چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، وزیر مستعفی بهداشت

گوش وزیر دولت تدبیر و امید!

جمعه ۲۲ آبان ۱۳۹۴

زهرا م:
وقتی کمپین اطلاع رسانی در مورد مدرک تحصیلی محمد صنعتی بود، فکر می کردم که اگر به گوش مسئولین و وزیر دولت تدبیر و امید برسد حتما اتفاقی خواهد اقتاد و مثل «یک کشور پیشرفته» نه تنها فرد شیاد، بلکه تمام عوامل دست اندکار جعل مدرک و دروغگو به جرم خود محکوم می شوند، اما از زمان تجمع دیگر متوجه شده ام که وزیر حامی سر سخت صنعتی است و حتی اگر فردی از صنعتی حمایت کند او هم به جمع آنها می پیوندد یا اگر کسی حقیقت «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» یا «بیمارستان های میدل سکس انگلستان» را بر ملا سازد وزیر بهداشت و درمان خود را به آب و آتش می زند تا مبادا احدی از تخصص نداشته صنعتی بویی ببرد. حضور وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران در همان بیمارستان روانپزشکی ای که خانم دکتر میترا کدیور را در آن به زور بستری کرده بودند، و حضور او در غرفه اعتماد می تواند نشان از چه چیزی باشد؟

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۳۵