سه شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱

دسته ها:انتخابات 1400، راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت، ویدئوها

گزارش تجمع ۲۸ مهر ۱۴۰۰ در اعتراض به واکسیناسیون اجباری، جلوی مجلس

با سلام و عرض ادب
حدود ۱۲:۴۵ دقیقه چند نفر از اعضا به محل رسیدند. خانمها اشرفی زاده، راهداری، مرادپور، قائد رحمتی، نعیمی افشارفرد، ابراهیمی و خانم رخشا (مادر رخشاها) و آقایان احمد و حمیدرضا رحیمی هم با پلاکاردهایی از هشتگ ها و تیترهای نشریه الکترونیک انجمن آمده بودند.
اشرفی زاده خیلی خوشحال بود و بعد از ملحق شدن به ما اشک می ریخت.
پلاکاردهای دوستداران انجمن فرویدی با این شعارها بود:
– حق آزمایش واکسن هایتان را روی بدن من ندارید- فر ایران را می ستاییم- آیت العظمی صافی گلپایگانی: اجبار به واکسن وجاهت شرعی ندارد خصوصا وقتی واکسن زننده خوف عقلانی ضرر بدهد
– نه به واکسیناسیون اجباری- نه به نظم نوین جهانی- نه به کنترل ذهن
– نه به قرنطینه هوشمند- حق آزمایش واکسن هایتان را روی بدن من ندارید
– نه به کنترل ذهن- نه به تاویستوک- نه به واکسیناسیون اجباری- نه به گلوبالیسم
تصویر پلاکاردهای دوستداران پیوست است.
این بار تعداد افراد حدود ۱۰۰۰ تن بود. اعضای انجمن و دوستداران سعی می کردیم باهم باشیم و شعار بدهیم. تظاهرکنندگان سعی کردند در یک ردیف به طول کل مسیر رو به خیابان باشند تا ماشین های در تردد آنها را ببینند. مردم رهگذر و کسانی که سوار ماشین بودند موقع عبور از جمعیت فیلمبرداری می کردند. بعضی از شرکت کنندگان شعار«نه به واکسن اجباری» را روی کاغذ A4 پرینت گرفته بودند و به بقیه می دادند. به ما هم دادند.
بعد از مدتی تا جلوی ساختمانی که پنجره های مجلس بود و تقریباً در ابتدای خیابان قرار داشت راهپیمایی کردیم. شعارهایی که داده میشد از این قرار بود:
– نماینده مردم، بیا میان مردم
– نماینده ملت،کجایی؟ کجایی؟
– نماینده ملت،حمایت حمایت
– مجلس انقلابی، حمایت حمایت
– مجلس انقلابی، بیداری بیداری
– جمهوری اسلامی، نه به واکسن اجباری
– استقلال آزادی، نه به واکسن اجباری
– آمار فوت واکسن،اعلام باید گردد
– نه به واکسن اجباری
– نه به نظم نوین جهانی
– نه به قرنطینه هوشمند
– نه موشیم، نه برده آزاده ایم آزاده
– عین اللهی حیا کن، بچه هارو رها کن
– عین الهى حیا کن، جسم ما رو رها کن
– عین اللهی حیا کن، وزارت رو رها کن
– عین اللهى استعفا، استعفا
– رسانه های ملی، مناظره علمی
– حقیقت حقیقت، شفاف باید گردد
– واکسیناسیون اجبارى، کشتار دسته جمعى
– سکوت هر مسلمان، خیانت است به انسان
– استقلال آزادی نه به واکسیانسیون اجباری
مردم نیز پلاکاردهایی با این مضمون ها در دست داشتند:
– ما صدای مخالفان علمی واکسن اجباری آزمایشی با مجوز اضطراری هستیم
– چه کسی از مناظره علمی مخالفان و موافقان واکسن وحشت دارد؟ # مافیای دارو
– واکسیناسیون عمومی = برجام نافرجام
– به گفته کمیسیون امنیت ملی بیشترین جاسوسان در وزارت بهداشت هستند # کاوه مدنی # سید امامی # یهودی مخفی # بهائیت # فتنه اکبر # صنعت شیعه کشی
– دیه کسانی که واکسن زده اند باید پرداخت شود
– ما ملت امام حسینیم زیر ذلت واکسنهای آزمایشی و اجباری نمیرویم
– نه به واکسن آزمایشی
– پروفسور لوک مونتیه :(برنده جایزه نوبل) واکسن های کووید ۱۹ یک اشتباه غیر قابل قبول هستند. من ثابت خواهم کرد که واکسن ها سبب ایجاد سویه های جدید می شوند- نه به واکسن خطرناک
– چه کسی پاسخگوی عوارض واکسن است؟ حق ندارید چیزی را اجبار کنید که توانایی ضمانت کردن بی عارضه بودنش را ندارید
– می شه واکسن و سوزن سهم من و خواهر و پدر و مادرم رو به خودت و اون وزیر شیفته غرب بزنی؟
– آیت الله العظمی صافی گلپایکانی از مراجع تقلید: واکسیناسیون اجباری وجاهت شرعی ندارد
– حمله گازانبری به نمایندگان مخالف واکسن ممنوع
– محسن روح الامینی نماینده تهران: ممکن است این واکسن ها «آثار ژنتیکی» روی مردم ایران داشته باشد و امنیت و منافع ملی را به خطر بیندازد.
– دولت انقلابی! ما فرزند ایرانیم! احترام کرامت # نه به واکسن اجباری
– در بعضی از پلاکاردها هم عکس اسپهبد سلیمانی بود به همراه شعارهای ضد واکسن اجباری
– تصویر تعدادی از پلاکاردها پیوست است.
از پنجره های ساختمان مجلس چند نفر نگاه می کردند یا فیلم می گرفتند.
بعد به ما گفتند برگردیم به جای اول و طوماری (تصویر پیوست) را امضا کنیم. ما امضا کردیم. متوجه شدیم انگار به عمد یک دو دستگی در شرکت کنندگان در تجمع ایجاد شده بود. یعنی یک عده زیادی سمت ساختمان تقریبا در ابتدای خیابان بودند و به همان تعداد در جای نخست مشغول شعار دادن و مصاحبه کردن بودند. متوجه شدیم شخصی که او را استاد می خواندند و گفتند آدرس صفحه شان این است:(tebbolaemmeh ) به همراه دانشجویان خود آمده بود.

