چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

گفت و گوی خصوصی نیکی هیلی و دونالد ترامپ درباره ایران

نیکی هیلی: چطور است تیراندازی های دائمی آمریکا و کشته شدن افراد را به جلسه رسمی شورای امنیت سازمان ببرم و به گردن ایران بیندازم؟ چند اسلحه خودکار هم نشان می دهم و می گویم این هم مدرکش که با سلاح های خودکار ایرانی ها دانش آموازن آمریکایی توسط عوامل ایران کشته می شوند.

دونالد ترامپ: خیلی خوبه. فقط این موضوع آزارهای جنسی گسترده را هم به گردن ایران بینداز. خصوصاً همه زنانی که گفته اند من با آن ها رابطه جنسی داشته یا به آن ها آزار رسانده ام. می تونی چند زن تن فروش هم به عنوان سند با خودت ببری که روی ایران اقرار کنند.

نیکی هیلی: این ها که کاری نداره. اما می دانم اعضای شورای امنیت وشرکای آمریکا با ما همراهی نمی کنند. حتی آن ها که از ما پول گرفته اند.

دونالد ترامپ: این ها اصلاً مهم نیست. مگه بوش با همین دروغ ها به عراق حمله نکرد؟ این داستان کشتن دانش آموزان آمریکایی توسط سلاح های ایرانی و آزار جنسی زنان آمریکایی توسط ایران خیلی تحریک کننده است و افکار عمومی را برای حمله نظامی به ایران آماده می کنه.

هیلی: شما می تونی از کاباره هات چندتا از اون زنان رو در اختیارم بگذاری؟

ترامپ: آره. فقط ببین. ما برای حمله نظامی باید بگیم این رژیم یک کل یک پارچه است و اصلا هیچ کدامشان با هم فرقی ندارند. برای همین زدن حسن روحانی و محمد خاتمی مهمه. بگو خاتمی در نیویورک و بوستون به زن ها تجاوز کرده و سلاح های خودکار رو هم حسن روحانی وقتی می اومد برای اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل با خودش آورده بود.

هیلی: چطوره به گوگل و فیس بوک هم بگم مدرک درست کنند که ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم دخالت گسترده داشت.

ترامپ: احمق این که علیه منه. یعنی ایران منو رئیس جمهور کرده؟! بگذار، یه فکری به سرم زد. بگو اون پنج میلیون تقلبی که من گفتم به سود هیلاری کلینتون در انتخابات صورت گرفت، کار ایران بود.

منبع: کانال تلگرامی اکبر گنجی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶، ساعت: ۲۱:۰۱