سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۸

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

«پتر پاتشا» اولش خیز برداشته بود روانکاوی را واسه دختراش قبضه کنه!

پنج شنبه ۰۷ امرداد ۱۳۹۵

سحر ر.:
باور کردنی نیست که وزیر همچین کاری کنه:
“به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در نامه روز گذشته حسین کشاورز، به رشته‌هایی اشاره شده که تنها از آن میان روانپزشکی دوره فوق تخصص دارد و دختر وزیر که متخصص این رشته است در حال حاضر طرح خود را در بهشهر مازندران می گذراند و دختر دیگر وزیر نیز امسال به مقطع گذراندن دوره طرح می رسد. که او نیز روانپزشکی می‌خواند.” [۱]
و باز هم به گفته همان نویسنده “جالب اینجاست که از میان رشته‌هایی که داخل نامه به آن اشاره شده است، فقط روانپزشکی فلوشیپ دارد.” یعنی چندتا رشته رو گفته و فقط منظورش این بوده که دختران “پتر پاتشا” از شر گذراندن طرح خلاص بشن!! و به آغوش گرم “پتر پاتشا” برگردن و بِرَن پی درآمدزایی هرچه سریعتر!
خب وقتی در ملا عام اینطور از قدرتش سوءاستفاده می کنه، اینطور با وقاحت به پولدار بودنش مینازه و بعد میاد از آرمانهای امام و انقلاب حرف میزنه [۲]، چرا توی وزارت خانه اش در طی ۲۴ ساعتی که انجمن فرویدی بهش فرصت داد و توی دادسرای جرائم پزشکی، جایی که اعضای انجمن فرویدی رو به “توصیه معاونت درمان” باباجان وزیر بردن “آن کار دیگر” نکند؟

۱- پای دختران آقای وزیر در میان است؟/ تصمیم عجیب وزارت بهداشت برای حذف «طرح» در یک رشته! +سند

۲- ۱۰۰۰ میلیارد ثروت از قرار ماهی ۲ میلیون حقوق برابر است با ۴۲۰۰۰ سال کار پزشکی!!!!!!!/ آی امام امام!

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۵، ساعت: ۱۸:۵۲