتظر پاسخ مبسوط تر اعضای انجمن فرویدی باشید.
دکتر فرزام پروا
نائب رئیس انجمن فرویدی (به شماره ثبت ۲۳۲۲۲)

From: La Revue de Téhéran <mail@teheran.ir>

To: Secretary Freudian Association <s2.freudianassociation@yahoo.com>

Sent: Tuesday, 13 January 2015, 14:18:47

Subject: Re: Fw: Fwd:حضور گرانقدر مدیر مسئول محترم روزنامه نسل فردا

Bonjour

Vous vous aviez envoyé un article en français pour être publié dans la revue.

Malheureusement, étant donné qu’il a déjà été publié en ligne, il ne pourra pas être publié dans notre revue.

Merci de votre compréhension

Bien cordialement

LRDT

۲۰۱۵-۰۱-۱۰ ۱۹:۲۵ GMT+03:30 Secretary Freudian Association <s2.freudianassociation@yahoo.com>:

———- Forwarded message ———-
From: freudian association <freudianassociation@gmail.com>
Date: 2014-04-30 15:27 GMT+04:30
Subject: خدمت جناب آقای حضرتی مدیر مسأول محترم روزنامه اعتماد
To: elyashazrati@yahoo.com

جناب آقای حضرتی

مدیر مسئول محترم روزنامه وزین اعتماد

با سلام و عرض ادب

احتراماً از این که اجباراً مصدع اوقات گرانبهای جنابعالی شده ایم، عمیقاً پوزش می طلبیم.

از آنجائی که در مکالمه تلفنی که با جناب آقای طهماسبی داشته ام ایشان در مورد مقاله اینجانب در پاسخ مطلبی که در تاریخ ۹۲/۷/۱۵ با عنوان  ” چگونه فروید به ایران آمد ” ، که در آن روزنامه چاپ شده بود، اظهار داشتند که ” یک نزاع شخصی است” و ” عاشقانه است” (!) لازم دیدیم که برای مسئولان آن روزنامه  مطالبی را روشن کنیم.

از بدو ظهور روانکاوی وحتی در زمان حیات خود فروید همیشه بوده اند کسانی که می خواسته اند از پرستیژ این علم استفاده کنند بدون این که تن به مراحل آموزشی طاقت فرسای آن دهند. فروید به آنها لقب روانکاوان وحشی (یا خود رو) داده است و تنها راه برخورد با آنان را مبارزه تئوریک دانسته است. این مبارزه در طول بیست سال گذشته با شدت تمام در ایران جریان داشته و در مراحلی هم از یک مبارزه صرفاً تئوریک بسیار فراتر رفته است. (ایمیل های بعدی ما).

از آنجائی که آن روزنامه محترم بی خبرانه و غیر عامدانه جانب روانکاوی وحشی را گرفته و بلندگوی تبلیغاتی آن شده چه بخواهد و چه نخواهد اکنون وارد این مبارزه شده است.

حال برای جنابعالی بعنوان مدیر مسئول آن روزنامه محترم دو انتخاب وجود دارد : یا این که با چاپ مقاله اینجانب، از موضع جانبدارانه از یک جناح این ” نزاع “، خارج شوید و یا این که در موضع اتخاذ شده پافشاری نمائید. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

اضافه می کنم که انجمن فرویدی هیچ شکی در مورد حسن نیت مسئولان آن روزنامه نداشته و اجازه می خواهم که ایمیل های بعدی خود را کماکان به حضورتان ارسال نمائیم . با این امید که مطالعه آنها تصمیم گیری را برای حضرتعالی آسان تر کند. علی الاصول مدت زمان یک هفته می بایست برای این تصمیم گیری کافی باشد . پس از آن تاریخ ما اقدامات متقابل خود را آغاز خواهیم کرد . آخر ما هم صراحت لهجه خود را داریم !

لطفا به ضمائم این نامه نیز عنایت بفرمایید .

با تشکر و احترام

دکتر فرزام پروا  –  روانپزشک

نایب رئیس انجمن فرویدی (شماره ثبت ۲۳۲۲۲)

لطفا به سایت انجمن فرویدی نیز مراجعه فرمایید:*

WWW.FREUDIANASSOCIATION.ORG

فروید چگونه به ایران آمد؟

شرح سلوک و طی مقامات معنوی در روزنامه اعتماد

مصداقهای سرقت ادبی در مقاله روزنامه اعتماد