شخص معممی بنام حجت الاسلام دشتی سخنرانی کرد و قبل از سخنرانی چند بار شعارهای مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر منافق، الله اکبر خامنه ای رهبر داد و توضیح داد «بخاطر این صحبتهایمان را با این شعارها شروع کردیم که به ما انگ ضد انقلاب و رهبری نزنند.» او می گفت به ما می گویند واکسن نزنید ولی تست PCR بدهید که هزار جور عوارض دارد! او در ادامه توضیح داد که طبق اطلاعاتی که از بیت رهبری بدست آورده، دکتر مرندی رهبر را تحت فشار گذاشته و رهبر چند بار از زدن واکسن خودداری کردند و گفته بودند واکسن خارجی نمی زنند. تا اینکه به ایشان گفتند اگر شما نزنید مردم هم نمی زنند و هر اتفاقی بیفتد تقصیر آن را گردن شما می اندازند. و توضیح داد تا صبح روزی هم که قرار بود به رهبر واکسن بزنند حتی بیت هم نمی دانستند. در این حین چند نفر گریه می کردند و از واکسن زدن رهبر ناراحت بودند و مرندی را لعنت می کردند و در اینجا شعار دادند: مرگ بر منافق. فیلم این قسمت را ارسال می دارد.
این آقا همچنین توضیح داد که «این خلاف قانون است که مردم را مجبور به واکسن زدند کنند، هر وقت مجلس تصویب کرد، قانون می شود ولی مجلس هم این کار را نمی کند.»
روی یک پلاکارد هم از نقشه های گلوبالیست ها نوشته بودند که تصویر آن پیوست است.
پس از مدتی نماینده کاشمر، آقای نیک بین به میان مردم آمد و توضیح داد که «واکسیناسیون اجباری بر خلاف قانون اساسی است و این که ما مخالف واکسن نیستیم، می توانند برای واکسن تبلیغ کنند یا واکسن زدن را تشویق کنند ولی نمی توان آن را اجباری کرد.» ضمن سخنرانی او همه شعار دادند عین الهی استعفا استعفا….رییسی وزیرتو عوض کن
پس از آن جوانی به نام دکتر سید متین خادمی (داروساز) آمد و کمی صحبت کرد. او هم در مورد این که واکسنها خطر دارند و طب اسلامی را به کلی کنار گذاشته اند، توضیحاتی داد.
در آخر نیز یک بیانیه دادند که در آن از رییسی، قالیباف، اژه ای، نیکزاد و … خواستار جلوگیری از واکسیناسیون اجباری و رسیدگی به اقدامات عین اللهی شدند.
خانمى محجبه مى گفت :««لا اکراه فى الدین » در پذیرفتن دین اجبارى نیست ولى واکسن را مى گویند اجبارى است!»
نیروهای پلیس ویژه هم آورده بودند؛ آنها سعی می کردند مردم وارد خیابان اصلی نشوند.
ساعت حدود ۳:۳۰ تقریباً در آخر بیانیه بود که محل را ترک کردیم.
با تقدیم احترام
مشهدی- اردشیرزاده- سوده رخشا- افروز رخشا- نوعی- میرزایی- یعقوبی