دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:روانکاوی در فولکلور

گروه روانکاوی دانشگاه میشیگان!!! اختراع سایت ایسنا

سایت ایسنا از وزارت بهداشت پیشی گرفته و قبل از آنکه این بحث قرار دادن روانکاوی به عنوان «بخشی از دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی» (!) منجر به تصمیمات اجرایی شود، گروه روانپزشکی را به «گروه روانکاوی» تبدیل کرده است!
بایستی بابت این سرعت عمل و پیشدستی به آنها تبریک گفت!
 
خبری به تاریخ ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۴ در سایت دیلی میل منتشر شده است مبنی بر اینکه به کمک پژوهش‌های محققین دپارتمان روانپزشکی دانشگاه میشیگان، پزشکان به زودی می‌توانند بر اساس اسکن مغزیADHD  را در کودکان تشخیص دهند. این خبر در سایت ایسنا به صورت زیر ترجمه شده است:

 

 

تشخیص بیش‌فعالی با اسکن ساده مغز

 

با کشفیات دانشمندان گروه روانکاوی دانشگاه میشیگان، پزشکان به زودی قادرخواهند بود بیش‌فعالی در کودکان را با یک اسکن مغزی ساده تشخیص دهند.

 

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این موفقیت پس از آن حاصل شد که محققان دریافتند مغزهای کودکان و نوجوانان بیش‌فعال کندتر از مغزهای دیگر هم‌سن‌و سال‌هایشان رشد می‌کنند. این بدین معناست که اتصالات بین و داخل شبکه‌های کلیدی مغز کمتر رشد می‌کنند و چنین موضوعی می‌تواند ویژگی‌های مشترک مبتلایان به بیش‌فعالی را توضیح دهد.

 

تیم علمی حاضر در این مطالعه اسکن‌های مغزی ۲۷۵ کودک و نواجوان مبتلا به بیش‌فعالی و ۴۸ نفر سالم را بررسی کردند. آن‌ها از شیوه‌های connectomic استفاده کردند که اتصالات بین شبکه‌های مغز را نقشه‌برداری می‌کند.

 

شبکه‌های مغزی، خوشه‌ای از گذرگاه‌ها هستند که به هنگام رشد مغز شکل می‌گیرند. گذرگاه‌های مختلف پردازش‌های مختلفی مانند تحلیل تصویر یا به یادآوردن یک خاطره را کنترل می‌کنند. شبکه‌های مختلف برای انجام عملی توسط مغز به یکدیگر متصل می‌شوند.

 

محققان دریافتند در مغزهای کودکان بیش‌فعال، اتصالات بالغ بین یک شبکه مغزی کنترل‌کننده افکار درونی و شبکه‌های مغزی که به شخص امکان تمرکز بر وظایف بیرونی را می‌دهند، کمتر است. این امر توضیح می‌دهد که چرا افراد مبتلا به بیش‌فعالی به آسانی حواس‌شان پرت می‌شود یا این که برای متمرکزشدن روی موضوعی تقلا می‌کنند.

 

یافته‌های جدید در آینده به پزشکان امکان استفاده از اسکن‌های مغزی برای تشخیص بیش‌فعالی و رهگیری چگونگی واکنش بیماران را به درمان می‌دهد. تحلیل اتصالات مغزی می‌تواند برای درک و درمان شرایط روانکاوی دیگری مانند اوتیسم و اسکیزوفرنی به کار رود.

 

جزئیات این مطالعه در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم امریکا منتشر شد.

 

منبع: ایسنا


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=3183

  تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۳، ساعت: 00:00