چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران»، مافياي روان، وزارت بهداشت

چرا اگر از مافیایی ها بگویی، علناً و بدون هیچ ترس و واهمه ای بسیج می شوند تا «ساکت»ات کنند؟!

یکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶

افروز ر.:
دائم فکر میکنم در این مملکت چه خبر است!! گفتیم این کسی که الان ۳۰ سال است در دانشگاه های مادر روانپزشکی تدریس میکند، مدرکش پزشکی عمومی است! این بابا استاد اعظم گرند لژ روزبه است! بعد می بینیم وزارت بهداشت!! افتاده در سطح کلان شهر تهران و به دنبال مطب غیر مجاز پزشکی ای به نام انجمن فرویدی میگردد!!! که پلمپ اش کند!! می یابند… ما مقاومت می کنیم و اجازه پلمپ شدن دفترمان را نمی دهیم، می برندمان دادسرای جرائم پزشکی و با دستور دادستان ذبیح زاده اقدام به ضرب و شتم ما می کنند. به مرجع بالاتر آنها یعنی دادسرای کارکنان دولت شکایت می کنیم. در آن “مرجع بالاتر”! بعد از ۱۶ ماه که حتی شاهدان پرونده مان هم برای ادای شهادت احضار نشده بودند و با توجه به اینکه در پرونده ما نامه سرپرست دادسرا وجود داشت که پرونده را به شعبه دیگر ارجاع دهد، نزد بازپرس حسینی شعبه ۳ دادسرای کارکنان دولت رفتیم برای درخواست یک گواهی! و او به جای گواهی، دستور به ضرب و شتم ما می دهد. دوباره فردای آن روز هم همین بساط… ضرب و شتم و این بار با دستان بسته و سپس ۴ روز بازداشت و زندان! ما مگر چه گفتیم؟ چرا در ایران همه چیز وارونه است؟ چرا اگر از مافیایی ها بگویی، علناً و بدون هیچ ترس و واهمه ای بسیج می شوند تا “ساکت”ات کنند؟! چرا وقتی از دادستان شکایت می کنی کتکت می زنند؟ چرا در داخل دادسرای کارکنان دولت ۳ لباس شخصی درشت هیکل می آورند برای کتک زدن و فحاشی به شاکی؟! چرا بازپرس حسینی، آمرِ این اتفاقات “ترفیع” گرفته و می شود سرپرست دادسرای کارکنان دولت؟
در این مملکت آب سربالا رفته است و قورباغه ها آواز می خوانند.

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۳:۰۵