جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، اعدام قهرمان کشتی نوید افکاری، حکم قصاص آرمان عبدالعالی، دادستان ذبیح زاده، دیگر نمی توان دم فرو بست، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، من هم در اتاق بازپرس حسینی بودم

اقتدار ملی یعنی این! ایرانی ها فقط باید در بازداشتگاههای ایران کتک بخورند، همین و بس!

سفیر ایران در استکهلم:

ضرب و شتم یک ایرانی در زندان سوئد را تحمل نخواهیم کرد

 

سفیر ایران در استکهلم گفت: بی حرمتی و تعدی به حقوق اتباع ایرانی را تحمل نخواهم کرد و موضوع را تا شناسایی و مجازات خاطیان پیگیری می‌کنم.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد معصومی‌فر سفیر ایران در استکهلم از پیگیری سفارت ایران در خصوص ضرب و شتم یک ایرانی در یکی از بازداشتگاه‌های سوئد خبر داد.

معصومی فر در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: امروز اطلاع یافتم یکی از ایرانیان در روز عید غدیر مورد ضرب و شتم شدید مأموران بازداشتگاه سوئد قرار گرفته است. برای اطمینان از سلامتی وی درخواست ملاقات فوری کردم.

وی ادامه داد: بی حرمتی و تعدی به حقوق اتباع کشورم را تحمل نخواهم کرد. موضوع را تا شناسایی و مجازات خاطیان پیگیری می‌کنم.

منبع:‌ خبرگزاری مهر


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=57138

  تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰، ساعت: 17:23