شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، تاویستوک، راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی، وزارت بهداشت

«انتقال» دانش توسط آنالیزان های در اکستانسیون

faeze.usefi

من کجا فکر میکردم که روانکاوی تا این اندازه وسعت و قدرت و صلابت داره؟! من تو همون دایره ی کوچک تحلیل و البته بهتر بگم توجیه !!! توی نئشگیه خودم بودم

faeze.usefi

اگر من برای دومین بار سایت انجمن فرویدی رو نمیدیدم دیگه زیادی خواب از دنیا رفته بودم، خیلی بیشتر از الان!
بار اول که توی گوگل سرچ میکردم با سایتی روبرو شدم که مقابل خیلی چیزا ایستاده بود و مورد خطاب یا خیلی بیشتر از اون قرارشون داده بود!
آخه دانش آموختگان انستیتو روانکاوی توی کلاسهاشون به ما گفته بودند که اینکارا نشان دهنده عدم سلامت افراده، که اینقدر وقت صرف کنی و به چیزی تا این اندازه نقد کنی، بما گفته بودند که اینها نفرت پراکنیه و از روی حسادته!!! وای اونروزو یادم نمیره که چقدر ساده و شیک سایت و بستم و فکر کردم که اصلا مهم نیست..!!! بار دوم درست زمانی بود که تحت فشار زیادی از امثال این کنترل ذهنها خودمو احساس میکردم، و به انفجار رسیده بودم که چرا من نمیخام و نمیتونم بی تفاوت از کنار خیلی چیزها توی دنیا رد بشم ولی پیش این قماش من یه دیوانه به نظر میرسیدم!!!!

faeze.usefi

یعنی من واقعا قرار بود تا آخر عمر توی اون توهم دانایی بمونم تا بمیرم!؟
ژست روشن فکریه اینکه به من خیلی چیزا مربوط نیست؟! من سرم باید فقط به کار خودم باشه؟! وقتی دارن بغل دستیمو قیمه قرمه میکنن منتظر شم تا خودش به خودش بمیره چون نجات هر شخصی فقط دست خودشه و اجازه بدم نوبت حتمن به خودم برسه؟! و البته بقیه هم اگر مثل من فکر کنن هممون روی هم اندازه ی ارزنی نیارزیم؟!
چه زندگی خاک بر سری میسازن برای مردم و عجب خواب زدگیه دردناکی!!!

***

وقتی بزرگترین عملیات روانی (psy-op) تاریخ بشر در جریان است اگر واقعاً روانکاو باشی در مقابلش می ایستی و اگر تاویستوکی باشی با آن همراهی می کنی، موضوع به همین سرراستی است!

منبع: صفحه اینستاگرام انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ساعت: ۱۳:۳۰