جمعه ۴ مهر ۱۳۹۹

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، تاویستوک، دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان

«۲۵ خرداد بر ما دوستداران انجمن فرویدی خجسته باد»

———- Forwarded message ———
From: XXX XXX <XXXXXXX@yahoo.com>
Date: Wed, Jun 17, 2020 at 11:06 AM
‪Subject: سرکار خانم دکتر کدیور و اعضای محترم انجمن فرویدی قدردانی بابت ٢۵ خرداد ٩۵‬
To: freudian association <freudianassociation@gmail.com>

با سلام و احترام فراوان
۲۵ خرداد بر ما دوستداران انجمن فرویدی خجسته باد. قدردان ایستادگی شما در حوادث خرداد ۹۵ هستم ،اگر آن ایستادگی نبود چیزهای بسیار ارزشمندی که از پاییز ۹۵ در زندگی من دانه دانه پدیدار شد ،  اکنون نبودند، هر چند من و زندگی من ارزنی اهمیت ندارد ؛ در حافظه ام این طور ماندگار شده که در پایان سخنرانی «روانکاوی و دین»در پرسش وپاسخ سوالی پرسیده شد ؛آیا روانکاوی می تواند در جامعه امروزی یک دین باشد؟ و پاسخ خانم دکتر « نه ! » بود.من خشک ام زد ، خانم دکتر در ادامه گفتند برای چنین کاری «دستگاه»و سازمانی همه گیر لازم است و من برداشت کردم که می گویند جهان امروزی توانایی پدید آوردن چنین دستگاهی را ندارد و در ادامه حوزه ی علمیه را هم مثال زدند.  از آن روز رفته رفته در ذهن ام نقش بست که برای داشتن یک روانکاوی درست و حسابی در ایران یک ساختار و ‌سازمان درست و حسابی لازم است ؛ و تمام رشادت ها و از جان مایه گذاشتن های خانم دکتر و اعضا در همین راستاست.پیش از آن ،خوانش سمپتماتیک من این بود که این همه انرژی که گذاشته می‌شود برای مبارزه و جنگ با مافیای روان می‌تواند صرف ترویج دانش روانکاوی شود؛ اما زمان لازم بود تا بفهمم که کاری که خانم دکتر و انجمن انجام می دهند خود خود ترویج دانش روانکاوی و حتی فراتر از آن «حراست از روانکاوی ،وطن ،دین، و حقیقت» است.

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ساعت: ۲۱:۱۸