سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

پیگیری موضوع «انجمن روانکاوان آبادان»!!! در وزارت کشور توسط انجمن فرویدی

رئیس محترم انجمن فرویدی
سرکار خانم دکتر کدیور
با درود و احترام

برای پیگیری موضوع «انجمن روانکاوان آبادان» در تاریخ ۱۳۹۴/۲/۲۱ به اداره سازمانهای مردم نهاد وزارت کشور مراجعه کردیم و از آقای ملک زاده رئیس گروه نظارت و ارزیابی سازمانهای مردم نهاد در مورد این انجمن پرسیدیم و گفتیم که چطور وزارت کشور به فردی به نام دکتر خزعل مجوز تاسیس چنین انجمنی داده؟ چون سایتی اینترنتی با این عنوان وجود دارد و در این سایت حتی شماره مجوز از وزارت کشور و شماره ثبت نیز نوشته شده است. سایتی که توسط کسی راه اندازی شده که نه تنها روانکاو نیست بلکه ظاهرا حتی آنقدر سواد خواندن و نوشتن ندارد که کلمه ناخودآگاه را درست بنویسد و آن را چند بار بصورت «ناخداگاه»! نوشته است. مگر کسی که تست هوش می گیرد روانکاو است؟ آقای ملک زاده با چشمانی متعجب پاسخ داد نه ما اصلاً به چنین انجمنی مجوز نداده ایم! باز هم اجازه بدهید سؤال کنم. ایشان از بخش مربوط به ثبت انجمن های تایید شده پرسید که پاسخ دادند چنین شخصی درخواست تاسیس این انجمن را داشته ولی درخواستش در هیأت نظارت رد شده است. سپس ایشان در برابر اصرار ما که گفتیم سایتی در مورد این انجمن وجود دارد که دارای شماره مجوز و ثبت است گفت که این موضوع را حتماً پیگیری می کنم.

با سپاس
فدایی، پروا

بخش درباره ما سایت انجمن روانکاوان آبادان:

مرکز انجمن روانکاوان آبادان توسط دکتر عبدالحکیم خزعل افتتاح و با بهره گیرى از اساتید برجسته کشور آماده ارائه خدمات سلامت به سایر ایرانیان مى باشد.
این مرکز با هدف ایجاد بستر مناسبى در زمینه هاى مختلف روانشناسى در سال ١٣٩٣ با مجوز شماره ۴۴٢١/١/۴۵٧١ از وزارت کشور و فرماندارى آبادان و شماره ثبت ٢٢۴ اداره ثبت شرکت ها بوجود آمد. که عمده فعالیت هاى آن در زمینه مشاوره تحصیلى، تست هوش، تقویت حافظه، تمرکز و یادگیرى، مشاوره تغذیه، مشاوره و ترک اعتیاد به مواد مخدر و بازپرورى بیماران و رهایى از استرس و ایجاد آرامش در کانون گرم خانواده و همچنین برگزارى دوره و کارگاه هاى آموزشى و مهارتهاى کاربردى و روانشناختى با استفاده از اساتید دانشگاهى و افراد باسابقه درخشان و بکارگیرى آخرین شیوه هاى علمى روز دنیا آماده عقد قرارداد با سازمان ها، ارگان ها، نهادها و شرکت هاى صنعتى به منظور آموزش کارکنان، همسران و فرزندان آنها مى باشد.

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۳۸