یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، معاون آموزشی وزیر بهداشت، وزارت بهداشت

یک زمانی آفریقائی ها موش آزمایشگاهی بودند… حالا ایرانی های خاک توسر!

انتشار مقاله‌ای درباره عملکرد سیستم سلامت ایران با حمایت مالی بنیاد گیتس

به گزارش فانا، اخیرا مقاله‌ای با عنوان “عملکرد سیستم سلامت در ایران: تحلیلی سیستماتیک از مطالعه بار جهانی بیماری ۲۰۱۹” در مجله لنست منتشر شد که نویسندگان ارشد آن باقر لاریجانی و رضا ملک‌زاده هستند.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد نظام سلامت ایران علی‌رغم تحریم‌های شدید بین‌المللی، دستاوردهای چشمگیری به‌ ویژه در کنترل بار بیماری‌های عفونی داشته اما با چالش‌ها و تهدیدات بهداشتی در زمینه بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی-عروقی و مرگ زودرس مواجه است.

نکته جالب اینکه “بنیاد بیل و ملیندا گیتس” که دفتر مرکزی آن در سیاتل واشنگتن واقع است، تامین مالی نگارش این مقاله را بر عهده داشته است. بنیاد بیل و ملیندا گیتس یکی از بزرگترین بنیادهای خیریه در جهان است که در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و مبارزه با فقر فعالیت می‌کند. بیل گیتس و همسر سابق ملیندا گینس بنیانگذاران این بنیاد خیریه عظیم هستند. این بنیاد با سرمایه حدودا ۵۰ میلیارد دلاری دستکم در ۱۳۴ کشور جهان فعالیت داشته است.

منبع : فانا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ساعت: ۱۳:۵۳