پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

یعنی الان چون نزدیک اربعین رفته ایلام باید ما چی کار کنیم؟

دوشنبه ۰۹ آذر ۱۳۹۴

سوده رخشا:

راستش دیگه از این مدل بچه گانه و ابلهانه نوشتن رسانه ها درباره وزیر بهداشتِ همیشه در دوربین حالم بد میشه.
این بار مشرق نیوز اومده نوشته:
“دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایران، پس از سفر به ایلام در ایامی که بسیار به اربعین نزدیک هستیم، از مراکز بهداشتی و درمانی مهران و چزابه دیدن کرد. یکی از تصاویر جالب این سفر عکس ناهار خوردن وزیر بهداشت در هواپیما است.” [۱]
جمله رو ببینید: ” پس از سفر به ایلام در ایامی که بسیار به اربعین نزدیک هستیم”!!
خب که چی؟!
یعنی الان چون نزدیک اربعین رفته ایلام باید ما چی کار کنیم؟
منظورتون اینه که ایشون داره به اربعین حسینی بها می ده یا از اربعین حسینی ارزش کسب می کنه؟
ایشون خیلی حرمت اربعین رو نگه می داره؟ اربعین بی امام حسین و بی حضرت زینب چه ارزشی داره؟
مشرق! ما خودمون بسته شدن آب رو توسط آقای وزیر تجربه کردیم، همون وقتی که ایشون به پیشواز ساختن عاشورا برای اعضای انجمن فرویدی رفت. وقتی اجازه وضو برای نماز به مسلمانان نمیده، وقتی انقدر اقامه ی نماز براش ارزش نداره، چه ارزشی برای اربعین حسینی قائله؟ دیگه ما رو با ” در ایامی که بسیار به اربعین نزدیک هستیم” سیاه نکن.
یا شاید شما و ایشون اصلاً نمی دونید امام حسین برای چی قیام کرد؟؟

جنبه دیگه اش البته خیلی باید پررنگ بشه: تبلیغات حشن هاشمی وزیر بهداشت، از بودجه دولتی (یعنی از جیب مردم) برای دور بعدی ریاست جمهوری. این بار با سوءاستفاده ایشون از ائمه اطهار. که ” در ایامی که بسیار به اربعین نزدیک هستیم” رفتن به ایلام. ایلام، از قدیمی ترین و در کمال تعجب از محروم ترین مناطق سرزمین ماست. سوءاستفاده هم از منطقه محروم ایلام و هم از اربعین حسینی بطور همزمان برای تبلیغات ریاست جمهوری!
چه شرافتمندانه!

بعدش، غذا خوردن ایشون توی هواپیما چه چیز خاصی داره؟
توی هواپیمای بی صندلی بودن و حین ماموریت و گزینه دیگه ای هم نداشتن. مگه همه وزیرای دیگه چی کار می کنن؟ مگه همه ی همون کشورای پیشرفته که وزیر ازشون حرف می زنه و باید ما رو به زور هم که شده به اونجا برسونه چه کاری می کنن که حالا این بابا خیلی خاص شده و فرق کرده؟!؟!
مشرق نیوز! خوب چشماتو باز کن و ببین اون جایی که ایشون دائم هستن چه شکل و شمایلی داره. اون جایی که ایشون میره و تیتر یک همشهری رو میخره با هزینه میلیاردی!!!!

شما همون کسانی هستید که برای دروغ بستن به “فروید، یکی از اخلاقی ترین آدمهایی که دنیا به خود دیده” [۲]، مطلب “ازدواج‌همجنس‌گرایان به رسمیت شناخته می‌شود؟” رو بی نام و نشان نویسنده چاپ می کنید و هر چی دلتون می خواد رو به فروید می بندید.

خب، از مبلغان وزیر بهداشت میشه به اینکه اون واقعا کیه پی برد.

۱- حیف وزیر جان، روانکاوی در «خیابان»های مهران و چزابه در دورترین مرزهای «دنیا» هم نیفتاده!
۲- نقل به مضمون از دکتر کدیور

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۵۳