شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸

دسته ها:همه چیز اینگونه آغاز شد

دیدگاه خانم زهرا م. در مورد کاسبان روان
آقای دکتر نقوی بعد از آن که در تاریخ ۳/۸/۹۳ نامه شرم آور خود را در مورد انجمن فرویدی نگاشته است، در تاریخ ۸/۸/۹۳ در آخرین بروز رسانی سایت دانشکده علوم پزشکی تهران، در کنار سایر همکاران خود با چه افتخاری نام دکتر صنعتی(!) را به عنوان مسئول آموزش فلوشیپ روان درمانی بیمارستان روزبه درج کرده است. احتمالا پیش خود تصور کرده است که دیگر با این مکاتبه انجمن فرویدی می ترسد و دیگر نمی پرسد که: آقای دکتر صنعتی(!) دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!

دیدگاه خانم زهرا م. در مورد کاسبان روان
در روز آخر کنگره خواری بعد از آن مراسم اختتامیه شیرین، وقتی اعضای انجمن فرویدی سالن کنگره را ترک می کردند، اکثریت شرکت کنندگان کنگره با خشم به این گروه توهین می کردند. عصبانیت آنها برای این بود که چرا سوال «آقای دکتر صنعتی دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟۱!» پرسیده شد. در این میان شنیدم که فردی گفت: بی سوادهای دانشگاه آزادی(با چنین مضمونی). یکی از اعضای انجمن فرویدی گفت ای کاش دکتر صنعتی(!) شما هم از همان دانشگاه آزاد مدرک داشت. البته یادم نیست که طرف این راشنید یا نه. اماای کاش هیات رئیسه این کنگره (گهره همایون پور) که حضار فکر می کردند از دانشگاه بوستون مدرک گرفته است و خیلی خیلی باسواد هست، مدرکی از دانشگاه دقوزآباد دانشگاه آزاد داشت، حداقل بهش می گفتند خانم دکتر. بابا! هر دانشگاه بوستونی که همان دانشگاه بوستون نیست.

دیدگاه خانم سوده ر. در مورد کاسبان روان
آقای دکتر علی جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر فتوحی را به عنوان رییس مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاهی منصوب کرده است (تاریخ خبر: ۱۲ مهر ۹۳) [۱] و در متن ابلاغیه به مواردی اشاره کرده که به نظر کاملا مغایر با حضور آقای صنعتی در دانشگاه می باشد.
بهره‌برداری مناسب و به موقع از دانش معتبر موجود
سیاست‌گذاری‌های مدیریتی آگاهانه، شفاف، تحلیلگرانه و مبتنی بر بهترین شواهد در دسترس در دانشگاه
تصمیم‌گیری مبتنی بر شواهد در عرصه‌های آموزش
مطالعه در مورد ضرورت بازنگری زیرساخت، تشکیلات و ترکیب نیروی انسانی کارشناس و هیات علمی و پیشنهاد اصلاحات مورد نظر در مرکز
مشتاقانه منتظر پاسخ آقای دکتر جعفریان به نامه آقای دکتر نقوی هستم. اینکه ایشان به حرف های خود در تاریخ ۱۲ مهر ۹۳عمل می کند یا به توصیه ی پارتی بازی یک همکار!

۱- http://publicrelations.tums.ac.ir/news/detail.asp?newsID=51398

دیدگاه خانم راحله ع. در مورد کاسبان روان
دیگرفریبی بعد از مدتی خودفریبی را نیز به همراه می آورد. فکر می کنم امر به جناب صنعتی مشتبه شده بود که قطب عالم روانکاوی در ایران است که کنگره برگزار می کند.
البته قضیه رزومه را در نظر بگیرید. راستی هر وقت که یادم می آید کلی خوشحال می شوم، دیگر نمی تواند با کمک این کنگره برای خودش رزومه درست کند.*
دست مریزاد به انجمن فرویدی

*اشاره به مقاله کشور جهان سومی جهان سومی است.

