جمعه ۰۱ تیر ۱۳۹۷

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران»، مافياي روان، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

یک روانکاو واقعی هرگز برای خود و جامعه سمپتوم ایجاد نمی کند، چرا که سمپتوم یک «سازش و مصالحه است»

چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶

زهرا م:
«اگر بخواهیم برای فرهنگ و تمدن سرآغازی را در نظر بگیریم این سرآغاز مصادف با انسان شدن انسان است و انسان شدن انسان مصادف بر چیره شدن بعد سمبولبک بر او، مصادف بر حدوث کلمه بر او و این همان جمله کتاب مقدس است:«در آغاز کلمه بود».
حدوث کلمه، حدوث بعد سمبولیک آن چیزی است که دنیای انسان را برای همیشه از دنیای حیوانات جدا می سازد و فرهنگ و تمدن با اولین کلمات بشر شکل می گیرند..»*
هاینریش بل در کتاب آدم کجا بودی گفته است: « بعد از هیتلر، همه ی آلمان درک کردند که او چه بلایی بر سر کشور و زیربناهای آن آورده است؛ اما یک چیز نابود شده ی اساسی بود که هرکسی نمی فهمید و آن، خیانت هیتلر به کلمات بود!
خیلی از کلمات شریف، دیگر معنی خود را از دست داده بودند، پوچ و مسخره شده بودند. عوض شده بودند. آشغال شده بودند. کلماتی مانند آزادی، آگاهی، پیشرفت و عدالت.»**
انسانهای بسیار بسیار معدودی هستند که مفهوم خیانت به کلمات را می فهمند و از این خیانت درد می کشند. روانکاوان واقعی از جمله این انسانهای بسیار معدود در این کره خاکی هستند که این مفهوم را با همه وجود درک می کنند. دکتر میترا کدیور، یک روانکاو واقعی، خطر خیانت به کلمات را به خوبی می شناسد، هشدارها را می دهد. سالهاست ایشان با تاسیس انجمن فرویدی در ایران از کلمات محافظت می کن د و برای محافظت از کلمات شریف حتی از جانش هم دریغ ندارد.
خیانت به کلمات دقیقا همان عملی است که «مافیای روان» به نام روانکاوی، فروید، سکسوالیته، روح و روان، هنر، نقد روانکاوانه و ادبی و… می کند.
در راستای خیانت به کلمات و یکی از فعالیتهای انجمن فرویدی در برابر این خیانت مثالی بیان می شود: بازپرس کیانی در ۲۹ مهر ۹۵ گفت « مگر چی می شد، دکتر کدیور این دفعه قبول می کرد که روانکاوی همان روانپزشکی است، همان روانشناسی است؟ بعد می رفتید کار خودتان را می کردید». این جمله بازپرس کیانی عین خیانت به کلمه است و او با وقاحت و بی شرمی از خانم دکتر کدیور می خواست که به کلمات خیانت کند! روانکاوی روانپزشکی نیست چون صحبت از درمان نیست. صحبت از ناخودآگاه است و کلمات. رویکردهای التقاطی روانکاوی خیانت به کلمات هستند و به همین دلیل یک روانکاو واقعی نه تنها با این رویکردهای ساختگی روانکاوی سازش نمی کند، بلکه با آنها مبارزه هم می کند. یک روانکاو واقعی هرگز برای خود و جامعه سمپتوم ایجاد نمی کند. چرا که سمپتوم یک «سازش و مصالحه است»، یک مصالحه بین نیروهای اهریمنی و شیطانی. یک روانکاو واقعی متوجه ارزش گنجینه کلمات می شود. «آنچه را که روانکاوی می خواهد و وظیفه خود می داند که به آن برسد، نه well-being بلکه well-saying است»***
همین ارزش کلمات برای روانکاوان راستین سبب شد که آقای ذبیح زاده به قصد پلمپ دفتر انجمن اتهام بزند و شایعه پراکنی کند و بگوید «اینها فرقه هستند، اینها مسخ شده اند و… ». وقتی آقای ذبیح زاده، خانم عبداللهی وقار، بازپرس کیانی، بازپرس تیموری، بازپرس مهر انگیز و آقای حسینی…. به عنوان مقامات قضایی از خیانت به کلمات غافل هستند و می خواهند «کلمات را آشغال کنند»، چگونه می توان انتظار داشت که از کلمات شریف آزادی و عدالت پاسدای کنند؟ پاسخ البته جای نا امیدی است. خیلی مشکل نیست که بتوان فهمید خیانت به کلمات می تواند گشایشی برای خیانتها و فسادهای دیگر، دروغ و فریب… باشد.
در کشف حقیقت وجودی کلمات است که می توان بستر کلمات شریف مانند آزادی، آگاهی، پیشرفت و عدالت را شکوفا کرد. بی جهت نیست که میلر می گوید«دکتر میترا کدیور، اعتبار ایران است»، و «انجمن فرویدی را بعنوان اکول ایرانی روانکاوی» به رسمیت می شناسد و در مورد آن می گوید: «انجمن فرویدی افتخاری برای ایران است»**** اما جالب نیست برای جلوگیری در خیانت به کلمات، دکتر کدیور مورد توهین، اهانت، ضرب و شتم قرار می گیرد و به زندان و بازداشتگاه فرستاده می شوند و تمام تلاش «مافیای روان» این می شود که انجمن فرویدی را تعطیل کنند.
* دکتر میترا کدیور، روانکاوی قرن بیست و یکم، تهران: اطلاعات، ۱۳۸۱، صفحه۲۰۰
**

*** دکتر میترا کدیور، روانکاوی قرن بیست و یکم، تهران: اطلاعات، ۱۳۸۱، صفحه۲۲
****https://freudianassociation.org/%D9%81%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%AF-2/