جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

دسته ها:انتخابات 1400، روانکاوی در انجمن فرویدی، معجون جادوگری «صن-هما-فر»

چون که کل سرمایه گذاری لیبیدوئی زوج پروا-لاریجانی بر روی چماق سرگینی شان است

ma_ard70

یاد زمانی می افتم که در جلسات اعضا به دلیل رفتارهای یقه سفیدی پروا از سوی بعضی اعضا مورد انتقاد قرار گرفت. چنان به قبایش برخورد که دیگر در جلسات شرکت نکرد! می گفت نمی خواهم کسانی را ببینم که به من فحش می دهند! شاگردم بوده و حالا به من فحش می دهد! تاکید می کنم که انتقاد بود نه فحش! اما از نظر پروا این عین فحش بود! دکتر کدیور در پاسخ به این ادعای پروا گفتند « یکی نیست به این پروا بگوید که آن هشت سالی را که جنابعالی جبونانه از آنالیز شدن طفره می رفتید این “شاگرد شما”!!! با غیرت و حمیت مثال زدنی زیر بار آنالیز استخوانش خرد می شد.
در این انجمن درجات بر اساس آنالیز شخصی تعیین می شوند. همان چیزی که اکنون سال هاست به نام “ارشدیت” می شناسیم. بر اساس همین ارشدیت آن “شاگرد شما” یک ۱۰-۱۲ رتبه ای از شما بالاتر است!!!»
در واقع پروا چنان جایگاهی برای خود قائل بود که حتی به کسی اجازه نمی داد از وی انتقادی هم بکند! این وقاحت لاریجانی که با وجود غیرایرانی بودن انتظار تایید شورای نگهبان را دارد و آن را ظلم حساب می کند دقیقا مانند آنچیزی است که پروا ظلم در حق خود حساب می کرد، به همان اندازه حال به هم زن! نه پروا درکی از طلبگی و روانکاوی داشت و نه لاریجانی درکی از مفهوم وطن!!

ma_ard70

رهبری صحبت از ” جفا به بعضی ردصلاحیت شده‌ ها “کرده‌اند و ایشون،به خودشون گرفتن!
خب درست مثل پروا که سمپتوم ریشه دار برگزیده بودن را داشت!
والله این درد بی درمونیه ظاهرا!
نه پروا آدم شد نه لاریجانی ایرانی الاصل!!

zohre.zohre.y

براى من هم سواله که چرا رهبر تا دهان باز مى کنن و صحبت مى کنن لاریجانى فکر مىکنه مخاطب خاص ایشونن!!! و سریع دست به قلم میشه براى تشکر! یعنى پیغام دریافت شد!! آخه چرا انقدر از خود راضى و از خود متشکرى! مگر فقط تو رد صلاحیت شدى؟!! یا نکنه فکر کردى صالح ترین تو بودى که با جور و جفا رد شدو؟! آخه چرا انقدر تافته جدا بافته فرض مى کنى خودت رو؟!!!!!

znoee_
@znoee_ این همه آدم رد صلاحیت شدند این باز جلوتر از همه نامه تشکر فرستاد و خودش رو مصداق اصلی دونست!!! مرکز عالم

منبع: صفحه اینستاگرام انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ساعت: ۰۸:۳۳