دیدگاه خانم فاطمه س. در مورد کاسبان روان
فکر می کنم کم کم مخاطبان سایت انجمن فرویدی متوجه بشوند تفاوت روانکاوی واقعی و روانکاوی از نوع شرکت سهامی و انگلند دست راست درب سومی را. در اولی خودفریبی و ایضاً دیگرفریبی امکان ندارد، یعنی روانکاو این اجازه را به آنالیزان نمی دهد اما در دومی اصلاً خود روانکاوی با دیگرفریبی و خودفریبی آغاز می شود. یعنی خود روانکاو با دیگرفریبی و خودفریبی شروع به کار می کند.
در اخلاق روانکاوی (واقعی) جایی برای دروغ گویی وجود ندارد، اما در روانکاوی از نوع انگلند دست راست درب سوم هروقت که لازم شد فرد می تواند دروغ بگوید!

دیدگاه خانم م. ع. در مورد کاسبان روان
از «درون» مدرک نداشته آقای دکتر صنعتی «آرزوهای بزرگ» آقای دکتر جلیلی و دوستان در آمد. از «درون» دروغ های همایونپور «آرزوهای بزرگ» خودش و دار و دسته اش. از «درون» خواب و رویاهای جناب سیامک موحدی در جلسه supervision هم «آرزوهای بزرگ» او برای اینکه جای فروید باشد. از «درون» نامه جناب دکتر نقوی «آرزوهای بزرگ» مکتب روزبه برای یکجا هاپولی کردن روانکاوی پشت فلوشیپ رواندرمانی در آمد. مانده ام از «درون» جواب آقای دکتر جعفریان چه «آرزوهای بزرگی» در خواهد آمد. ظاهراً این رشته سر دراز دارد!

دیدگاه خانم منصوره ا. در مورد کاسبان روان
خانم آ.ف
تشبیه جریانات این روزها در جامعه به اصطلاح علمی این روزهای کشور به «جوک عملی» ذهن مرا به سوی تراژدی هم برد: سمفونی تراژیک بی سوادی در جامعه علمی روانپزشکی و روانشناسی! حالا می فهمم چرا بی سوادی خطرناک است. این خطر نه برای خود شخص بلکه برای تمام دستاوردهای اصیل بشری است. اینجاست که « داعشی ها» حضور دارند آنهم در لباس سلبریتی های روح و روان!
یاد شعری افتادم از استاد سخن، شیخ اجل سعدی شیرین سخن:
گل را همه کس دست گرفتند و نخوانند / بلبل نتوانست که فریاد نخواند.

دیدگاه خانم معصومه ه. در مورد کاسبان روان
می خواستم بدین طریق مراتب تشکر و قدردانی خودم را از استاد بزرگوار جناب آقای صنعتی اعلام کنم. ایشان توانستند آنچه را من سعی کرده بودم طی سالها در کلاس های آشنایی با فروید و لکان از شاگردان دکتر کدیور بیاموزم به خوبی و راحتی به من بیاموزند. منظورم مفهوم اید است. سال ها وقت صرف کرده بودم تا معنی واقعی آن را بیاموزم و هیچ وقت هم مطمئن نبودم که آنچه فهمیده ام درست است یا نه.
ایشان روز سوم کنگره پس از سوالات اعضای انجمن فرویدی و اعتراض های آنها مبنی بر عدم ارائه منبع از سوی سخنرانان و… طی نمایشی خطاب به اعضای انجمن فرویدی اعلام کردند که «ما همه اش نمی باید که اید خودمان را ارضا کنیم. اگرشن خودمون رو.» و من تازه می فهمم که اید یعنی «شما سوالی بپرسی که آقای صنعتی دوست ندارد بپرسی یا اینکه راجع به منبع مطلبی سوال داشته باشی که وجود ندارد و در کل اعتراضی کنی که آقای صنعتی و کنگره خواران خوششان نمی آید.»
شاگردان دکتر کدیور! دیدید؟ اصلا هم به آن سختی ها که شما می گفتید نیست. می گفتید صبر کنید از روی دیکشنری لکان می خوانیم. باید دقیقا از روی خود متون فروید بخوانیم. و کلا از این حرفهای ایدی می زدید.
فقط من خیلی شرمنده می شوم وقتی به یاد می آورم که بلافاصله بعد از این توضیح جناب صنعتی در مورد اید، وقتی ایشون گفتند منِ روانکاو… من ایدم را ارضا کردم و ایشان را آزده خاطر کردم و گفتم «شما روانکاو نیستید.»

