دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، عفاف و حجاب!

گزارش از مهاباد

♦️ تو مهاباد شدیدترین نوع سرکوب بعد از «ماهشهر آبان ۹۸» اینجا صورت گرفته و چه بسا حتی وحشیانه تر هم رژیم دست به جنایت زده.

♦️از صبح ساعت ۱۲، گلوله باران مردم با انواع و اقسام سلاح‌های سبک و نیمه‌سنگین شروع شد. با کلاش، دوشکا، تیربار میزدن. بالای اکثر ساختمونای بلند تک‌تیرانداز مستقر بود. وقتی سرکوب به این طرز فجیع شروع شد عده‌ی زیادی از جوونا دست به دفاع مشروع زدن و تعدادی نیروی یگان ویژه و چند (جاش) هم کامل خنثی شدن. اما این پایان کار نبود.

♦️از بعد از ظهر منع رفت و آمد شد و سرکوب وحشیانه تر آغاز شد. محله به محله میرفتن تو کوچه ها و مردم و خونه‌هاشونو به رگبار میبستن و تو مناطقی که بیشتر کانون اعتراضات بود از همون عصر شروع کردن به ربودن خیلی از جوونا از داخل خونه‌ها. نمیدونم اینا چی مصرف میکنن واقعا که تا این حد وحشی میشن.

♦️از ساعت ۱۷ الی ۱۸ بالغ بر ۲۰ ماشین از انواع ماشین‌های نظامی رو از ارومیه وارد مهاباد کردن. (سپاه)

♦️امروز تو مهاباد بالای ۳هزار نفر نیروی نظامی تو مناطق مختلف شهر مشغول سرکوب بودن، بماند که جاش‌های محلی و لباس شخصیا هم بشدت تعدادشون زیاد بود. تموم شهر بوی باروت میده و بوی خون. از تعداد کشته‌های(احتمالی) خبری در دست نیست. از هر جا که میشنویم میگن کشته‌ها زیاده، هر محله که میپرسی میگن زخمی و کشته زیاده.

♦️رژیم جمهوری اسلامی قشنگ عزمش رو برای قتل عام مردم مهاباد جزم کرده و از هیچ جنایتی دریغ نمیکنه.

♦️برق شهر از سرشب کامل قطع شد تو مناطقی که تظاهرات بود. منع رفت و آمد برقرار شده بود اما با این حال مردم تو مناطق مختلفی بیرون بودن و مقاومت میکردن. و هر لحظه سرکوب بیشتر شد. تا جایی که شروع کردن به از بین بردن و خسارت زدن به مغازه ها و خونه‌های مردم. با رگبار میزدن به مغازه‌هایی که کرکره هاشون برقی بود با باتون میزدن شیشه‌ها رو میشکستن. تموم خونه‌هایی که تو کانون اعتراضات هستن آسیب دیدن.

♦️دیشب برای اولین بار بعضی مناطق که تو این ۶۸ روز گذشته ساکت بودن شروع کردن به تظاهرات تا جایی که به آپارتمان‌های روناس و محلات موکریان و فرهنگیان و فجر هم رحم نکردن و اونجا هم مستقیم به سمت خونه‌ها شلیک کردن.

♦️مهاباد بوی خون و باروت میده. ۱۲ساعت گلوله باران بدون وقفه اما اینجا مقاومت ادامه داره و این مردم شعارشون اینه ( مه هاباد کۆڵ نادا) مهاباد تسلیم نمیشه.

♦️و تو همه خیابونا فقط سخن از مقاومت هستش. ما داریم مقاومت رو زندگی میکنیم اینجا.

♦️مردم مهاباد چشم انتظار یه ایران هستن که صداشون باشن و بریزن بیرون./ مملکته

منبع: کانال تلگرامی ملی مذهبی