سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان

«پزشک» بودن از منظر یک «گاوآهن»

یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»
با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی

اخیرا احساسات متضادی نسبت به مافیای روان پیدا کرده ام. از یه طرف از کاراشون احساس چندش میکنم و از اون طرف این اوضاع برام حالت کمیک پیدا کرده. احساس میکنم اکثر کاراشون هر دو بعد خباثت و حماقت رو همزمان با همدیگه داره. یه نمونه اخیرش رو میگم تا منظورم رو واضحتر بیان کنم.
اون موقع که خانم دکتر رو به زور بستری کرده بودن، گیر داده بودن که چرا ایشون به تجویز خودش دارو مصرف میکنه!! اونم چی؟ ظاهرا تا اونجایی که من خبر دارم یه داروی پوستی بوده. یعنی پزشک بودن خانم دکتر به ‘میل’ خودشون نادیده میگرفتن، چون ‘قرار’ بود که هر کاری از ایشون سر میزنه ‘برچسب’ اختلال بخوره، و با نادیده گرفتن پزشک بودن ایشون، میشد یه بهانه هر چند کوچیک پیدا کنن برای برچسب زدن. این از این. حالا برای اینکه ‘انجمن فرویدی’ رو از چرخه معادلات حذف کنن، نامه رو به شخص ایشون میزنن به عنوان ‘پزشک’!! بابا بالاخره ایشون پزشکن یا نه؟ بگید دیگه! معطلیم…زندگیمون رو هوا مونده…منتظریم ببینیم حضرات ‘نفعشون’، اونم تازه نفع فعلیشون، چی میطلبه!
وجدانا کارای اینا، هم، چندش آور نیست هم مضحک؟ هم خبیثانه نیست هم کمیک؟
عجب حکایتی دارن این جماعت….

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۵:۵۳