دیدگاه خانم فاطمه س. در مورد کاسبان روان
خانم معصومه ه.
خدایی خیلی جای خوبی است این انگلند دست راست درب سوم. چون من از توضیحات شما فهمیدم آدم وقتی آنجا درس بخواند دیگر ایدش را ارضا نمی کند.
اصلاً ایدش از بین می رود در مورد جناب صنعتی که اینطور بود. از بس که متمدن شده بود کاملاً ایدش از بین رفته بود.
اینکه می گفت داعشی حق داشت چون در مورد او قضیه فرق می کند، اصلاً اید ندارد، ایدش دود شده رفته هوا، به خاطر همین است که در راه رضای خدا ۳۰ سال بدون مدرک خدمات میداده، تدریس می کرده و تازه کنگره روانکاوی و فلوشیپ و غیره برگزار می کند. همه اش در راه رضای خداست وگرنه شما دیدید اصلاً این مدرک دارها از این کارها بکنند.

دیدگاه خانم ز. ن. در مورد کاسبان روان
به ذهنم می رسد این کنگره خواران عزیز به ویژه جناب صنعتی و خانم همایونپور که محصول شرکت سهامی روانکاوی هستند خیلی آشپزهای خوبی هستند. همه چی را با هم قاطی می کنند و بعد آش پخته شده را به مردم تحویل می دهند و خوب هم فروش میرود!
مثلاً در کنگره CBT را می شد با روانکاوی قاطی کرد. استعاره درمانی را می شد با روانکاوی قاطی کرد. درمان حمایتی + دارودرمانی + انتقال متقابل (همان ندانم کاری) = روانکاوی
یعنی همه چی روانکاوی بود.
تلفن درمانی = روانکاوی
عشق درمانی (عاشق شدن به ناچار روانکاو) = روانکاوی
دارودرمانی با توصیه شوهر بیمار = رواندرمانی با اصطلاحات روانکاوانه
می شد گفت بهترین آشپزهای دنیا همین کنگره خواران بودند. چون سه روز تمام همه چی رو با هم قاطی کردند و به اسم روانکاوی به خورد مردم (۳۰۰ روانکاو !!! بالقوه) دادند؛ تازه روز آخر همه به ما می گفتند ساکت باشین داریم چیز یاد می گیریم.
اینقدر دلم می خواست منم چیز یاد بگیرم ولی حیف که خیلی وقته که دیگه آش خوردن رو دوست ندارم.

دیدگاه خانم زهرا ن. در مورد کاسبان روان
یعنی در تعجبم این دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان سالهاست جزء رزومه دکتر صنعتی بوده و هیچکس سؤال نکرده که این کجاست آخه؟!
خودتون ملاحظه کنید:
سال ۱۳۸۷ یعنی ۶ سال پیش

دیدگاه خانم زهرا ن. در مورد کاسبان روان
اینم یک لینک دیگه است:
%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%82-%D8%B9%D9%85%D9%84
اینها هم دو لینگ دیگه است که نشون می ده دکتر صنعتی گفته فوق تخصص رواندرمانی داره!

واااای که چقدر این روزنامه ها، سایتها و ویکی پدیا و … و … سالها در مورد دکتر صنعتی غلط نوشتند و چاپ کردند!!!!

دیدگاه خانم راحله ع. در مورد کاسبان روان
خانم زهرا ن.
همه این سایت ها، روزنامه ها و ویکی پدیا همدستهای داعش اند؛ یعنی شما نمی دونستید؟!

دیدگاه خانم افروز ر. در مورد کاسبان روان
Please check with your natioinal medical authority.[1]
کسانی که با دروغ و نیرنگ باعث می شوند که دیگران به ما و کل سرزمین ما بخندند، وطن فروش هستند. این قبیل افرادند که وجهه کشور را خراب می کنند. وقتی یک چنین افرادی اقدام به مداوای! هموطنانشان می کنند، معلوم است که جامعه بین المللی می گوید: اینها به خودشان هم رحم نمی کنند، چگونه می توان از آنها توقع صلح داشت؟
فکر می کنم این افراد حتی باعث شرمندگی سیاست مداران ما در سطح بین المللی هم می شوند.
۱، https://freudianassociation.org/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%AE/

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳، ساعت: ۱۷:۴۶