جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

البته مطمئن باشید «درسنامه های به یغما رفته دکتر کدیور توسط جعفری نژاد» در «کتابخانه» «مرکز مشاوره انستیتو» کاتالوگ نشده اند!

دوشنبه ۰۶ دی ۱۳۹۵

م.ح:
بعد از اطلاعیه فوری جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵ «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» با موضوع «کاهش ۵۰درصدی شهریه دوره آشنایی با رویکرد تحلیلی» به منظور رفع مشکل «بسیاری از متقاضیان علاقه مند به شرکت در این دوره» که «فاکتور شهریه را تنها عامل بازدارنده می دانستند»!! آنهم برای فقط «ثبت نام ۲۵ متقاضی» اکنون اطلاعیه (open house) آنها در تاریخ یکشنبه ۵ در ماه در کانال تلگرامیشان منتشر می شود:
«روز بازدید به منظور آشنایی با انستیتو (open house)
(بازدید از انستیتو و نشست صمیمی با دانشجویان و اساتید به همراه جلسه پرسش و پاسخ) از کسانی که مایل به شرکت در دوره آموزشی “آشنایی با رویکرد تحلیلی” در انستیتو هستند دعوت می شود روز پنجشنبه مورخ ۹ دی ماه ۹۵ ساعت ۱۳ به انستیتو تشریف بیاورند تا از موارد زیر مطلع شوند:
۱- محل و مکان انستیتو
۲- بازدید از کتابخانه، آینه یک طرفه، آرشیو فیلم ها
۳- ملاقات با هیئت علمی، هیئت علمی پیوسته و یا مدرسین انستیتو و مطرح کردن تمام سوالات خود با آنها
۴- ملاقات با عده ای از کاندیداها/ دانش پژوهان فعلی یا سابق انستیتو و مطرح کردن تمام سوالات خود با آنها
۵- ملاقات با روابط عمومی انستیتو و مطرح کردن سوالات خود راجع به شهریه و هزینه های دیگر دوره های آموزشی
۶- آشنا شدن با جو علمی، فکری و عاطفی انستیتو
شرکت برای واجدین شرایط رایگان می باشد.»*

گذشته از غلط های دستوری این آگهی نکات قابل توجهی دارد:
همینکه «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» فعلا از «روانکاوی» به «دوره آشنایی با رویکرد تحلیلی» عقب نشینی کرده بد نیست هرچند که استفاده از عبارت «دوره آشنایی با رویکرد تحلیلی» نشان می دهد هنوز بکلی ناامید نشده و مترصد فرصتی هستند تا به مرزهای «روانکاوی» تجاوز کنند. بنظر می رسد استفاده از کلمه «تحلیل» گویای همین نیت باشد!
در توضیح آگهی از متقاضیان دعوت شده است که «به انستیتو تشریف بیاورند» تا از «محل و مکان انستیتو مطلع شوند»!!! ظاهرا این «انستیو روانکاوی» جعلی هم مانند دوستان «کنگره جعلی»شان اینقدر نگران صندلی های خالی هستند که متوجه نمی شوند اگر کسی «تشریف بیاورد» که از «محل و مکان» «مطلع» است!!!
بازدید از کتابخانه، آینه یک طرفه، آرشیو فیلم ها نشانه چیست؟ و قرار است چه اطمینانی به متقاضی بدهد؟ با ارزش ترین متونی که در کتابخانه «مرکز مشاوره انستیتو» وجود دارد درسنامه های به یغما رفته دکتر کدیور توسط جعفری نژاد است وگرنه چه کتابها و متون ارزشمندی ممکن است آنجا موجود باشد که برای سایرین به راحتی قابل دسترس و تهیه نباشد؟! آینه یک طرفه که در بسیاری از مراکز مشاوره هم وجود دارد و ارتباطی با «دوره آشنایی با رویکرد تحلیلی» ندارد!! اما اشاره به آرشیو فیلم آنهم در زمانی که امکان دسترسی به فیلم و نقد فیلم بقدری آسان است که مدتهاست حتی مغازه های اجاره و فروش فیلم نیز تعطیل شده اند جای شگفتی دارد!!! حالا این موارد برای متقاضی «دوره آشنایی با رویکرد تحلیلی» چه جاذبه ای می تواند داشته باشد خدا عالم است!!!
«ملاقات با هیئت علمی، هیئت علمی پیوسته و یا مدرسین انستیتو»!!! سازمان نظام روانشناسی که اینقدر مشکلات درون سازمانی دارد که وزارت بهداشت مقابل چشمانش روانشناسی بالینی را از او جدا می کند و سازمان هیچ اختیار و قدرتی برای مقابله ندارد و در این بلبشو بازار مراکز مشاوره ای مثل «انستیتو روانکاوی» و “هم آوا” و “سیاوشان” اعلام خودمختاری کرده و با حذف “کلیه مراجع ذیصلاح” اعم از سازمان نظام روانشناسی، وزارت علوم و… مرکز مشاوره را به مراکز علمی جعلی بدل ساخته اند!!!! یعنی این متقاضیان علاقه مند هم اینقدر ذهن تحلیلی و پرسشگری ندارند که بپرسند هیئت علمی چه ارتباطی به مراکز مشاوره دارد؟؟!! و این «عده ای از کاندیداها/ دانش پژوهان فعلی یا سابق انستیتو» که ملاقات و «مطرح کردن تمام سوالات خود با آنها» را وعده می دهند در طرح همین پرسشهای ساده از متولیان «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» فهم و شجاعت ندارند؟؟؟!!! حالا خوب است که سایت انجمن فرویدی را می خوانند تا تفاوت «کاندید» و «کاندیدا» را متوجه شوند و در اطلاعیه ها یشان تصحیح کنند!! واقعا که این «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» لایق همان کاندید۱ هاست!!!
و در پایان آشنا شدن با جو علمی، فکری و عاطفی انستیتو!!!
جو فکری و عاطفی انستیتو!!!! دیگر چه صیغه ای است؟؟!! دعوت به تناول یک کاسه «آش نوروتیک و پاسخ مثبت به یک تقاضای نوروتیک۲»!!
ظاهرا «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» هم برای «ثبت نام ۲۵ متقاضی» دچار مرض “استقبال دور از انتظار با ۶۰ درصد ظرفیت خالی مانده!!!۳” شده و به درمان “طلب استمداد از …!!!۴″علاقه مندان روی آورده است!!!
این میانه می ماند عاقبت شوم دکتر کامران جعفری نژاد که خداوند همه ما را از آن مصون بدارد! آمین!

* همه موارد داخل گیومه مربوط به کانال تلگرامی «مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی» است.
۱- سایت انجمن فرویدی.
۲- مکتب لکان، روانکاوی در قرن بیست و یکم، دکتر میترا کدیور، انتشارات اطلاعات.
۳- سایت انجمن فرویدی.
۴- همان.