جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان

از نظر جناب دکتر اگر ایشان از موضوعی اطلاع «نداشتند»، بقیه که اطلاع «داشتند» دچار هذیان گزند و آسیب هستند!!!

سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵

مرجان مشهدی:
«دو جرم کیفری دیگر به فهرست بلند بالای جرم های کیفری این جماعت پریشان افزوده شد: تهدید و افترا!»
https://freudianassociation.org/?p=27420
این «پاسخ اظهارنامه» جناب دکتر دژکام نکات خیلی جالبی برای من داشت:
۱- آقای دکتر نوشته اند: «انتساب موضوع مطروحه در این اظهارنامه که بنده از کم و کیف آن بی اطلاع بوده و هستم بعنوان هذیان گزند و آسیب محسوب شده…»
نکات: اول: یعنی از نظر جناب دکتر اگر ایشان از موضوعی اطلاع «نداشتند»، بقیه که اطلاع «داشتند» دچار هذیان گزند و آسیب هستند؟! دوم: کدام فردِ دارای هذیان گزند و آسیب را دیده اید که حدود ۵۰ صفحه مدارک و مستندات برای «هذیان گزند و آسیب» اش ارائه دهد؟! یعنی تمام شاکی هایی که در دادگاه های سراسر دنیا مدارک و مستندات برای اتهامات انتسابی به مشتکی عنه ارائه می دهند، هذیان گزند و آسیب دارند؟! سوم: جناب استاد! شما «نخوااستید» «مدارک و مستندات» ضمیمه را ببینید، یکی دیگر تشخیص هذیان گزند و آسیب باید بگیرد؟ شما نمره عینکتان را عوض کنید خب!
۲- «شاکی این اظهارنامه مورد تعقیب قانونی قرار خواهد گرفت…» در اظهارنامه «شاکی» نداریم «اظهارکننده» داریم جناب دکتر! اظهارنامه قبل از شکایت است. شما هنوز «اظهارشونده» هستید. البته به زودی مشتکی عنه خواهید بود به اتهام تهدید و افترا!
۳- «برای احراز صلاحیت روانی و داشتن صلاحیت حرفه ای در نظام روانشناسی مطرح و طرح کننده این مطالب پاسخگو خواهد بود.» گویا جناب دکتر از ماهیت و جایگاه حقوقی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اطلاع ندارند (ظاهرا کلا جناب دکتر «اطلاع» ندارند!!!) این اطلاعات صرفا جهت «اطلاع» جناب دکتر ارائه می شود وگرنه فکر نمی کنم خوانندگان سایت ما اینقدر «اطلاع» نداشته باشند!: از سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به آدرس
http://www.pcoiran.ir/fa/about
«فصل دوم ـ وظایف و اختیارات:
ماده ۳ـ وظایف واختیارات سازمان با توجه به اهداف فوق به شرح زیر است:
تعیین حدود صلاحیت‌های تخصصی و صدور شماره نظام و پروانه کار برای اعضای سازمان.
تبصره ۱ـ برای کلیه شاغلین به حرفه‌های روانشناسی و مشاوره دریافت شماره نظام الزامی است.
تبصره ۲ـ درصورت تصویب شورای مرکزی روانشناسان و مشاوران ملزم به شرکت دردوره‌های بازآموزی و نوآموزی هستند.
تهیه دستورالعمل های اجرایی لازم در رابطه با موارد این قانون.
نظارت بر کیفیت کار تخصصی و رسیدگی به تخلقات تخصصی روانشناسان و مشاوران که عنوان جرایم عمومی را نداشته باشند از طریق هیأت رسیدگی به تخلفات صنفی.
پیشنهاد تعیین یا تجدید نظر درتعرفه خدمات روانشناسی و مشاوره به هیأت دولت جهت تصویب.
تعیین ضوابط خاص صنفی مربوط به استاندارد کردن تابلوها، عناوین، سربرگها و مهر شاغلین به روانشناسی و مشاوره.
همکاری با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در اجرای برنامه‌های بازآموزی و نوآموزی مستمر روانشناسان و مشاوران در جهت ارتقاء دانش رشته‌های روانشناسی و مشاوره منطبق با پیشرفت‌های علمی روز مطابق آئین‌نامه مصوب دولت.
همکاری با مراجع ذی ربط در ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره به هنگام بروز حوادث و سوانح غیر مترقبه از طریق تشویق و بسیج اعضای سازمان.
انتشار نشریات حاوی آخرین دستاورد‌های علمی روانشناسی و برگزاری همایش‌های تخصصی جهت ارتقاء سطح دانش روانشناسی و مشاوره اعضای سازمان.»
جناب دکتر! بنده نه متقاضی دریافت پروانه فعالیت در «سازمان شما» هستم و نه این «سازمان شما» «صلاحیت» رسیدگی به «صلاحیت روانی» مرا دارد! در قانون تشکیل این سازمان فقط بررسی «صلاحیت تخصصی» ذکر شده!
و از همه جالب تر اینکه شما همیشه عادت دارید شکایتتان را به «سازمانتان» ببرید؟ این یک اظهارنامه برای شخص شماست چه ربطی به سازمان نظام روانشناسی دارد؟!نکند سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد هر کس موجب ناراحتی جنابعالی شد، «صلاحیت روانی» اش را بررسی و او را «هذیان زده» معرفی کند؟!!! می دانید که با این حرف چقدر جایگاه این سازمان را تنزل داده اید؟ آیا تمام زحمتی که روانشناسان و مشاوران این ممکلت کشیدند تا این سازمان به تصویب مجلس برسد برای این بوده که «حسابهای شخصی» را در آن تسویه کنند؟؟؟ این جزو وظایفی است که مجلس برای سازمان نظام روانشناسی تصویب کرده؟؟؟ جای تاسف است واقعاً!
و البته اصلا از برخورد شما تعجب نمی کنم چون می دانم شما هیات علمی بازنشسته همان «دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی» معروف هستید که اتفاقا «کامران منش» هم به همانجا تعلق دارد!
اما جناب دکتر یادتان نرود که یک حقیقت در مورد تمام بیماران هذیان زده صادق است: در هر هذیانی خود فرد باید مرکز باشد. و اظهارنامه ای که برای شما فرستاده شده هیچ مطلب شخصی در مورد بنده ندارد!


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=28284

  تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۵، ساعت: 01:42