یکشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۷

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی

چرا نگذاشتند خانم دکتر به وزارت اطلاعات زنگ بزنند؟

دوشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۶

متهم شماره ۹ از متهمان ده گانه:
روز دوم ما رو بردند دادسرای کارکنان دولت. اونجا نمی ذاشتند ما رو داخل ببرند. اونجا خانم دکتر و یکی از اعضا رو بین درب ریلی دادسرا گذاشتند و جوری فشار می دادند که من واقعا فکر کردم کمر یکیشون خرد میشه، یه آقایی اومده بود در ضمنی که بیشتر در رو فشار می داد می گفت اگه این در خراب بشه جرم «تخریب اموال عمومی» براتون می نویسند! ولی هیچکس تو اون دادسرای عریض و طویل فکر نمی کرد جرم اینکه اعضای یه سازمان مردم نهاد رو کتک بزنی، فحش بدی، توهین و تهدید کنی، بازداشتشون کنی، براشون پرونده درست کنی، چیه؟ چرا واقعا نذاشتند خانم دکتر به وزارت اطلاعات زنگ بزنند؟ از چی می ترسیدند؟ چرا وقتی پای بازپرس یا دادستان در میونه هر اتهامی برای طرف مقابل «ساخته» میشه؟ جالب اینه که چند وقت قبل تو همین دادسرای کارکنان دولت یک کسی رو آورده بودند که خودش رو جای قاضی جا زده بوده و متهم بود. این آدم کلی فحش داد و حتی شیشه شکست، اونوقت فقط دو تا مامور با لباس فرم اومدند آروم دستش رو گرفتند بردند بیرون. نه لباس شخصی اومد، نه کتکش زدند، نه فحش ناموسی بهش دادند، نه ۴ روز بازداشتش کردند. پس چرا در مورد اعضای انجمن فرویدی «قانون» فرق می کنه؟ یا شاید این قانون نیست بلکه «مجریان قانون» هستند که فرق می کنند؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۴:۳۹