پنجشنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۶

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت

کسی می داند این جناب دکتر علی نوبخت در چه سالی وارد دانشکده پزشکی شده و در کدام دانشگاه تحصیل کرده ؟؟!!

علی نوبخت حقیقی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

علی نوبخت حقیقی

نماینده مجلس شورای اسلامی
دوره دهم
مشغول به کار
۸ خرداد ۱۳۹۵ – تاکنون
حوزه انتخاباتی تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
اطلاعات شخص
زاده رشت، گیلان، ایران
ملیت  ایران
حزب سیاسی اعتدالگرا
حزب اعتدال و توسعه
شغل سیاستمدار
مذهب اسلامشیعه

دکتر علی نوبخت حقیقی

زمینه فعالیت

نماینده رئیس جمهور در شورای عالی هلال‌احمر، عضو هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی گیلان،

عضو هیئت امنای بیمارستان بانک ملی ایران

ملیت ایرانی
تولد ۲۸ اردیبهشت ۱۳۲۷
رشت
تابعیت ایران
استاد دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی
زمینه تحقیق نفرولوژی
مدرک تحصیلی فوق تخصص
رشته تحصیلی نفرولوژی
محل کار سرپرست بخش دیالیز بیمارستان مهرتهران
ادامه دهنده کارهای فرهنگستان علوم پزشکی
مقاله‌های مهم تومورهای بعدازپیوندکلیه
نویسنده کتاب‌های سنگ کلیه و مثانه – از دیدگاه محمدبن زکریای رازی- انتشارات نزهت- ۱۳۸۷
وب‌گاه رسمی http://www.alinobakht.com/زندگی-نامه/

علی نوبخت حقیقی (زاده ۱۳۲۷ در رشت) پزشک ایرانی و نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، در مجلس شورای اسلامی است که ریاست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس را برعهده دارد. او معاون اسبق درمان وزارت بهداشت، عضو منتصب در شورای عالی جمعیت هلال احمر ایران از جانب رئیس جمهور ایران،[۱] و عضو هیئت امناء دانشگاه و دبیر انجمن‌های علمی-تخصصی ایران[۲] و عضو کمیته اخلاق و تاریخ پزشکی کمیسون نظام پزشکی ایران[۳] و عضو و دبیر گروه علمی پیراپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی ایران[۴] است. به گزارش برخی از منابع خبری وی از حامیان دولت (در تاریخ آذر ۴، ۱۳۹۴) به‌حساب می‌آید. نوبخت فوق تخصص بیماری‌های کلیه (نفرولوژی)، عضو هیئت علمی گروه نفرولوژی (بیماری‌های کلیه و فشار خون) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی[۵] است.

او برادر محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت یازدهم و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ایران است.

جایگاه علمی[ویرایش]

علی نوبخت عضو هیئت‌علمی گروه فوق تخصصی نفرولوژی (بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، عضو و دبیر گروه علمی پیراپزشکیفرهنگستان علوم پزشکی ایران،[۴] دبیر انجمن علمی پیوند اعضای ایران و دبیر انجمن نفرولوژی ایران می‌باشد.[۶] وی همچنین به‌عنوان دبیر انجمن‌های علمی تخصصی ایران انتخاب‌شده است.[۷]

زندگی شخصی[ویرایش]

علی نوبخت حقیقی در اردیبهشت ۱۳۲۷ در رشت متولد شد. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در رشت و قم به پایان رساند و دیپلمریاضی گرفت. سپس در سال ۱۳۵۷ به عنوانپزشک عمومی وارد جامعه پزشکی شد و چهار سال بعد موفق به کسب درجهٔ تخصص بیماریهای داخلی شد. سر انجام در سال ۱۳۶۸فوق تخصص نفرولوژی شد. علی نوبخت حقیقی، برادرمحمدباقر نوبخت حقیقی ـ معاون رئیس‌جمهور و سخنگوی دولت یازدهم ایران است، وی در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری ایران، عضو کمیته سلامت ستاد انتخاباتی حسن روحانی بود.[۸] همسرش سیده مریم پورسید فتح‌الله در ۲۱ دی ماه ۱۳۹۴ درگذشت.[۹]